öncelikle ilk konuyu yazarken bütün ayrıntıları yazarsanız insanlardan daha sağlıklı tepkiler görürsünüz. konuda yanınızdayken olduğunu, kendinizi beğendirmeye çalıştığınız ama size yanaşmadığını belirtmemişsiniz. eğer öyleyse ayrılmak için daha ciddi problemleriniz var bunu belirteyim. bir de kk de genelde 10 kişilik yorumdan sadece 1i konu sahibinden yana olunca nedense ona "bir tek beni siz anladınız" deniyor bu artık kural olmuş

hayır, aslında siz kendinizi doğru cümlelerle ifade edince herkes sizi anlıyor. ama herkesin farklı farklı düşünceleri var. kimine göre doğru olan kimine göre yanlıştır. mesela bana göre sırf sevgiliniz daha önce aldatıldığı için "herkesin kendine göre özel" olan şifrelerini vs vs vermeniz ana konudaki her şeyden daha büyük problem. ilişki ilk önce güvenmekle başlar, güvenmekte özel olan her şeyi ortaya koymakla olmaz. sağlıklı bir ilişki istiyorsa,zaten güvenir. sizin yanınızda bakmasını da geçtim, sevgilinizi siz tanıyorsunuz eğer sizi beğenmediğini, arzulamadığını düşünüyorsanız bir şeyler eksik demek ki..