Erkek arkadaşımın içinde bulunduğum iğrenç duruma yaklaşımı

Böyle terbiyesizce, haddini aşan bir yoruma ne gerek vardı..!!

Foruma kayıt olur olmaz maaşallah hemen fişek gibi konu açabilmişsiniz..Hem de doğru yere..!!

Burada bulunan üyeler bile eminim konu açarken yanlış başlıklar seçiyor..Ama size maaşallah cidden..!!!!

Ayrıca belirtmek isterim tecavüze uğrayan kişinin aklına gelen tek erkek babası ve erkek kardeşi olur..O da baktıkça üzülür..Erkeklerden nefret edersin cunku...!!!!

Fakat siz eşiniz değil,nişanlınız değil ; sadece 1 ay tanıdıgınız bir erkek için dertleniyorsunuz..Doktor git paylaş acını dediyse gidip paylaşacağın kişi hayatındaki 1 aylık erkek olmamalıydı..(konu eger dogruysa)

arkadaşın yorumuna ''doğru söz'' dedim diye demediğini bırakmamışsn..Kendine gel derim ben bir an önce!

canım üye olmadan önce burayı biliyodur ve begendgi yardım edebilicegimizi düşündüğü için kayıt olup konu açmıştır. hemen insanları yargılayıp kırıcı yorumlar yapmanız ne kadar saçma. bu kadar düşük empati yetenegniz varsa hiç bnce insanların sorunlarını okuyup yorum yapmayın. burası kınamak için değil insanların yakınlarına anlatamadıgı sorunlarını paylaşmak için kurulmuş bi yer.

Ya Allah aşkına ne kadar terbiyesizsiniz ya ceren adlı kullanıcı mağdur ve üzgün zaten, sana mı sorcaz ne yazıcağımızı diye mi başlıyosunuz yorumlara hepinize yuh olsun!! olayı yaşamadan o psikolojiye girmeden nasıl böyle terbiyesizleşebiliyorsunuz ya! hiç bi zaman kimseye beddua etmek istemem bu yüzden hepinizi Allaha havale ediyorum dua edinde başınıza gelmesin anlarsınız anyayı konyayı.
sana gelirse arkadaşım gerçekten çok ama çok üzüldüm yaşadıklarına en son sayfaya kadarda gereksiz yorumlar hariç okumaya çalıştım baştan sona. öncelikle ilk olarak polis ve psikoloğa gitmen çok çok yerinde bi davranış olmuş ama sevgilinle olan sorununa gelirse, bende burda düzgün düşünen bikaç nadir arkadaşımız gibi düşünüyorum en başta duyduğunda kendi hemcinsinin kendi sevdiğine böle bişeyi yapabilmesni kaldıramamıştır ve konuşmak istememesi anlaşılır bir durum fakat daha sonradan mahkeme sürecinde siz bunu yaşayan olarak güçle ayakta durabiliyosanız onun daha güçlü olarak size destek çıkması gerekirdi demekki o kdarda özgüvenli bir arkadaş değilmiş ve daha sonradan maddi durmunun kötüleşmeside artık sizin olayınızı düşünmemek için bahane olarak kullanmış olabilir. bu yüzden bence bir müddet ondan uzaklaşın ayrılın demiyorum ama oda kendini bir ölçüp biçsin sizin gibi güçlü birini hakediyormu?
ayrıca sakın kendini kirli hissetme sen iyi bir insan olmaya devam et bunu yapan aşağılık herif inş cezasını çeker. karısıda boşanıyormuş zatn ettiğini fazlasıyla bulur eminim. ama merak ettim mahkeme sonuçlandımı? ne kadr ceza aldı?
ayrıca o doktor ve polislere diyecek söz bulamıyorum Allah bildiği gibi etsin.
inş ilerde bunları unutursun ve yepyeni bir hayata başlarsın ve çok çok mutlu olursun canım. :16:

bızım aılede ablamın basına kotu bı sıkıntı geldı..Kı tecavuz degıl baska bısey degıl..sıkıntısını paylastıgı zaman dınlemek tuylerımı dıken dıken yapar yanında olmak ıstemedıgımden degıl..sankı her anlatısta her o konu acıldıgında delırıyor gıbı oluyorum bulundugum yere sıgamıyorum..Cunku kaldıramıyorum..bu ablamı sevmedıgım anlamına gelmıyor..Hatta coook sevıyorum..İnsanın cok sevdıgı bı ınsanın basına gelenı sıneye cekebılmesı kolay degıl..bide dıger taraftan dusunun..Sizi anlıyorum basınıza gelen cok zor..Hele paylasabılmıs olmanızda Allah sıze sabır versın..Onunla paylasamamanın verdıgı sıkıntıyla kendısıyle paylasmanızı tavsıye edebılırım ancak..

