erkek arkadaşımın fake bir hesapla konuşması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ortak bir şekilde kredi çektik baya yüklü miktarda
Ortak kredi ne oluyor? Sen kendi adına çekmedin mi krediyi? Adam ödemese tüm borç sana mı yığılıyor yoksa ortak olduğu için onun ödemesi de banka tarafından zorunlu mu?. Yahu aldatılmayı geçtim hiç mi haberlerde görmüyorsun okumuyorsun kadınlar artık kocaları için bile kredi çekmiyorken sen neyine güvendin 1.5 senelik ilişkide? Sevgilisine kredi çektiren erkekte adam değildir benim gözümde.

Ailen biliyormu? Erkek arkadaşına ailem ogrendi ve çok kızdı, geri ödemen lazım diyip ödetebilirnisin?
Yalnız adam tam pislik. Sakın evleneyim deme. Elini kolunu baglamak için borca sokmuş seni.
Böyle bir mesaj attım yeterli olur mu

Eklentiler

• IMG_20250715_025252.webp
    IMG_20250715_025252.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 186
Ortak kredi ne oluyor? Sen kendi adına çekmedin mi krediyi? Adam ödemese tüm borç sana mı yığılıyor yoksa ortak olduğu için onun ödemesi de banka tarafından zorunlu mu?. Yahu aldatılmayı geçtim hiç mi haberlerde görmüyorsun okumuyorsun kadınlar artık kocaları için bile kredi çekmiyorken sen neyine güvendin 1.5 senelik ilişkide? Sevgilisine kredi çektiren erkekte adam değildir benim gözümde.
Annesiyle anne kız gibi rahat konuşabiliyoruz gidip ona söylemeyi düşünüyorum

Bir kere daha ayrıldık sen bana niye demedin yanıma gelmedin ben onu döverdim felan dedi
Senin gazını almak için öyle söylemiştir. Hiçbir erkek annesi oğlu dururken oğlunun sevgilisini desteklemez kolay kolay. Heleki sen paranı alıp yoluna gitmeyi düşünürken...

Şuan arabam bozuldu.parcasi zor bulunan bi parca.ugrasmamak icin esim gel digerini satalim baska alalim diyo.Bilezigimi vermiyorum ben kocama başka araba almak için. Gitsin bulsun parcayi yaptırsın.oysa alınacak araba yine benim ustume..ona rağmen vermiyorum.
Sen nasıl kredi işine giriyorsun 2 günlük sevgili için.Ne kadar bu borç?Ne için çektiniz siz bu krediyi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X