- 27 Mart 2019
- 30.580
- 113.756
- 598
- Konu Sahibi yalnizkus_
-
Bende onu sormak istedim cevap neymiş pekiKonuyu okumadım ama
İç bayan duygusallığı ne demek?
Bende onu sormak istedim cevap neymiş peki
Adamın içten içe bir kadın olması demek bence
Ben daha da başka bırsey demıcem.Ben kendi içimde duygusal biriyim aslında ama bununla hareket etmem, dışarıya karşı oldukça mantıklı ve mantıkçıyım. Ayrılma meselesine gelince ayrılacak bir durum yok ki ortada. Tamam arkadaşız diyor "romantik" şarkılarla günaydın mesajları, bu hafta buluşalım teklifleriyle geliyor.
Yok inanın bana rol olsa anlardım. Özellikle duygusal görünümüne bürünmüyor bilakis güçlü görünmek için oldukça çabalıyor. Ama karşı karşıya geldiğinde olmayacağını yüzüne vurduğunda gözlerindeki o ani hüzün anlatıyor her şeyi. Reddedildiğinde dağıtmasını da kendisinden değil çok güvendiğim yakın arkadaşımdan öğrendim. İçindeki canavarı ortaya çıkarsa işim kolaylaşacak ama çıkarmıyor. Hep çok iyi, çok yakın.
Çevresinde çok sevilen birisi aslında duygusallığı da sanırım sadece hoşlandığı kadınlara. Arkadaş çevresine, ailesine, yakınlarına karşı böyle değil gibi. Reddeden illa ki olmuştur ve olacaktır da ama işin içinden çıkamadığım konu zaten; reddettim, olmayacağını anlattım ama arkadaş adı altında sevgili gibi davranmaya devam ediyor. Ona aslında söylemem gereken: şu gereksiz günaydın, iyi akşamlar, tatlı rüyalar mesajlarından, kahvaltını, yemeğini yaptın mı sorularından hiç hoşlanmadığım ama bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum gerçekten kırıcı olacak çünkü. O gereksiz duygusal ben de gereksiz bir vicdan yapıyorum.
Bu kişiden bahsettiğimi hatırlamıyorum maalesef erkeklerin benzerleri o kadar çok ki her kadın yaşamıştır bunu. Arkadaş olmak istiyorum söz de oda istiyor ama romantik mesajlar atmaya devam ediyor. Günaydın, tatlı rüyalar, iyi akşamlar, ne yapıyorsun, çok yoruyorlar seni vs. mesajları ve arada birkaç şarkı bilmiyorum ne kadar romantik ama iki arkadaş için çok fazla. İnanın bana hiç yakın davranmıyorum o her yaklaştığında on metre uzaklaşıyorum. Hatta yeterince soğuk davranıyorum, sinirleniyorum ama yılmıyor. Tamamen silip engellemekte çok fazla olur diye düşünüyorum.
23 yaşında. Özellikle başvurduğu bir yol yok ama spontane gelişiyor her şey, rol yapılmadığını anlıyorsunuz.
Yani kusura bakmayın da ne yapmak istediğinizi hiç anlamadım. Hem diyosunuz ki bana sevgili olmamız için zaman tanıdı, ben de defalarca olmaz dedim. Bu ne demek, çocuk sizden hoşlanıyo ve bu konu da açık açık konuşulup sonuca bağlandı demek. Madem sizde karşılığı yok, o zaman neden konuşmaya devam ediyosunuz? Demişsiniz ki kırmadan nasıl söylerim, ama zaten defalarca olmaz dedim yazmışsınız? Yani olmaz dediğiniz, bi şey hissetmediğiniz biriyle neden mesajlaşmaya devam ediyosunuz onu hiç anlamadım? Kırmamak bana biraz saçma geldi açıkçası. Olmaz demişsiniz zaten. Hem bu kadar sıkıliyosunuz, hem mesajlaşmayı sevmiyosunuz, çocuğu sevmiyosunuz, başta flört gibiymiş ama aslında sadece arkadaşınızmış bu ne yaman çelişki diyesim geldi. Olmaz dedikten sonra sizden hoşlanan birinin mesajlarına cevap vermeye, konuşmaya devam etmenizi doğru bulmadım. Çok net bulmadım tavrınızı ben.Merhabalar bir ilişkinin içinde gibiyim aslında değilim. Önceleri sempatik, hoş sohbetli geliyordu bir flört eder gibi olduk. Bu süreçte duygusallığı, sürekli aynı sorular aynı cevaplarla devam ederek bunaltması, çocukça zevkleri sıkmaya başladı, ki duygusallığı en çok seven insanlardan biriyim hatta karşı cinste duygusallık beklentilerim arasındaydı ama beni bile baydırdı düşünün artık. İlişkinin içinde gibiyim ama aslında değilim den kastım kendisiyle sevgili olmadığımızı defalarca yüzüne vurmam ama "normal arkadaş" ayaklarıyla her defasında yazmaya devam etmesi. Başlıktaki "erkek arkadaş" kavramı gerçek bir arkadaşlıktan geliyor yani yoksa sevgili derdim.
