anlayamadım ben yani teselli olsun diye mi söylediniz?yalniz ben duygusal oldugumdan ona verdigim tepki yani gerekirse ben de calisirim demis olmam abestmi kacti sizce,
anlayamadım ben yani teselli olsun diye mi söylediniz?
aslında çalışmaya niyetiniz yok mu?
Borcu için ayrılmazdım ama demezdim öyle bir şey, madem dedin sen de ödeyeceksin derse, bir daha düşünün duygusallığını, normal şartlarda kabul etmemesi gerekir. Çalışırsanız, kendi düğün , ev vs. masrafınız için harcarsınız, arkadaşının borç ödemesi için değil. Beraber yaşamınız için onun eksik kaldığı yerde yetmek demek kötü gün. Para için sizin ondan ayrılabileceğinizi
düşünmüş olması apayrı bir tartışma konusu.
Borcu var diye ayrilmak abes olur zaten , birbirinize destek olmalisiniz canim.
Ama dugune acele etmeyin daha fazla borcun altina girmeyin ..
Birde bence iyice ogren arkadasi icinmi cekmis krediyi ..[/QUOTEerkek arkadasim ailesine soylememis 5 aydir gizli gizli odemeye calisiyorum dedi.kredi cektigi arkadasinin ailesine ulasmis ailesine de bidunya borc birakip ortadan kaybolmus.ona guvenmek istiyorum ama gercekten arkadasi icin mi cekti onu nasil ogrenicem onu bilmiyorum :-(
para icin benim ondan ayrilacagimi dusunmedi.bu durumu benden sakladigi zamaninda soylemedigini dusundugum icin rahatsiz olup ayrilirim belki diye dusundu
evet canım senin yerinde olsam bende aynısını söylerdim tabi ozamanki aklımlahanimlar.mutlu bir beraberligim var.nasipse cumartesi gunu istemeye gelecekler.sevdigimin bugunlerdd tadinin biraz kacik oldugunu farkettim.agzindan laf alamadim bisey yok askim seni ozledim deyip gecistirmeye calisti.ben eninde sonunda agzindaki baklayi ogrendim tabi.bisure once yakin arkadasina kredi cekmis 15 bin tl.adam 1 ay odemis sonra ortadan kaybolmus.sevgilimin maasi suan 1000 tl.500u krediye gidiyor.yaza evlenmeyi dusunuyoruz.bana anlattiginda şok oldum neden sakladin dedim.anlatamazdim seni okadar seviyorumki bu mutlulugu bulmusken beni birakmandan korktum dedi.herneyse sevdigimin maasi ocak ayinda 1500 ya da 1800 civari olacak.evi var kira odemeyecegiz.bu borc icin ondan ayrilmayi keesinlikle dusunmuyorum.bisekilde ben de calisip destek olurum dedim.yalniz bidaha boyle yapmamasi gerektigini defalarca soyledim,uyardim.duygusallasti beni uzdugu icin o da cok uzuldu bunu hissettim.birbirimizi cok seviyoruz.yalniz ben duygusal oldugumdan ona verdigim tepki yani gerekirse ben de calisirim demis olmam abestmi kacti sizce,siz olsaydiniz tepkiniz ne olurdu?
Beraber olduğu sürece başkasının adına olan kredi borcunu saklamış mı saklamış. Aşkından veya başka bir şeyden dolayı söylememiş işte. Bu bir gerçek, kabul edersiniz veya etmezsiniz kendinizin karar vereceği bir şey, ben yerinizde olsaydım, ben de destek olurum o borca demezdim, borcunu da ilk evlilik konusu açıldığı an bilmek isterdim.bana o an kefil olayim mi diye soramazdi cunku ozaman beraber degildik..
hanimlar.mutlu bir beraberligim var.nasipse cumartesi gunu istemeye gelecekler.sevdigimin bugunlerdd tadinin biraz kacik oldugunu farkettim.agzindan laf alamadim bisey yok askim seni ozledim deyip gecistirmeye calisti.ben eninde sonunda agzindaki baklayi ogrendim tabi.bisure once yakin arkadasina kredi cekmis 15 bin tl.adam 1 ay odemis sonra ortadan kaybolmus.sevgilimin maasi suan 1000 tl.500u krediye gidiyor.yaza evlenmeyi dusunuyoruz.bana anlattiginda şok oldum neden sakladin dedim.anlatamazdim seni okadar seviyorumki bu mutlulugu bulmusken beni birakmandan korktum dedi.herneyse sevdigimin maasi ocak ayinda 1500 ya da 1800 civari olacak.evi var kira odemeyecegiz.bu borc icin ondan ayrilmayi keesinlikle dusunmuyorum.bisekilde ben de calisip destek olurum dedim.yalniz bidaha boyle yapmamasi gerektigini defalarca soyledim,uyardim.duygusallasti beni uzdugu icin o da cok uzuldu bunu hissettim.birbirimizi cok seviyoruz.yalniz ben duygusal oldugumdan ona verdigim tepki yani gerekirse ben de calisirim demis olmam abestmi kacti sizce,siz olsaydiniz tepkiniz ne olurdu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?