- 16 Nisan 2021
- 1.848
- 1.976
- 83
- 27
- Konu Sahibi delibirselvi
-
İzlemeyen yoktur sanırım takma bu kadar. Birde bekar yani bi yerde oda kendini düşünmek zorundaHanımlar Merhaba,
Öncelikle mübarek ramazan gününde böyle bir konu açtığım için hepinizden özür dilerim fakat hiç arkadaşım yok aile üyelerimle bunları konuşmam mümkün değil çıkar yol bulamıyorum belki bir fikir verirsiniz diye yazayım dedim. Çok uzatmayacağım erkek arkadaşımın internet geçmişinde afedersiniz açık saçık fotoğraflara çıplak resimlere baktığnı gördüm ama öyle böyle değil. Detay veremiyorum ama anladınız siz neler olduğunu. İnanılmaz rahatsız oldum, çok soğudum ayrılmak istiyorum gerçekten yüzüne dahi bakmak gelmiyor içimden. Eşiyle ya da erkek arkadaşıyla böyle bir durum yaşayan var mı, nasıl bir yol izlemeliyim?
Naapsın bu delikanlılar daş mı yesin? Bakmayan olduğunu gerçekten düşünebiliyor musun?
En azından ben yanındayken yapmamasını bekliyorumHey Allahımnapmasıni bekliyorsunuz anlamadım ki. Takılmayın bu kadar
Hanımlar Merhaba,
Öncelikle mübarek ramazan gününde böyle bir konu açtığım için hepinizden özür dilerim fakat hiç arkadaşım yok aile üyelerimle bunları konuşmam mümkün değil çıkar yol bulamıyorum belki bir fikir verirsiniz diye yazayım dedim. Çok uzatmayacağım erkek arkadaşımın internet geçmişinde afedersiniz açık saçık fotoğraflara çıplak resimlere baktığnı gördüm ama öyle böyle değil. Detay veremiyorum ama anladınız siz neler olduğunu. İnanılmaz rahatsız oldum, çok soğudum ayrılmak istiyorum gerçekten yüzüne dahi bakmak gelmiyor içimden. Eşiyle ya da erkek arkadaşıyla böyle bir durum yaşayan var mı, nasıl bir yol izlemeliyim?
Senin çocuun 1100 Katı heSenin 2 gr meleğini yerim ben
Sence?Erkek arkadaşınızla aktif bir cinsel hayatınız var mı?
E o zaman detaylı yazın müneccimmiyiz biz, sizin yanınızda baktığını nerden bilelim.En azından ben yanındayken yapmamasını bekliyorum
Sizin yanınızda mı yapıyor?En azından ben yanındayken yapmamasını bekliyorum
Senin çocuun 1100 Katı heben de onu yerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?