Erkek arkadaşımın ikiz kız kardeşi

cileklilink

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2023
359
838
18
Selam kızlar. Erkek arkadaşımin ikizi var. Kız. Her mesajlasmamizda (ki tanisali çok da uzun zaman olmuyor) konunun ortasında görüldü yapıp bırakıyor öylece alakasız bir yerde
Amaç? Ve nasil bir tutum sergilemeliyim? Fazla yüz göz mü oldum acaba. Ama sık sık da konuşmuyoruz aslında. Bilemedim

Büyük ihtimal sizinle konuşmak istemiyor. O yazmadıkça yazmayın yazarsa da bir şey yok gibi samimi cevap verin (iyi geçinmek lazım bela olmasın sonra wşdlwpdm ya da belki huyu böyledir yani yazdığında güzel konuşun ki paranoyak durumuna da düşmeyin)

Evet çok düşkünler birbirlerine ve bu çok hoşuma gidiyor

Sen de benim bir kardeşimsin artık dedi ondan sonra bi yakinlastik
Ama mesafe şart sanırım. Haklısınız

Ne minnoş birisiniz. Evlilik zamanı sen de bizim kizimizsin, yok ablanim abinim, yok kardeşiz bunlar herkes tarafından söylenir ve genelde içi boştur. Eminim çoğu kişi duymuştur.

Bi de ailesiyle arasının iyi olması ve önem vermesi güzel ama aile biriylerine veya onlardan birine "fazla düşkünlük" benim hoşuma gitmezdi. Ben bencilim biraz belki ondan.

Büyük ihtimal sizinle konuşmak istemiyor. O yazmadıkça yazmayın yazarsa da bir şey yok gibi samimi cevap verin
Tam olarak ben de böyle düşündüm. Şu saatten sonra o yazarsa cevap veririm ancak. Bir dahaki hamle benden olmaz

Evlilik zamanı sen de bizim kizimizsin, yok ablanim abinim, yok kardeşiz bunlar herkes tarafından söylenir ve genelde içi boştur
Benim saflık peki. Ciddi ciddi aa bu zamanda böyle gorumce mi var falan millet ne kadar dert yanıyor halbuki, sansliyim heralde diye düşünmüştüm

O yazmadan yazma, kısa cevaplar ver, konuşmaları mümkün olduğunca kısa tut ve mesafeli ol. İlişkiniz ciddilestiginde ve ileride evlilik falan olursa da alma verme dengesini iyi kur.

Bunu ben arkadaşlara ve bazen de büyüklere falan yapıyorum. Normal konuşuyoruz ama bakıyorum ki, konu bir türlü bitmek bilmiyor uzadıkça uzuyor, yok oluyorum ortadan. kkfdjgk

Biz de sık mesajlaşmayız. Mesajlaşmayı pek sevmiyorum, belki o da sevmiyordur.
Sizinle konuşmak istemiyor da olabilir üstte bir arkadaşın dediği gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…