- 2 Haziran 2017
- 139
- 69
- 98
Arkadaşlara katılıyorum; size şifresini veren sizinle beraber İnstagram ına bakan bir erkek, böyle sayfaların ana sayfasında görülmeyeceğini düşünmez herhalde :) İnternette tıkladığımız, girdiğimiz bağlantılar bazen bu sorunları yaratıyor. Çok başıma gelmiştir, takipçi falan satın almadığım halde bazen bir bakarım tanımadığım 2-3 hesap çıkar takip ettiğim; siler, engeller, geçerim. İnstagram ve diğer sosyal medyalar da çok yaşanıyor bunlar... Özellikle eğer şans oyunu, araba yarışı vb. sayfaları takip ettiyse bir zamanlar; ağlarda ekli olan kullanıcıların başına çok geliyor. Site, sayfa kendiliğinden diğer sayfaları takip ettirebiliyor size; bunun için yazılım kullanıyorlar. Ben normalde kötümser bir insanımdır, art niyet görmedim o da sizde zaten şifreler var; hiçbir erkek veya kadın bu kadar saf değil ki görülmeyeceğini düşünsün...
İçinizi ferah tutun bence, adam instagramı bile kapatmaya kalkmış siz üzülünce daha ne yapsın
. Üzerinden zaman geçince arada sizde bakarsınız profiline yoksa bir şey ne ala, varsa o zaman kurcalayın 
İçinizi ferah tutun bence, adam instagramı bile kapatmaya kalkmış siz üzülünce daha ne yapsın