Erkek Arkadaşımın İç Bayan Duygusallığı

Ağzınla olmaz diyorsun, dudaklarınla esprisine gülüyorsun, ellerinle mesajlarina cevap veriyorsun.
Amacın ne tam olarak?
Biz böylelerine 'istemem yan cebime koy' diyoruz...
Gerçekten aranızda bir şey olmayacağını dusunen insan yanlış mesajlar verip durmaz. Bence sen ilgiden hoşlanıyorsun. Adam olmayacağını anlasa zaten iki dener,ekmek çıkmayacagina emin olur üçüncüde başkasının peşinden koşar.
Ama siz bunu istemediğiniz için
'yuzume karşı git diyorsun ama
Sanki gözlerin kal,der gibi gibi'. Şarkısındaki gibi takiliyorsunuz.
Sıkıntı yok, herkesin bu şekilde ilişkileri olmuştur, benim de vardı 20li yaşlarımin başında; yağmurda yürümek istediğimde , gece trenim varken, bir yere davet etmek istediğimde cagirirdim. Yollarda şarkılar söylerdik,dans ederdik, tüm esprilerine gülerdim, çok samimiyetle içimi açardım. Hatta bazen başımı omzuna koyar tam kırk dakika uzaklara bakardım:) amaaa lafa gelince 'isim olmaz' derdim. Bana göre hava hoş; fikrimi açıkça söylediğim için herhangi bir vicdani rahatsizlik da hissetmiyordum, ağzımın içine bakan, her söylediğim fikrimi harika bulan,devamlı başlayan pohpohlayan ve çok iyi anlastigim adam bulmuşum, neden kaybetmek istemeyeyim ki arkadasligini(!)
o da kaybetmek istemezdi çünkü genç güzel,seksi bir kadın,kendisine yeşil ışık yakıp duruyor. Yani umut fakirin ekmeği demişler,ya tutarsa diye her cagirdigimda kapıma gelirdi.
Sonuç olarak arkadaşlığımızin üçüncü yılında biz bir ilişkiye başladık. Hatta öyle tam gaz başladık ki ben onun ailesinde kaldım, o benim babamla tanıştı,tavla oynadı ,az kalsın evlenecektik,zor ayrıldıkyani bu işlerde her şey olur. Eğer ciddi ciddi niyetiniz yoksa, dünya yansa ona bakmam diyorsaniz adamın iyiliği için adama kur yapmayi, mesajlaşmayi,esprilerine gülmeyi bırakın.
Hiç de üzülür falan diye düşünmeyin yaaa erkek adam neden üzülsün?
Daha iyisini bulunca cikarsin aklından. Adamın daha iyisini bulmasına,başkalarına bakmasına izin ver. Bi sal adamı:))
Onun iyiliğini istiyorsan yapman gereken tek şey bu

Benim konuştuğum birisi vardı eşimden önce.
Davranışları çok fazla olan biriydi.
Böyle arkadaşlarına beni anlatıp hayatımın kadınını buldum tripleri, bana iltifatlar daha neler neler.
Sonra bir gün davranışını eleştirdiğim konuşmak istemediğim bir mesaj yazmıştım sanırım tam hatırlamıyorum.
Böyle aşırı minnoş üzgün bir kayıt atmıştı.
Yani tanımayan birisi olsa ya üzdün çocuğu haksızlık ediyorsun derdi.
Sonra bu tam ses kaydını kapatırken bana gerizekalı mi salak mı ne demişti. Asıl gerizekalı kendisi olduğu için ses kaydını kapatırken de son sesi aldığını bilmiyordu tabi.
Aptallığına o kadar gülmüştüm ki.
O gün bugündür duygusal erkeklere asla ama asla inanmıyorum.

Ben daha da başka bırsey demıcem.
Rol değil diyosun rol degılse bile bu alıskanlık.
İstediğini elde edemeyince vicdandan vurarak, oynarak hayatında tutmaya calısıyor ıste. 23 yasında cocuk yanı daha bilinçli değil sen de onun dadısı degılsın bakıcısı değilsin. Katlanmak zorundamısın anlamıyorum ki? Sen de de suc var kusura bakma prim veriyorsunuz boylelerıne onlarda yaptığını dogru sanıyor işte. Mesajlarını bırden kes demiyorum ama yavastan cevap vermemeye başla artık.
Senın bu arkadasa yapabileceğin ıyılık bu olur
Merak etme cok degıl aradan zaman gecince hıc bısey olmamıs gıbı devam eder baskası ile hayatına.

Bu arada bende merak ettım "iç bayan duygusallığı" ne demek??

Kırmadan diye bir şey yok. Açık ve net bir şekilde istemiyorum mesaj atma demezsen kendiliğinden vazgeçecek sanırsan daha çok bağlanacak ve çıkmaza gireceksin haberin olsun. Tecrübeyle sabit. İma falan etme direkt istemiyorum de ve mesaj atma.

Yani kusura bakmayın da ne yapmak istediğinizi hiç anlamadım. Hem diyosunuz ki bana sevgili olmamız için zaman tanıdı, ben de defalarca olmaz dedim. Bu ne demek, çocuk sizden hoşlanıyo ve bu konu da açık açık konuşulup sonuca bağlandı demek. Madem sizde karşılığı yok, o zaman neden konuşmaya devam ediyosunuz? Demişsiniz ki kırmadan nasıl söylerim, ama zaten defalarca olmaz dedim yazmışsınız? Yani olmaz dediğiniz, bi şey hissetmediğiniz biriyle neden mesajlaşmaya devam ediyosunuz onu hiç anlamadım? Kırmamak bana biraz saçma geldi açıkçası. Olmaz demişsiniz zaten. Hem bu kadar sıkıliyosunuz, hem mesajlaşmayı sevmiyosunuz, çocuğu sevmiyosunuz, başta flört gibiymiş ama aslında sadece arkadaşınızmış bu ne yaman çelişki diyesim geldi. Olmaz dedikten sonra sizden hoşlanan birinin mesajlarına cevap vermeye, konuşmaya devam etmenizi doğru bulmadım. Çok net bulmadım tavrınızı ben.

Yengeç burcu erkeği demeyelim de iç "bayan"

düşüncelerime tercüman bukadar olur

kusura bakmayın da istemem yan cebime sizin olay
ilgisi olan bir insan nasıl normal arkadaş gibi olacak
hoşunuza gidiyor hadi itiraf edin :)
gerçekten dediğiniz gibi ise de hızla kestirip atın kırmadan üzmeden olamayacak gibi

çocuğun çok günahına girip çok ümit vermişsiniz

İnanmıyorum
Şu anda resmen aydınlandım
Ben de kadın anlamında düşünmüştüm
Şoklar içerisindeyim
AaaaaGoogle bile Yazmıstım ne dmeek dıe cok güldüm suan bende kadın anlamında sanıyorum
Konu sahıbıne de sordum cevap vermedi hosuna gitti galiba

Manipulasyon aslinda onun yaptigi seni suclu hissettiriyo zarar verme ihtimalini dusundurtuyo vs. Sana karsi duygulari oldugu icin arkadas kalalim falan diye düşünme eger zarar görmeden anlasin olmiycani dersen. Cunku en ufak hareketinden anlam cikarir arkadasca yaklaşamaz hoşlandığı kadina. Onun icin mesajlasmalari iletisimi kesmelisin merhaba merhaba olmali Cunku sana duygusu var arkadasca bakamaz kiskanir vs bide zarar veriyormus falan

Bu arada bana da arkadaşınız/flörtünüz gerçekten bayıcı geldi. Insallah kurtulursunuz bu yapışıklıktan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…