- 10 Ağustos 2023
- 359
- 838
- 18
- Konu Sahibi cileklilink
-
Evet çok düşkünler birbirlerine ve bu çok hoşuma gidiyorBenimkiler şimdiden birbirini kıskanırikizlerin bağı başka o yüzden bilemedim. Çok takma bence
Aynı seyi miiBen de aynı şeyi yapıyorum sıkılınca
İnsanlara tahammülüm sıfır sıfır sıfırAynı seyi mii
Yapmayın bence ya en azından kısa kesip kaçabilirsiniz konunun ortasında bırakıp gitmek ne bileyim
Ben deeHic sevmem goruldu yapip birakan insani ya
Onemli birsey olmadikca da yazmam yani
Sen de benim bir kardeşimsin artık dedi ondan sonra bi yakinlastikKonuşup kız kardeşini şımartmaya gerek yok bence sizde ona karşı mesafeli olun. Hemen cevap vermeyin az beklesin
Büyük ihtimal sizinle konuşmak istemiyor. O yazmadıkça yazmayın yazarsa da bir şey yok gibi samimi cevap verin (iyi geçinmek lazım bela olmasın sonra wşdlwpdm ya da belki huyu böyledir yani yazdığında güzel konuşun ki paranoyak durumuna da düşmeyin)Selam kızlar. Erkek arkadaşımin ikizi var. Kız. Her mesajlasmamizda (ki tanisali çok da uzun zaman olmuyor) konunun ortasında görüldü yapıp bırakıyor öylece alakasız bir yerde
Amaç? Ve nasil bir tutum sergilemeliyim? Fazla yüz göz mü oldum acaba. Ama sık sık da konuşmuyoruz aslında. Bilemedim
Evet çok düşkünler birbirlerine ve bu çok hoşuma gidiyor
Sen de benim bir kardeşimsin artık dedi ondan sonra bi yakinlastik
Ama mesafe şart sanırım. Haklısınız
Tam olarak ben de böyle düşündüm. Şu saatten sonra o yazarsa cevap veririm ancak. Bir dahaki hamle benden olmazBüyük ihtimal sizinle konuşmak istemiyor. O yazmadıkça yazmayın yazarsa da bir şey yok gibi samimi cevap verin
Görümce ve kayınvalidenin her söylediğine inanmayın. Ağızlarından çıkanla yaptıkları farklı oluyor.Sen de benim bir kardeşimsin artık dedi ondan sonra bi yakinlastik
Ama mesafe şart sanırım. Haklısınız
Benim saflık peki. Ciddi ciddi aa bu zamanda böyle gorumce mi var falan millet ne kadar dert yanıyor halbuki, sansliyim heralde diye düşünmüştümEvlilik zamanı sen de bizim kizimizsin, yok ablanim abinim, yok kardeşiz bunlar herkes tarafından söylenir ve genelde içi boştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?