erkek arkadasimin geri donmesini istiyorum yardim edin lutfen

123serap123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2015
10
0
35
Merhaba arkadaslar sevgilimden ayrilali 8 gun oldu iki ay once iliskimiz basladi daha onceden birbirimizi taniyorduk ve iliskimiz basladiginda cok mutluyduk ve coj ciddi konular konusuyorduk evlilik karari aldik dugun icin planlar yaptik daha sonra her kucuk hatayi buyutmeye basladi sorunlar cikarmaya basladi ve kararsizim dedi ben sure verdim biraz ama dahada kotuye gitmeye basladi ve bir mesaj attim ayrilik mesaji kendiside mesaj atti o gunden sonra hic konusmadik kardesiyle konusuyorum cok mutsuz keyifsiz diyo sizce neden boyle yapmis olabilir ve geri donermi donmesi icin ne yapmaliyim bana yardimci olun lutfen

Cok hizli baslamissiniz cok hizli bitmis... Evlilik dusunmeden once birbirinizi tanisaydiniz acele etmeden, belki simdi pisman olmak yerine bana gore degilmis diyecektin. Yanliz benim anlamadigim, sen onu sevdigin icin mi geri donmesini istiyosun yoksa o keyifsiz diye mi? Bu arada yaslar kac acaba?

İşin içine evlilik gibi ciddi meseleler girince erkekler değişmeye başlıyor

İşin içine evlilik gibi ciddi meseleler girince erkekler değişmeye başlıyor
Aynen ya bak bır erkek arkdaşım benı çok seviyordu evlenelıim dıye Israr Israr kabul ettim çok Değişti,bır arkdaşımıda evlenelim dıyen adam kız kabul edince terk etti,ama tuhaf îlan evlenelim dıyen onlar

Aynen ya bak bır erkek arkdaşım benı çok seviyordu evlenelıim dıye Israr Israr kabul ettim çok Değişti,bır arkdaşımıda evlenelim dıyen adam kız kabul edince terk etti,ama tuhaf îlan evlenelim dıyen onlar
Ya onlar aslında sizi denemeye çalışıyorlar. Bakıyorlar kızlar evlenmeye hevesli hemen kaçıyorlar. Sen yok ben daha birkaç sene düşünmüyorum deseydin bak nasıl pervane olucaktı o zaman etrafında...

Ya onlar aslında sizi denemeye çalışıyorlar. Bakıyorlar kızlar evlenmeye hevesli hemen kaçıyorlar. Sen yok ben daha birkaç sene düşünmüyorum deseydin bak nasıl pervane olucaktı o zaman etrafında...
Ya aslında öle değil şeker,benımki üç yıla yakın kesınlıkle duşunmuyom dedım,başka Şehre gıtcektım asla dedım,oda çok istedı,neyse evet dedım,360 derce döndü,o iyi adam gıttı,arkadaşımda ıkı yıl sonra tamam dedı,bence Nasılsa evlenmıyor dıye öle yapıyolarya ,sonra iş cıddı kaçıyorlar

mesajla değil yüzyüze konuşmak istediğinizi söyleyin buluşun aklınızda ne varsa paylaşın
bir de biraz daha sakin ilerleseniz daha iyi gibi:)

Ya aslında öle değil şeker,benımki üç yıla yakın kesınlıkle duşunmuyom dedım,başka Şehre gıtcektım asla dedım,oda çok istedı,neyse evet dedım,360 derce döndü,o iyi adam gıttı,arkadaşımda ıkı yıl sonra tamam dedı,bence Nasılsa evlenmıyor dıye öle yapıyolarya ,sonra iş cıddı kaçıyorlar
Tamam işte aynı şey... Sen tamam diyince Kaçıyor... Önce senin istemediğini bildiği için ısrar ediyor sen ok diyince kaçıyor...

Bacım bı yerde tamam deyıp evlenmıyormu bu mıllet,bıze gelenmı kaçıyoraman sonradan iyi olmuş dıyon zatı,ama bunun formulü yok
İşte maalesef önceden kötü niyetlinin pek anlaşılamıyor niyeti.. İlla bu gibi şeyler olunca anlaşılıyor... Konu sahibi arkadaş da sevgilisinin nasıl biri olduğunu anlamış oldu maalesef denemeden anlaşılmıyor tanışma süreci de o yüzden var zaten ilişkilerde... Konu sahibi şanslıymışki gerçek yüzünü çabuk görmüş

bence sal gitsin zaten 2 ayda evlilik kararı almak ilişki hakkında ciddi şeyleri konuşmak çok çocukluk. vaktini böyle insanlara harcama geri dönmesini falanda isteme,önüne bakmanı tavsiye ederim.

Arkadaslar yorumlar icin tesekkur ederim bana acilmadan once cok dusunmus seni umitlendirmk istemedim hic bi zamn faln diyordu sen benim son sansimsin ayricaliklisin diyordu aslinda normalde cok efendi ve dediginin aekasinda olan bi insan neden boyle yapti anlamiyorum ben onu gordugum ilk andan beri seviyorum sevdigim icin geri donsun istiyorum ve benim yasim 26 onunki 30 yapisi geregi kusen biri ve uzun sure konusmayan biri herseyi kafaya takan herseyin sorumlulugu ondaymis gibi davranan biri

konustuk zamanla duzelir dedik ilgisiz davranislari beni sinir ediyordu en son konusmamizda ben sorunlari soyledigimde guldu cok komik dedi bu yuzden sinirlendim zaten ertesi gun hic aramayinca bu iliski bitmistir diye mesaj attim oda bana yasattigin butun duygular icin sonsuz tesekkur ederim umarim hak ettigin mutluluk seni bulur diye mesaj atti o gunden sonra konusmadik

Donmesini istiyosan umursama yazma mutlu ol gez eglen. Silmeye de tenezzul etme silmek de umursama belirtisidir. Yokmus gibi davran adini bile anma. Geri donecektir. Tecrubeyle sabittir kime sorsan bu boyledir :KK14:

Faceden sildim sonra pisman oldum birde uzak sehirlerdeyiz normalde cumartesi gunu gelecekti ama bu olaylar oldu umarim dedigin gibi doner patates ilk defa bir erkege evlenilebilir gozuyle baktim buda boyle cikti

X