• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek Arkadaşımın Kıyafet Takıntısı

nur93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2012
101
0
46
İstanbul
Merhaba..erkek arkadaşımın ciddi anlamda kıyafet takıntısı var dar pantolonlara gömleklere takıyor.Normalde ben de çok dikkat ederim önümün açılmamasına vs. ama insanlık hali en ufak bir durumda yakanı düzelt önünü düzelt tarzı şeyler söylüyor.Bunlara tam alışmışken özel günlerde (doğum günü,yemeğe çıkma vs ) giyeceklerime de laf etmeye başladı.Etek giymek istiyorum dikkat çekersin herkes bakar tarzı şeyler söylüyor.Kıskançlık konusu dışında her şey çok yolunda ancak bu durum beni yormaya başladı.Ne yapmalı :/

"Benim anam babam benim kıyafetime karışmıyorken sen ne hakla karışabileceğini sanıyorsun? Orada dur bakalım!" diyebilirsin.

Rahatsız olduğun bir konuda taviz verme canım.
Ben nerede ne giyeceğimi çok iyi biliyorum zaten, senin müdahale etmene gerek yok de mesela.
Herşeye karışamayacağını bilsin erkek arkadaşın.

Son düzenleme:
benım erkek arkadasımda aynı..
dizlerde bile etek giysem kızıyor mını etek gıymem zaten hayal...
silik bi tip yapmaya calısıyor benı
bende guzel olmak havalı gıyınmek ıstıyorum ama rahıbe terasaya döndüm:(
ki etek giyen bi kızdım oncesınde:ssz:

ya cok gerı kafalılar ya içleri fesat ben anlamadım içime sinmiyor bu huyu ama ınsan sewınce gormezden gelıyor
onunla bulustugumda dıkkat edıyorum ama baska bı yere gıderken ıstedıgım gıbı gıyınıyorum valla:1:

Ben bunun sebebını mını etek gıymıs seksı gıyınmıs bır hatuna bakınca neler hıssettıklerı yada dusunduklerıyle alakalı oldugunu dusunuyorum mesela mını eteklı bır kızı gorunce aklından kımbılır neler gecıyor sıze karsı cıkmasının sebebı baskalarınında aynı sekılde aynı seylerı dusunucek dusuncesıyle kabullenemıyolar sahıplenıyolar kendılerı bakarlar ama kendı sevgılılerıne eslerınede asla bakılmasını ıstemezler :27:

kişi karşısındakini kendi gibi bilirmiş.demek erkek arkadaşın etek giyenlere bakıyor:34:

Benim erkek arkadasımda cok kıskanctır hatta aynı o sekilde takıntılıydı neyse ki, simdi astı bunları ve taviz vermedim beni böyle tanıdıgını, degistiremeyecegini anlattım, o' da anladı sagolsun giydiklerime laf etmiyor artık zaten nerde, ne giyilecegini bilirim ben.. :ssz:

Son düzenleme:
Tavız verme canım !
''Nerede ne gıyecegıı bılıyorum ben'' de lafın gecsın azıcık cunku bu dedıgını yapıp ıstedıgı sekılde gıyınırsen sırası kesılmeyıp devam gelecektır ısteklerının...

benim eski erkek arkadaasimda tam tersiydi:ssz:
bana mini mini etekler alirdi,tatillerde tanga bikini falan giymemi isterdi.:50:

vucudun guzel kullanmalisin derdi :) ama ingilizdi türk degildi,onunda etkisi olabilir:1:

Bence erkekler bu konuda bazı zamanlar haklı olabiliyor, çünkü diğer erkeklerin bize olan bakış açılarını en iyi onlar bilebilir. Ama bu her konuda taviz verilmelidir demek değil tabii ki. Çok aşırıya kaçmadıkça ben de erkek arkadaşımın fikirlerine önem veririm, bence anlaşarak orta yol bulabilirsiniz. Kavgayla söylerseniz daha beter duruma gelebilir. "Ben giyinirken zaten seni dikkate alıyorum, senin söylemene gerek yok" da diyebilirsiniz...

aranız da cıddı problemler yok ıse kıyafetlerınıze karısmasını da cok sorun etmeyın .
her erkek karısıyor hakda verıyorum aslında ,dısarıdan baska erkeklerın bakıs acısını cok daha
ıyı bılırler onlar ,normal yanı .tabı abartılı kıskanclık olmadıgı takdırde

Merhaba..erkek arkadaşımın ciddi anlamda kıyafet takıntısı var dar pantolonlara gömleklere takıyor.Normalde ben de çok dikkat ederim önümün açılmamasına vs. ama insanlık hali en ufak bir durumda yakanı düzelt önünü düzelt tarzı şeyler söylüyor.Bunlara tam alışmışken özel günlerde (doğum günü,yemeğe çıkma vs ) giyeceklerime de laf etmeye başladı.Etek giymek istiyorum dikkat çekersin herkes bakar tarzı şeyler söylüyor.Kıskançlık konusu dışında her şey çok yolunda ancak bu durum beni yormaya başladı.Ne yapmalı :/

Ayrılmalı, yaşın kaç bilmiyorum ama 18 yaşını geçtiysen belli bir tarz ve duruş oluşturmuşsundur bu yaşa kadar, beğenmeyen oğluna almasın

Bu konuda taviz vermeyin derim..Özellikle etek mi pantolon mu giyeceğinize siz karar verirsiniz.

