erkek arkadaşımın hastalığı

AAB

Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2012
61
0
16
İstanbul
Arkadaşlar merhaba,

benim çok güzel bir ilişkim vardı beni çok seven benim çok sevdiğim bir insan. evlenme planları yaparken kendisi benden birkaç gün önce ayrıldı. ben hazmedemedim çünkü birbirimizi çok seviyoduk. Şuan farklı ilerdeyiz ayrıca. bugün konuşmamızda üsteledim ve ciddi bir rahatsızlığı oldyuğunu öğrendim kanser olmuş mesleği askerlik olduğundan başlamadan onu emekli yapıcaklarmış çok ama çok kötü yanına gitmek istiyorum kesinlikle istemiyor.beni yanında görmek istemiyor bitti diyor başka birşey demiyor. pskolojisi darma duman onun en zor zamanında yanında olmam lazım ama onu sıkmadan nasıl destek olucam. bende çok kötüyüm bana yardım edin kızlar onu kaybedemem ....

Git canım durduğun kabahat

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ne kanseriymiş? Önce bir yakınıyla konuşup durumun ciddiyetini öğrenmen mümkün mü?

.

hayır mümkün değil hastalığının belirtilerinde yanındaydım gerçekten kötüydü hastahaneye gitmesi için çok ısrar ettim ama beni dinlemedi ailesinin yanındada geçmeyince ailesi ile gitdi önce bana söylemedi zorla öğrendim yalan söylediğine zerre kadar inanmıyorum

Ne kanseriymiş? Önce bir yakınıyla konuşup durumun ciddiyetini öğrenmen mümkün mü?

.

bir ağbisi var tanıştığım ama araları açık ağbisiyle konuştuğumu duyarsa daha kötü olur aramız bunun daha kötüsü nasıl olur bilmiyorumda ne yapcam ben ya

inşallah söylemiyodur sırf ayrılmak için böyle kötü (kanser gibi)hastalıkları malzeme olarak kullanmak çok acı
O kadar seviyorsa, sanırım konu sahibi arkadaş yalan söylemesini kanser olmasına tercih edecektir. Bence de yalan olsa daha iyi...

Ne kanseri? Korkmayın, bir öğrenin; tedavi edilebilen kanser türleri var.

.

hımmm
açıkcası dönem dönem
şerefsiz şahsiyetlerce kullanıldığına bolca tanık olduğumuz bir mevzu bu
gerçekmi değilmi bir öğrenin
ayrıca ben anlamıyorum
insan hasta ise sevdiklerini yanında istemezmi
ne şimdi bu dramasyon
ben ölücem sende hayatıunı benim için zehir etme gibi bir mantıkmı
yaaa bırak ta onu karşındaki düşünsün

olay gerçekse
yapış yakasına bırakma birde üstüne azarla bence
kanser moralle atlatılabilen bir hastalık
bugün yanında olmayacak birini
iyileştikten sonra yanında sen ne yapacaksın ?

bilmiyorum detaylı bilgi vermedi şimdi konuşmuyorda daha fazla konuşmak istemiyorum deyip sustu ama onun kötüleşmesi bir 3 haftayı buluyor ne kadar geçmişe dayanıyor malesef bende bilmiyorum.

bilmiyorum detaylı bilgi vermedi şimdi konuşmuyorda daha fazla konuşmak istemiyorum deyip sustu ama onun kötüleşmesi bir 3 haftayı buluyor ne kadar geçmişe dayanıyor malesef bende bilmiyorum.

çok üstüne düşme bence
ailesiyle görüşme imkanın olsaydı nerde nasıl oldugunu daha kolay ögrenirdin
sen peşinden gittikçe o kaçacak belliki

bir kaç istisna dışında kanser iyileşilebilen bir hastalık gripten farkı yok daha yeni bir arkadaşımız işe geri döndü 8 aylık tedavi sonrası sağlığına kavuştu...moral çok önemli ama ister istemez negtif oluyorlar bencede git yalnız bırakma..

Eğer gerçekten saklamak isteseydi hiç söylemezdi sanki :26:
İnşallah yalandır kanser olmasındansa yalan söylemesi çok daha iyi.
Bir an önce işin doğrusunu öğrenin, abisiyle konuşun kızarsa da kızsın adam kanser olabilir ya ötesi mi var :44:

Bence once bir ogren durumu yalan yanlismi hastami degilmi. Eger gercekten dedigi gibi hastaysa ozaman bence yaninda oldugunu ona destek olcagini belli et. Cunki bu hastaliga yakananin kisiler ilk baslarda hic kimseyle konusmak veye gormek istemiyorlar. Dunya la iletisimi kesiyorlar. Hastaligi kabullenmek zaten zor sonra durmadan hastlagini anlatmak istemiyorlar herkeze o yuzden mesafe koyuyorlar.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

umarım yalandır tekmeyi de sen basarsın

şiddetli yalaaaaaannnn

Askerlikten emekli olabilecek kadar ileri safhadamı hastalığı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…