konu sahibi arkadaş keşke olayı anlatmasaydın erkek arkadaşına
yani sende kalsaydı
madem ailenin haberi yok
kimsede bilmeseydi ilerde bu durum önüme çıkabilir diye bu şekil davransaydın ama
maalesef o olayı paylaşmışsın
başına gelen olay keşke hiç yaşanmasaydı keşke diyoruz ama yaşandı işte
allah yardımcın olsun
en büyük destekçin yine kendin ol kendin kendinin yol göstericisi ol

o zaman kimse sana bu şekilde davranamaz
erkek arkaşınla mutluysan ona güveniyorsan seni mutlu edeceğine inanıyorsan devam et yoksada bitir

seni tanımayan biriyle
sıfırdan bi hayata başlayabilir bunu yapabilirsin

unutma !!!
herşeyi herkese anlatmak zorunda da değilsin
bırak senle ve yukardakinin arasında kalsın
lütfen bu sözümü hep hatırla sakın unutma

ancak böyle unutur böyle mutlu olursun

Söylenmesi çok zor. Yaşayan ancak anlar belki ;tecavüz.Sadece kelimeyi dile getirebilirim zaten ancak sorsanız olayı kitlenir kalırım o iğrençlik aklıma gelmesin diye.Bu olayı boşluğuma gelip sevgilime anlatmıştım, daha doğrusu olay anında hüngür hüngür arayıp sinir krizi geçirirken ona bağırarak söylemiştim.o sırada bir aydır çıkan birbirine yeni yeni alışan bir çifttik ama o olay gününden sonra herşeyim oldu. İşe gidemiyorum,insanları görmek istemiyorum,bir nevi kendimi eve kapadım sadece o biliyor diye bir tek onunla konuşabiliyorum ve erkek olarak sadece ona güvenebiliyorum o bana dokunmaya kıyamamıştı düşüncesiyle ve o hayatımdan çıkarsa başka hiç kimseye güvenemem diye korkuyorum,onun haricindeki erkekler gözümde bana tokat atıp döverek ve bboğarak isteklerini yerine getirtmeye çalışan canavarlardan başkası değil. ben bu yüzden erkek arkadaşıma bu kadar değer verirken ,ki onunda bana değer verdiğini biliyorum ama şu an ne zaman olayı söylesem kaçar gibi uzaklaşması duymak dinlemelk istemediğini söylemesi canımı acıtıyor. Tek başıma ailemden gizlice mahkeme avukatlar ve dava ile uğraşıyorum o ise sadece dinlemek istemiyor, üzülüyormuş. Böyle bişey olabilir mi ben mi ona karşı çok gaddarım o mu bana karşı, bana sevgisi yetmiyor yanımda durmasına bnmle beraber savaşmasına ihtiyacım var, kulaklarını kapatmasına değil, boş yere daha fazla güvenip bağlanmadan çıkartmalımıyım hayatımdan yada bir erkeğin hoşlandığı kızın tecavüze uğradığı düşüncesinin ata erkul maço bir erkek için zor olacağını kabullenip anlayışla karşılayıp sessizce tek başıma yürümeye devam mı etmeliyim, ayrıca konuyu aileme söylememi önermeyin,onlar melek gibi insanlar,bilmelerindense bilmmemeleri daha sağlıklı.. kesinlikle söylemem onların üzülmesini görmek omuzlarıma ikinci bir yük bindirmektir ayrıca bilmeleride beni utandırır,bilmeleri bana destek olmaz yani beni çok daha fazla zorlar... ŞLu an öyle bir psikojiye sahibimki dert olarak tecavüze uğramış olmayı değil bu konuyu unutmam için kendime seçmiş olduğum desteğin açıklarını dert edineiliyorum çünkü hala bu konuun üzerinde konuşlup dertleşebilecek gücü kendimde bulamıyorum,erkek arkadaşımı düşünmek daha iyi. ama ondanda emin değilim yada benmi abartıyorum bilmiyorum,bir erkek kaldıramaz mı acaba bunu?!

