Dün sözlümle alışverişe çıktık, stand görevlisine eteklerin yerini sordum tam mini etek reyonunun önüne geldim eteklere bakıyorum uzaklaş ordan uzaklaş demeye başladı
Sonra ben bakmaya devam ettim ama almadım tam mağazadan çıkıyoruz senle alışverişe çıkılmaz hee etek metek alcağım zaman ablamla gelim bari dedim
oda birşey alcaksan al dedi ama almadım.
Benimki bir garip onlayken mini etek aldırmaz baktırmaz bile ama o yokken ablamla ve ya arkadaşımla alışverişe gittiysem ve etek aldıysam şöyle bir bakar sağına soluna birşey var mı birşey gözükür mü diye inceler inceler sonra bana geri verir bende giyerim
Heralde onlayken almamı istemiyor 
Senin durumun daha vahim, mini etek filan tamam belki giymeyebilirsin ama özel günlerde de çok karışmaması lazım ya..

Benimki bir garip onlayken mini etek aldırmaz baktırmaz bile ama o yokken ablamla ve ya arkadaşımla alışverişe gittiysem ve etek aldıysam şöyle bir bakar sağına soluna birşey var mı birşey gözükür mü diye inceler inceler sonra bana geri verir bende giyerim

Senin durumun daha vahim, mini etek filan tamam belki giymeyebilirsin ama özel günlerde de çok karışmaması lazım ya..
Son düzenleme: