Erkek arkadaşımın içinde bulunduğum iğrenç duruma yaklaşımı

ccerrenn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2011
67
0
36
İçel Mersin
Söylenmesi çok zor. Yaşayan ancak anlar belki ;tecavüz.Sadece kelimeyi dile getirebilirim zaten ancak sorsanız olayı kitlenir kalırım o iğrençlik aklıma gelmesin diye.Bu olayı boşluğuma gelip sevgilime anlatmıştım, daha doğrusu olay anında hüngür hüngür arayıp sinir krizi geçirirken ona bağırarak söylemiştim.o sırada bir aydır çıkan birbirine yeni yeni alışan bir çifttik ama o olay gününden sonra herşeyim oldu. İşe gidemiyorum,insanları görmek istemiyorum,bir nevi kendimi eve kapadım sadece o biliyor diye bir tek onunla konuşabiliyorum ve erkek olarak sadece ona güvenebiliyorum o bana dokunmaya kıyamamıştı düşüncesiyle ve o hayatımdan çıkarsa başka hiç kimseye güvenemem diye korkuyorum,onun haricindeki erkekler gözümde bana tokat atıp döverek ve bboğarak isteklerini yerine getirtmeye çalışan canavarlardan başkası değil. ben bu yüzden erkek arkadaşıma bu kadar değer verirken ,ki onunda bana değer verdiğini biliyorum ama şu an ne zaman olayı söylesem kaçar gibi uzaklaşması duymak dinlemelk istemediğini söylemesi canımı acıtıyor. Tek başıma ailemden gizlice mahkeme avukatlar ve dava ile uğraşıyorum o ise sadece dinlemek istemiyor, üzülüyormuş. Böyle bişey olabilir mi ben mi ona karşı çok gaddarım o mu bana karşı, bana sevgisi yetmiyor yanımda durmasına bnmle beraber savaşmasına ihtiyacım var, kulaklarını kapatmasına değil, boş yere daha fazla güvenip bağlanmadan çıkartmalımıyım hayatımdan yada bir erkeğin hoşlandığı kızın tecavüze uğradığı düşüncesinin ata erkul maço bir erkek için zor olacağını kabullenip anlayışla karşılayıp sessizce tek başıma yürümeye devam mı etmeliyim, ayrıca konuyu aileme söylememi önermeyin,onlar melek gibi insanlar,bilmelerindense bilmmemeleri daha sağlıklı.. kesinlikle söylemem onların üzülmesini görmek omuzlarıma ikinci bir yük bindirmektir ayrıca bilmeleride beni utandırır,bilmeleri bana destek olmaz yani beni çok daha fazla zorlar... ŞLu an öyle bir psikojiye sahibimki dert olarak tecavüze uğramış olmayı değil bu konuyu unutmam için kendime seçmiş olduğum desteğin açıklarını dert edineiliyorum çünkü hala bu konuun üzerinde konuşlup dertleşebilecek gücü kendimde bulamıyorum,erkek arkadaşımı düşünmek daha iyi. ama ondanda emin değilim yada benmi abartıyorum bilmiyorum,bir erkek kaldıramaz mı acaba bunu?!

Not: Eleştri kaldıracak konumda değilim bu yazıyı okuyup anlamıyorsanız yorum yapmayın lütfen yargılarınızı kendinize saklayın ben sadece kalbi temiz insanların destek ve önerilerine açığım

Son düzenleme:
canım geçmiş olsun. bu olay gerçekten üzücü. bir kadın olarak düşünmek bile istemiyorum.
konu madem erkek arkadaşın. belki o da düşünüyordur. sana ne söyleyeceğini kestiremiyordur. ya da sana nasıl davranmalı çözememiştir. ben bu yazdığından yanında olmak istemediğini çıkartamadım. belki de o da şok olmuştur ve bu konuyu düşünmeden konuşmadan atlatmak istiyordur. sen de üstüne gitme bence. bir süre sonra durması gereken çizgiyi düşünüp taşınıp bulucaktır.

Tecavüze uğramışsın, ciddi bir travma yaşıyorsun, ailenden gizli (ki nedenini çözebilmiş değilim) mahkemelerle davalarla uğraşıyorsun ve bütün bunların içinde tek derdin sevgilinin senden kaçması mı?

Neden Ailenden gizliyosun bu olayı ? birilerinin desteğine ihtyaç duyduğun kesin bu erkek arkdaşın olmak zorundamı?

Tecavüze uğramışsın, ciddi bir travma yaşıyorsun, ailenden gizli (ki nedenini çözebilmiş değilim) mahkemelerle davalarla uğraşıyorsun ve bütün bunların içinde tek derdin sevgilinin senden kaçması mı?

Monapisa bu kadar sıkıntının içinde tek desteğim erkek arkadaşım,bu sebeple tek desteğimin uzak durmasıda ciddi bir sıkıntı,ayrıca o beni bu kötü sıkıntıları düşünmemem için tek yol. Ve sen bu yazıyı okuyunca hemen yargılayacak eleştyirecek bişeyler mi çıkartmaya çalıştın. Benim kafam yeterince dağınık doktor ancak anlatarak kurtulabilirsin bu travmadan demişti,ilk sözüm anlattığımda bana nasıl bakacaklarını kestiremiyorum,yargılayarak bakarlarsa daha çok kötü olur psikoljim demiştim... bende sevgilimden sonra konuyu ilk defa yazarak üstün koru anlatrıyorum,hala olayı açmaya hazır değilim ki ilk tepki yargı ne güzel,acaba olayı anlatsam senin gibi her bi şeyde eleştri arayan insanlar neler derlerdi işte bu şekilde düşünenler yüzünden sessiz kalıp tek başıma atlatmaya çalışıyorum ve hayatım işkence. Yalvarırım zaten psikolojisi yeterince kötü iken insanların daha kötü yapacak şeylerı söylemeyin ne diyeceğinizi bilmiyorsanız. ben şu an zayıfım yeterince,düşünülmeden söylenen her cümle daha fazla incitiyor beni.

nasıl tecaüze uğradın yaa nasıl oldu :53: erkek arkadaşın bunu kaldıramıyo olabilir şu yönde sen anlattıkça o gözünde canlandırıyo ve öfkeleniyo olabilir sana değil bunu sana yapana ve kaldıramayabilir her erkek yapamaz bunu ataerkillikle alakalı değil bence. ve bende yaşını merak ettim ailene neden durumu anlatmadın mahkeme dava falan niye yanına destek kimseyi almadın. bence erkek arkadaşına değil annene söylemen hepsinden mantıklıydı. canı pahasına da olsa snadestek çıkacak elinden tutacak tek insan o emin ol erkek arkadaşın bi yere kadar kaldırır..

Böyle bir şeyi erkek arkadaşından önce ailenle paylaşmalısın bence. Hatta ilk olarak polise gitmen gerekirdi. :S Erkek arkadaşın bu konuda seni dinleyemez çünkü canı sıkılır sana bakan bir çift gözden bile kıskanan sakınan biri için öyle bir şey beklemen erkek arkadaşına haksızlık olur.

tüylerim diken diken oldu çok kötü bir şey yaşamışsınız
umarım en kısa zamnda atlatırsınız benim anlamadığım neden
ailenizden saklıyorsunuz
neden tek başınıza uğraşıyorsunuz bence ailenize anlatmalısınız
şu an sizin için en önemli kişi sizsiniz bana göre
erkek arkadaşınız değil siz kendinize yoğunlaşın bir an evvel
kendi sağlığınıza erkek arkadaşınız ikinci planda bence şu an

Neden Ailenden gizliyosun bu olayı ? birilerinin desteğine ihtyaç duyduğun kesin bu erkek arkdaşın olmak zorundamı?

Ailem melek gibi insanlar. Onlara öyle büyük bir üzüntüyü yaşatmaya hakkım yok. benden çok onları incitir, onları incittiğini düşünmek beni iki kat zorlar, yani kendi travmamı zor kaldırıyorum zaten bbirde onlara yaşattığım üzüntünün vicdean azabını çekemem.

Ailem melek gibi insanlar. Onlara öyle büyük bir üzüntüyü yaşatmaya hakkım yok. benden çok onları incitir, onları incittiğini düşünmek beni iki kat zorlar, yani kendi travmamı zor kaldırıyorum zaten bbirde onlara yaşattığım üzüntünün vicdean azabını çekemem.

Anlıyorum çok zor bir durum. Peki mahkeme ne zaman sonuçlanıcak ?
Belki sana zarar veren kişi cezasını çekmeye başlarsa biraz olsun sende erkek arkadaşında rahat eder...

Böyle bir şeyi erkek arkadaşından önce ailenle paylaşmalısın bence. Hatta ilk olarak polise gitmen gerekirdi. :S Erkek arkadaşın bu konuda seni dinleyemez çünkü canı sıkılır sana bakan bir çift gözden bile kıskanan sakınan biri için öyle bir şey beklemen erkek arkadaşına haksızlık olur.