Eğer çok mini ya da açık giymenizi istemiyorsa bu konuda KARŞILIKLI konuşarak karar verebilir uzalaşabilirsiniz belki ( tabii sizi ilk görüp beğendiğinde mini yoksa üstünüze ya da kızdığı diğer kıyafetler) ama bu kadar da karışma hakkı yok..

Ayrıcada sürekli kapat - düzelt diye uyarmasıda can sıkıcı.

Son düzenleme:
Mesaj tekrarı.............

Son düzenleme:
bu olay tamamen sana bağlı canım, kıskançlığı hoşuna gidiyorsa onun istediği gibi giyinirsin. kıskanıyor başkalarının bakmasını istemiyor demek ki.

ama ben çok rahatsız olurum bundan. benim babam çok karışırdı kıyafetlerime hala da laf söyler. mini etekten şorttan falan nefret eder. ben de tam tersi yakıştırırım ve havalı giyinmeyi severim. erkek arkadaşım ise hiç karışmaz çünkü mini etekli bi bayana kafasını çevirip de bakmaz. o yapıda bir insan çok şükür rahatım o yüzden. evlenince de rahat edeceğim. karışan tutucu bi tip olsaydı napardım bilmiyorum.

Mesaj tekrarı.............

Son düzenleme:
boyle bır reste hıc gerek yok bence.

bence gerek var güzelim çünkü elini verirsen kolunu kaptırırsın, bazı kızlar yazmış kişi karşısındakini kendi gibi bilirmiş diye, adam etrafa dik dik bakıyo ki benim sevgilime kimse bakmasın istiyo, sende şu açıdan bakmışsın:erkek arkadaşlarımız erkeklerin ne gözle bakıcanı bilir, olabilir, ama ben hiç tanımadığım abazaların uçkuru düşüklüğü yüzünden kendimi kısıtlayamam, bide şu var hiçbi erkek bu kız benim her dediğimi yapıyo bende ona tapıyım bayılıyım diye düşünmez 26 yaşındayım sanırım senden büyüğüm, tecrübelerime dayanarak bunu söylüyorum, sen ne kadar prensip sahibi olursan o kadar saygı duyuyolar sana

bence gerek var güzelim çünkü elini verirsen kolunu kaptırırsın, bazı kızlar yazmış kişi karşısındakini kendi gibi bilirmiş diye, adam etrafa dik dik bakıyo ki benim sevgilime kimse bakmasın istiyo, sende şu açıdan bakmışsın:erkek arkadaşlarımız erkeklerin ne gözle bakıcanı bilir, olabilir, ama ben hiç tanımadığım abazaların uçkuru düşüklüğü yüzünden kendimi kısıtlayamam, bide şu var hiçbi erkek bu kız benim her dediğimi yapıyo bende ona tapıyım bayılıyım diye düşünmez 26 yaşındayım sanırım senden büyüğüm, tecrübelerime dayanarak bunu söylüyorum, sen ne kadar prensip sahibi olursan o kadar saygı duyuyolar sana

canım ayrılmaya sebep aramaya kalkarsan corap sokugu gıbı gelır zaten .
araların da hıc bır problem yok ıse tartısmaları kavga gurultulerı yok ıse ,gulluk gulıstan gecınen bır cıftler ıse,
ne dıye sırf kıyafetlerıne karısıyor dıye ayrılık olsun kı .
tamam prensıplerın olabılır kendınden elbette tavız vermemek gerekıyor ,ancak ufacık seylerı problem yapıp da bu benım prensıbım deyıp de ayrılmaya da kalkısılmamalı dıye dusunuyorum .
turk erkegı kıskanctır yapısı geregı kıskanclar .bundan ayrılsa dıgerı de kıskanacaktır zaten .
ve cokta normal buluyorum kıskanılmayı ,ama belırttıgım gıbı boyutu cok onemlı tabıkı de .
sonucta sevdıgın adamın dusuncelerı de onemli olmalıdr saygı duyulmalıdır dıye dusunuyorum .karşılklı tabıkı de.
kıskanmasalar ;''benı sevmıyor '' derız
kıskanırlar ıse;''benı bunaltıyor '' derız .bazen anlasılması guc oluyoruz gercekten

Son düzenleme:
Back
X