• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımın kızkardeşi

Ayrılmışsın bitmiş gitmiş ne düşünürse düşün ya salla gitsin
Niye bu kadar panik oldun ki :)))))

Ne düşüneceğini düşündüğüne göre
Sen hala aşıksın galiba anladığım kadarıyla

Sallamıyosan tiiyeee al ya çok aşığım sana belki tekrar görürüm diye ekledim der dalga geçersin
Yada kibar cici efendi bi kızım diyosan erkek arkadaşın sorarsa durumu izah edersin
Sen durup dururken suçlu gibi bişey izah etmeye çalışma bence

Ayrılmışsın bitmiş gitmiş ne düşünürse düşün ya salla gitsin
Niye bu kadar panik oldun ki :)))))

Ne düşüneceğini düşündüğüne göre
Sen hala aşıksın galiba anladığım kadarıyla

Sallamıyosan tiiyeee al ya çok aşığım sana belki tekrar görürüm diye ekledim der dalga geçersin
Yada kibar cici efendi bi kızım diyosan erkek arkadaşın sorarsa durumu izah edersin
Sen durup dururken suçlu gibi bişey izah etmeye çalışma bence

çünkü sözlüydük ve ailelerde biliyordu ya tekrardan barışmak istiyor gibi bi hava olmasından dolayı panik oldum rezil oldum desek şuna daha mantıklı olur.. en iyisi sessiz kalmak bu durumda .. facemi açtığımda ise bi açıklama yapmadan silmek anlar heralde yanlışlıkla olduğunu..

çünkü sözlüydük ve ailelerde biliyordu ya tekrardan barışmak istiyor gibi bi hava olmasından dolayı panik oldum rezil oldum desek şuna daha mantıklı olur.. en iyisi sessiz kalmak bu durumda .. facemi açtığımda ise bi açıklama yapmadan silmek anlar heralde yanlışlıkla olduğunu..

Hımmmm o zaman işler değişir tabi anlıyorum seni
Kesinlikle aç ve direk sil
İlk başta yanlış anlasana bile
zaten bi süre sonra sen alakadar olmayacağın ve uzak kalacağın için yanlışlıkla olduğunu anlayacaklardır

Back
X