Not: Eleştri kaldıracak konumda değilim bu yazıyı okuyup anlamıyorsanız yorum yapmayın lütfen yargılarınızı kendinize saklayın ben sadece kalbi temiz insanların destek ve önerilerine açığım

Öncelikle ne diyeceğimi inanın bilemedim...
Geçmiş olsun mu denir, Allah'ım size bunların hepsini unuttursun mu denir....
Siz anlamışsınızdır umarım ben kelimelerle anlatamasam da dileğimi...
Ailenize durumu söyleme kararı size kalmış bir şey, onları üzmemek adına gizliyorsunuz fakat bu dava süreci oldukça yıpratıcıdır.
Tek başınıza bunlara göğüs germeye çalışmak ne kadar adil olur bilemiyorum, belki onları yanınızda görseniz daha güçlü durabilirsiniz.
Erkek arkadaşınızın bu yaklaşımı ise beni şaşırtmadı.
Bazı insanlar çok üzüldükleri durumlarda o olay yokmuş, yaşanmamış ve yaşanmayacak gibi davranmayı seçerler, onunla savaşmak bir kenara dursun gözardı edip hayatlarına devam ederler.
Tabiki keşke sizin yanınızda bir omuz olsa, sizden çok hakkınızı savunan ve bu iğrençliği yapan canlılardan siz yerine hesabını sorsa...
Ama...
Herkes bu gücü kendinde bulamayabilir, yıkımlar sonrası olaylara farklı yaklaşımlar sergileyebilir.
Onu bu konuda suçlamayın ve sevginizle alakalı sorunlar olduğunu lütfen düşünmeyin.
Bir örnekle anlatmam gerekirse(abartı bir örnek ama mantığı doğrusal), yakını vefat edenen birinin yanında o kişi hakkında çok konuşulmaz, üzüntüsü tekrar yaşanmasın diye mümkün mertebe laf değiştirilir, onu oyalayan şeyler konuşur ve en azından biraz olsa acısı dindirilmeye çalışılır.
Bu mantık aslında ikinizin de yaptığı bir şey.
Siz destek görmediğiniz için onunla konuşma ihtiyacı duyarken, o bu durumda susmayı konuyu değiştirip hem siz tekrar tekrar yaşamayın istiyordur hem de kendi adına emin olun erkek ırkından ve sizi koruyamadığı, o zamanlarda hayatınızda olamadığı için suçluyordur.
Çok ağır şeyler yaşamışsınız ve hala yaşıyorsunuz, bunları çevrenizle konuşamıyorsanız lütfen bir uzman desteği alın.
Atın içinizden bu nefreti, öfkeyi ve iğrençliği...
Kendinize tuttukça hislerinizi, içinizdeki haykırışlar zamanla sizi dünyadan soyutlar.
Lütfen bunu gerçekten yapmayın...

Son düzenleme:
konu 1 sene önce acilmis ne oldu ne bitti bilmiyoruz...

fakat anlamadigim seyler var konu sahibide yok zaten,

polise gidiyorlar ailesine sadece saldiri diyor,polis eve birakirken sinirleri bosaliyor hastanede igne yapiyorlar sadece, savciya cikinca tecavüz diyor

ama islem su degil midir..önce polise gidip söylenir sonra doktor muayesinden gecirilmesi, yoksa sadece sözle

nasil dava acilacak yani elde kanit olmadan tecavüze ugradigina dr.dan bir belge filan olmasi gerekmiyor mu?

yani kuru kuruya nasil acilacak o dava..

yasadıkların cok zor.. cok yakınımın basına gelen bı olayı anlatmak ısterım...
uzaktan kuzenı tarafından tacize ugradı bu yakınım .. ama tecavuze cok yakındı.. allah korudu ve elınden bı anda sans eserı kurtuluverdı...
kendını sokaga atmıs cok caresız bı sekılde sokaklarda kosarken, bulundugu yere yakın bı yerde calısan 3 bucuk yıllık sevgılısını aramıs telefonu 3 kez caldırmıs acan yok tabı..aılesını arayamamıs cunku kan dökülmesınden korkmus... bı kac gun ewden dısarı cıkmamıs ve bı gun cok kotu oldugunda krız anında sevgılısıne anlatmıs... tepkısı ne olmus bılıyo musun..' neden onunla bi ewde yalnız kaldın '.. resmen sakin sakin boyle demıs.... kızı suclamaya calısmıs sanırım.. kız ıkı katı acı cekmıs. sevgılısı de okonuyu bı daha hıııc acmamıs...
burdakı tepkıyle aynı bnce senınkısı.. acı ama gercek sana senden baska kımse yardım edemez. . sana tek ıyı gelecek kişi kendin.. psikologa git yardım al ama kımseden medet umma...

