- 23 Ocak 2020
- 1.858
- 762
- 73
- Konu Sahibi Hayatyolculugu
-
Evet tüp bebek kısmında yayınlamışGünaydın.
Konu yanlış yerde gibime geldi.
Bende şüpheleniyorum önceden olsa çoktan arardi kus olmaya dayanamazdiyeni birini bulduguna eminim ama ispatlıyamam
İleriye gitmemekle çok doğru yapmışsın. Baksana buna rağmen senden soğuyor istediği olsa demekki çoktan yol vermiştiMerhaba arkadaşlar,
Bu aralar herşey üst üste geliyor.Etrafimdaki insanlar sanki bana cephe almış herkes eleştirmeye başladı.Erkek arkadaşımda geri kalmadı zaten üç gün önce beni suçladı.4 senelik ilişkimiz var.Benim bulunduğum şehirde yasamaya basladi benim için.Ailesini trafik kazasında kaybetmiş bana aşık olduğunu söyledi kaldi.Suclamalar bu yönde doğru düzgün cinsel hayatimiz yokmuş yaşama bakış açımiz farklıymış üstelik bir gün önce herşey yolundaydı.Artik ciddi bir ilişkimiz varmış istediği hiçbir şey olmuyormuş.İsinden dolayı haftada bir görüşüyoruz onda da hep başbaşa olalım istiyor ne gezmek ne bisey aktivite istemiyor.isi de yoğun.Bende onu sucladim hiçbir şey yapmıyoruz falan dedim.Evlenmeden ileri gitmeyecegimi söylemiştim.Ama bunu hep kompleks yapıyor.İsleri biraz hafifleyince evlenecektik.Ailemde bekliyor işte iletişim yok kac gündür böyle kaldı.Bi yandan 4 seneme yazik diyorum bir yandan da asilamayacak durumunuz yok duzeltilir mi diyorum ama en son söylediği ben alacakliysam aramam oldu.o nedenle arayacagini sanmıyorum.Bende aramak istemiyorum iyice rahata kavuşur.Napsam biledim belkide bir süre uzak kalmak iyi olur.
Hiç farkında değilimGünaydın.
Konu yanlış yerde gibime geldi.
Bencede alacağını alamayacagini anladı uzaklaştı galiba zaten evlenince olacak dedim az zamanımız kalmıştı kabul etmiyorİleriye gitmemekle çok doğru yapmışsın. Baksana buna rağmen senden soğuyor istediği olsa demekki çoktan yol vermişti
Sessiz olmamı çok konusmamami eleştiriyorlarEtrafındaki insanların seni eleştirme sebebi ne? Ne konuda eleştiriliyorsun yani. Erkek arkadaşına gelince ortada isteği olan cinselliğin gerçekleşmemesinden başka problem yok. Bi cinsellik muhabbeti için bu şekilde daavranmasını garip
Bencede alacağını alamayacagini anladı uzaklaştı galiba zaten evlenince olacak dedim az zamanımız kalmıştı kabul etmiyor
Saçma bu konuda eleştirilmen. Ama hakkını savunmuyor musun veya gereken yerlerde cevabını vermiyor musunSessiz olmamı çok konusmamami eleştiriyorlar
Öyle mi diyorsunuz evlenmeden önce biraz cinsellik yaşayalım diyor inat etti tek derdi budemekki evlenmeyecek senınle
Katılıyorum yoksa az zaman kalmışken kabul etmemesinin anlamı ne olabilirdemekki evlenmeyecek senınle
Veriyorum bazen işyerinde bilerek üstüme oynuyorlarSaçma bu konuda eleştirilmen. Ama hakkını savunmuyor musun veya gereken yerlerde cevabını vermiyor musun
Aldatsam ruhun duymazdi dediKatılıyorum yoksa az zaman kalmışken kabul etmemesinin anlamı ne olabilir
4 senene üzüldüm açıkçası. Bu tarz laflardan hiç hoşlanmam. Yani aldatıp ruhunun duymadığı aşikar olabilir. En azından evlilik gibi ciddi bir yola girmeden bir şeylerin farkına vardınAldatsam ruhun duymazdi dedi
Ama bu bir varsayım belki de başka birini bulmamistir birdenbire değişmesinden suphelendim.Birde artık son zamanlarda bana karşı kaybetme korkusu yok.4 senene üzüldüm açıkçası. Bu tarz laflardan hiç hoşlanmam. Yani aldatıp ruhunun duymadığı aşikar olabilir. En azından evlilik gibi ciddi bir yola girmeden bir şeylerin farkına vardın
Saana karşı tavırlarının değişmiş olması, onun içinde de bir şeylerin değiştiğini anlatır. Bence hiç adım atma ve bekle. Yani sana dönecek mi arayacak mı bunları gözlemleAma bu bir varsayım belki de başka birini bulmamistir birdenbire değişmesinden suphelendim.Birde artık son zamanlarda bana karşı kaybetme korkusu yok.
Öyle mi diyorsunuz evlenmeden önce biraz cinsellik yaşayalım diyor inat etti tek derdi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?