Dedim ya mahkeme ile uğraşıyorum diye,zanlı yakalandı şu an cezaevinde yani olayı polise taşıdım. Yukarıda yazdığım gibi ailemin bilmesi bnm için daha kötü. Birde bunu bilip o baktıklarında değişik bakacaklar,karşılarında gördükleri kızları değil tecavüze uğramışi küçük kadınları olacak. Hanginiz bu gözleri kaldırabilirsiniz yada hanginiz bunu yaşayıp ailenizin üzülmesine katlanabilirsiniz...

böyle düşünme senin ne suçun var da üzüntü yaşatmaya hakkım yok diyorsun
üzüntüyü yaşatan sana bunu yapan hayvan
ailenle paylaşırsan bu yükün hafifler en azından
gizli saklı uğraşmaya çalışmak zorunda kalmazsın
senin bi suçun yok..

Gerçekten üzüldüm okuyunca...

Ama yaşanmış olması seninde üzüntülerine fayda etmiyor bu bir gerçek...

Bir de üzüleceğin bir ilişkinin yükünü alma sırtına...

Önce kendini düşün ve çalış, inan sana iyi gelecektir...

Ayaklarının üzerinde durduğun sürece varsın bunu da unutma....

nasıl tecaüze uğradın yaa nasıl oldu :53: erkek arkadaşın bunu kaldıramıyo olabilir şu yönde sen anlattıkça o gözünde canlandırıyo ve öfkeleniyo olabilir sana değil bunu sana yapana ve kaldıramayabilir her erkek yapamaz bunu ataerkillikle alakalı değil bence. ve bende yaşını merak ettim ailene neden durumu anlatmadın mahkeme dava falan niye yanına destek kimseyi almadın. bence erkek arkadaşına değil annene söylemen hepsinden mantıklıydı. canı pahasına da olsa snadestek çıkacak elinden tutacak tek insan o emin ol erkek arkadaşın bi yere kadar kaldırır..

Yaşım 22. Aileme neden anlatmadığımıda yazdım.durumu kolaylaştırmaz zorlaştırır.

Dedim ya mahkeme ile uğraşıyorum diye,zanlı yakalandı şu an cezaevinde yani olayı polise taşıdım. Yukarıda yazdığım gibi ailemin bilmesi bnm için daha kötü. Birde bunu bilip o baktıklarında değişik bakacaklar,karşılarında gördükleri kızları değil tecavüze uğramışi küçük kadınları olacak. Hanginiz bu gözleri kaldırabilirsiniz yada hanginiz bunu yaşayıp ailenizin üzülmesine katlanabilirsiniz...

Aileye anlatamamanızın doğal karşılıyorum..Üzmek istemiyorsun onları..Anlıyorum..Fakat anlamadığım onca şikayetin mahkeme falan diyorsun, zanlı içerde diyorsun da bu eve hiç mi mahkeme kağıdı gelmez be arkadaşım..Aklım almıyor bu olayı..Mahkeme için geçilen yolları bildiğimiz için o süreçte nasıl sessizce hallettim diyorsun..İnanılır gibi değil..İmkansız bu..

KKya ilk bu msjla başlamanız ilginç geldi :44: fakese konu sevinirim böyle bi olayı gerçekte yaşamadıgınız için :31: ama dogru ldugunu düşünerek bikaç şey söylicem :97:
ailemi üzmeye hakkım yok diyosunuz haklısınız ama onlar bilmeli ve destek olmalı size bunun altından tek başınıza kalkamazsınız :69: bence ailenize açın durumu psikologunuzda öyle demiştir diye tahmin ediyorum ..
çok üzücü bi olay geçirmişsiniz inş düzelirsiniz kısa sürede :16: erkek arkadaşınızın durumuna gelince onada çok kızamadım belki konuştukça canı acıyodur o size dokunmaya kıyamazken böyle bişey yaşamak zorunda kaldıgınız için..

Doğru söze ne denir ki..:54:

yazık be.. sizin gibi her bir şeye yargıyla bakan insanlar yüzünden zaten benim gibi bu olayı yaşayanlar susmak ve herkesden gizlemek zorunda kalıyor.mn susun Allah aşkına nasıl konuşlmanız gerektiğini bilmiyorsanız yorum yapmayın. bu tür olayları yaşayanlar ; BBizler sizin yargılarınızı kaldıracak durumda değiliz. Böyle düşünenen kimse yorum yapmasın Allah aşkına sizin eleştirilerinizi istemiyorum iyi insanların desteklerine ihtiyacım var. Sadece susun ve gidin başka insanları eleştirin yada daha iyisi kendinizi, yargılarınız sizin olsun.

pardon mahkeme olayını anlayamadım. Sende haklısın tabii tek başına omuzlanmışsın herşeyi. Zaten burda anlatmak istediğin o sorun değil erkek arkadaşınla yaşadığın sorun. Bence dediğim gibi erkekler sevdikleri kişiye kimsenin bakmasını istemez o yüzden o şekilde davranıyordur siz o olayı konuştukça oda en az senin kadar acı çekiyor olabilir.

Back
X