kız tecavuze ugramıs bide dovseymisiniz tam olurmus psikolojisi zaten bozuk olan bir insana bu kadar tutarsızsa yaklasmak gercekten icler acısı sahsen bende aileme soyleme konusunda kararsız kalırdım kendimi onun yerine koydugumda dusunuyorumda anne ve babamın kahrolucagını ve omurleri boyunca iclerinde buyuk bir yara olarak kalıcagını bilirdim belkide hasta olucaklar bununla yasayabilmek tecavuzun ustune aileminde benimle birlikte bunu yasayacagını bilmek cok zor olurdu bazen bazı seyleri daha yeni tanıstıgınız insanlara daha kolay anlatırsınız oda bunu yapmıs sinir krizi anında soyledim demis bazılarıda gelmis burda yargılamaktan baska birsey yapmıyor aman ne guzel ya valla diyecek birsey yok keske buraya konu acıpda moralini daha da altust eden kisilerle muattap olmak zorunda kalmasaymıs umarım 1 yılda hersey onun icin daha iyiye gitmistir

Hani burada ailene neden anlatmadın diyenler var ya...Anlatılmıyor canım bilirim ben tecavüze ugramadım çok şükür ama 5 6 yaslarındayken bi genç beni zorla dudaklarımdan öpmüştü bagarırkende agzımı kapatmıştı.birkere öpüp bırakmıştı beni düşün ve ben 5 6 yaslarındaydım hala unutmam bunu aglaya aglaya annemin yanına gelip elini tutup ona sarılmıştım ama söylemedim! çocuk aklımla bile söyleyemedim! ve ben her gece o adama beddua ediyorum 25 yasındayım bekarım ama unutamıyorum ya daha fazla ileri gittise de ben hatırlamıyorsam diye düşünüyorum.rabbim çok acı..Allah yar ve yardımcın olsun arkadasım sevgilinin gözünün önüne geldiği için yapıyordur hengi birimiz sevdigimizi paylaşa biliriz söylesene? sana tavsiyem ne düşünüyorsan yaz günlük tutar gibi durmadan yaz madem anlata mıyorsun yaz dök içini ve mahkemelerinde peşini bırakma! Allah yar ve yardımcınız olsun.

içim sızladı yemin ederim... Allah yardımmcısı olsun ama o çocuktan yarar gelemez:( daha dinlemeye bile tahammülü yokken senin yanındamı olacak:(

Kendimi senin yerine koydum sanırım bende söyleyemezdim aileme.Lütfen yinede sıkılma üzülme.Sen bunu kendin seçmedin kaderde ne varsa yaşanır Allah her kulunun derdine verir çözümü.Erkek arkadaşın biliyor bunu seni seviyorki hala yanında.Bunu düşünseydi zaten uzaklaşırdı.Bence o sadece çok üzülüyordur yine seni sevdiğinden üzülüyor bu kötü bir şey değil duymak istemiyor çünkü seni çok seviyor..Birde bunu dert etme kendine lütfen.Seni seven insanları düşün sadece ve onlarla hepp vakit geçir tatlım.

su eski konulari hortlatip durmayin yahu :1: bence bu arkadas tecavuze fln ugramadi.. benzer bir olay basima geldi 2 sene once. adi bir pisligin elinden son anda zor kurtuldum. yasadigim olayin etkisinden 2 sene gecmesne ragmen hala cikamadim. hala ilac kullanip cinnet geciriyorum surekli.. bence bu arkadas tecavuze ugramadi cunku gercekten ugrayan birisi tecavuz edilmesini dert etmek yerine, erkek arkadasim yeterli ilgili gostermiyor benle ilgilenmiyor diye dert etmez. gercekten bu olayi yasayan birisinin umrunda olmaz. benim sevgilim ilgi gosterdiginde de gostermediginde de umursamadim, oyle bi psikoloji sariyor ki beyni; o da erkek, umrumda degil diyorsun. artik baskasiyla iliskiye girdi de sevgilisine tecavuze ugradim diye mi yutturuyo bilemem. ee sevgilisi de yorum yapip ilgilenmeyince arkadas dert etmis. Olmadi bu, baska konularla ilgisini cekmeye calis bence ;)

Back
X