erkek arkadaşımın fake bir hesapla konuşması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

strega1880

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2025
25
5
1
24
Bir buçuk senedir devam eden bir ilişkimiz var
Aile tanışması oldu yakında beni istemeye gelecekler ama ben bugün erkek arkadaşımın telefonunda Instagram hesabında fake bir hesapla konuşmasını yakaladım ona iltifat ediyordu ben görünce beni sen işletiyorsun sandım o yüzden bu şekilde konuştum dedi en son konuşması da 3 haziran daha bir konuşma yok ama bundan önce de bir kız şuan erkek arkadaşın yanımda diye resim atmıştı ve erkek arkadaşım gerçekten o akşam dışardaydı ve bana cevap vermemişti önceden kalma bişey dedi bende birkaç gün tripten sonra affetmiştim karşımda ağlamıştı felan lütfen bana akıl verin şuan ne yapmalıyım

Ayrılın.

Ha diyelim ki sen sandığı için o şekilde konuşmuş 1 aydır aklı nerede neden sana bunun haberini vermemiş? Eğer gerçekten sen olduğunu düşünseydi gelip sana hesap sormaz mıydı ''sen neden beni test ediyorsun?'' diye? Allah aşkına şu yalana inanmayın artık ya. Erkeklerin en klişe yalanlarından biri bu.

Yol yakınken dönmelisin.

Peki ayrılma sözüm tam olarak ne olmalı

Bide kendini haklı çıkarmaya çalışıyor

Bide kendini haklı çıkarmaya çalışıyor
Eğer gerçekten sen olduğundan şüphelenseydi sana ekran görüntüsü atar beni test etmeye mi çalışıyorsun derdi. Herhangi bir şekilde sen görmeden sana iletirdi yani durumu. Bana güvenmiyor musun diye kavga bile çıkartabilirdi senden şüphelenmiş olsa. Diğer konuda ise geçmiş zamanda olduğuna inanasım gelmedi hem o gün dışarıdaymış hem telefonlarına cevap vermemiş hem de bir kızdan mesaj alıyorsun ''sevgilin yanımda'' diye. Biraz mantıklı düşünüp parçaları birleştirmeyi bir denesene? Ayrıca karşında ağlama sebebi de yakalandığı için.

+Ben ayrılmak istiyorum
-Neden?
+Çünkü sana güvenmiyorum, hem aldatıyorsun.hemde beni aptal yerine koyuyorsun, benim senin gibi biriyle işim olmaz.
Ya aslında biliyor musun bu tip erkeklere böyle bir açıklama yapmaya bile değmez. Böyle bir mesaj attığı an karşı taraf ikna etme çabasına girecek ya da manipule etmeye çalışacak bir şekilde.

Bide bana borcu var böyle yaparsam ya onu ödemezse

Affetmeye devam edersen hamileyken de aldatılacaksın. Aileler tanıştı diye çekinme ayrıl.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…