Bir sevgili kadar yakınız birbirimize sık görüşüp mesajlaşıyoruz. Mesajlaşmayı sevmem ama mesajlaştığımda da genellikle onunla konuşuyorum ama asla isteyerek değil sadece nezaketen, kırmamak için. Zira her gün günaydın mesajlarından, her dakika ne yapıyorsun nasıl gidiyor, kahvaltı yaptın mı sorularından, yemeği ihmal etme, kendini yorma mesajlarından gına geldi. Sevgili olmak için bana düşünme şansı verdi ona olmayacağını defalarca ima ettim bir keresinde çok sert oldum ama açık açık kendisiyle asla sevgili olamayacağımızı yüzüne vuramadım çünkü bunu kaldıramayacak kadar duygusal ima ettiğimde bile neler yaptığını, nasıl evrelerden geçtiğini anlatsam konu uzar da uzar. Şu aşamada ne yapsam, kırmadan nasıl anlatsam?
Yengeç burcu erkeği demeyelim de iç "bayan"
Ağzınla olmaz diyorsun, dudaklarınla esprisine gülüyorsun, ellerinle mesajlarina cevap veriyorsun.
Amacın ne tam olarak?
Biz böylelerine 'istemem yan cebime koy' diyoruz...
Gerçekten aranızda bir şey olmayacağını dusunen insan yanlış mesajlar verip durmaz. Bence sen ilgiden hoşlanıyorsun. Adam olmayacağını anlasa zaten iki dener,ekmek çıkmayacagina emin olur üçüncüde başkasının peşinden koşar.
Ama siz bunu istemediğiniz için
'yuzume karşı git diyorsun ama
Sanki gözlerin kal,der gibi gibi'. Şarkısındaki gibi takiliyorsunuz.
Sıkıntı yok, herkesin bu şekilde ilişkileri olmuştur, benim de vardı 20li yaşlarımin başında; yağmurda yürümek istediğimde , gece trenim varken, bir yere davet etmek istediğimde cagirirdim. Yollarda şarkılar söylerdik,dans ederdik, tüm esprilerine gülerdim, çok samimiyetle içimi açardım. Hatta bazen başımı omzuna koyar tam kırk dakika uzaklara bakardım:) amaaa lafa gelince 'isim olmaz' derdim. Bana göre hava hoş; fikrimi açıkça söylediğim için herhangi bir vicdani rahatsizlik da hissetmiyordum, ağzımın içine bakan, her söylediğim fikrimi harika bulan,devamlı başlayan pohpohlayan ve çok iyi anlastigim adam bulmuşum, neden kaybetmek istemeyeyim ki arkadasligini(!)
o da kaybetmek istemezdi çünkü genç güzel,seksi bir kadın,kendisine yeşil ışık yakıp duruyor. Yani umut fakirin ekmeği demişler,ya tutarsa diye her cagirdigimda kapıma gelirdi.
Sonuç olarak arkadaşlığımızin üçüncü yılında biz bir ilişkiye başladık. Hatta öyle tam gaz başladık ki ben onun ailesinde kaldım, o benim babamla tanıştı,tavla oynadı ,az kalsın evlenecektik,zor ayrıldıkyani bu işlerde her şey olur. Eğer ciddi ciddi niyetiniz yoksa, dünya yansa ona bakmam diyorsaniz adamın iyiliği için adama kur yapmayi, mesajlaşmayi,esprilerine gülmeyi bırakın.
Hiç de üzülür falan diye düşünmeyin yaaa erkek adam neden üzülsün?
Daha iyisini bulunca cikarsin aklından. Adamın daha iyisini bulmasına,başkalarına bakmasına izin ver. Bi sal adamı:))
Onun iyiliğini istiyorsan yapman gereken tek şey bu
içini bunaltan anlamında yazmış arkadaş 1Konuyu okumadım ama
İç bayan duygusallığı ne demek?
içini bunaltan anlamında yazmış arkadaş 1
ne yalan söyleyeyim bende kadın (bayan) anlamında anladım ilk
İç bayan giyim olsa hani belki diyeceğim ama... İç denetim mekanizması gibi zincirleme isim tamlaması kurmak istemiş herhalde.
Adamın içten içe bir kadın olması demek bence
Bende onu sormak istedim cevap neymiş peki
Aaaaaİnanmıyorum
Şu anda resmen aydınlandım
Ben de kadın anlamında düşünmüştüm
Şoklar içerisindeyim
Niye herkes anlaşmış gibi kadın sandı bunu yaBayan, kadın anlamında değil
Baymak fiili anlamındaymış
Ya öf hepimiz mi salaktık ya aynı anladıkiçini bunaltan anlamında yazmış arkadaş 1
ne yalan söyleyeyim bende kadın (bayan) anlamında anladım ilk
Margırıt sen de mi?Niye herkes anlaşmış gibi kadın sandı bunu ya
Türkçe kadar muazzam başka bir dil var mı ki acep ? Ben de kadın sanmıştımNiye herkes anlaşmış gibi kadın sandı bunu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?