Erkek Arkadaşımın İç Bayan Duygusallığı

Hayir demeyi bilmeyip kırılmasın diye uğraşırken arkadaşız sadece diye diye evlenmiş bulursunuz kendinizi.

Ben arkadaş olarak devam etmek istiyorum o sevgili olmamız için uğraşıyor. Ne ben tamamen kırmayı göze alabiliyorum ne de o arkadaslikla yetinebiliyor.

Sana ilgisi olan birine arkadaş olalım olmaz ama...Yanımda dursun yalnızken oyalasın, sevgilim olunca sallarım ama bana da dokunmasın....oyle bi dünya yok...yalnız kalmayı göze almalısın

Son düzenleme:
İki taraftan biri farklı hissediyorsa o ikilinin arasındaki ilişki arkadaşlık olmuyor.
siz de uzatmayın, kesin iletişimi. böyle ikiniz de daha çok zarar göreceksiniz

İnanmıyorum
Şu anda resmen aydınlandım
Ben de kadın anlamında düşünmüştüm
Şoklar içerisindeyim
Ohaaa bende şimdi anladım, okudum okudum bir türlü anlamamıştım Allah razı olsun şimdi konuyu ciddiye alabilirim

Canim boylelerini alistirarak pes ettirirsin. Her yazdığında cevap vermiyceksin. 2 yazdi 1 cevap ver birinde verme. Yogunum de, isim var de kac. Kisa sure sonra daha soğuk davranmaya calis, kisa net cevaplar ver. Bir süre sonra ümidini kaybeder. Yavas yavaş alıştığı için siz yeniden olmaz dediğinizde kendine zarar vermez, alışır cunku.

Bu şekildede intihar ederse vicdan azabi diyar. Intihara meyilli belli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…