hanimlar.mutlu bir beraberligim var.nasipse cumartesi gunu istemeye gelecekler.sevdigimin bugunlerdd tadinin biraz kacik oldugunu farkettim.agzindan laf alamadim bisey yok askim seni ozledim deyip gecistirmeye calisti.ben eninde sonunda agzindaki baklayi ogrendim tabi.bisure once yakin arkadasina kredi cekmis 15 bin tl.adam 1 ay odemis sonra ortadan kaybolmus.sevgilimin maasi suan 1000 tl.500u krediye gidiyor.yaza evlenmeyi dusunuyoruz.bana anlattiginda şok oldum neden sakladin dedim.anlatamazdim seni okadar seviyorumki bu mutlulugu bulmusken beni birakmandan korktum dedi.herneyse sevdigimin maasi ocak ayinda 1500 ya da 1800 civari olacak.evi var kira odemeyecegiz.bu borc icin ondan ayrilmayi keesinlikle dusunmuyorum.bisekilde ben de calisip destek olurum dedim.yalniz bidaha boyle yapmamasi gerektigini defalarca soyledim,uyardim.duygusallasti beni uzdugu icin o da cok uzuldu bunu hissettim.birbirimizi cok seviyoruz.yalniz ben duygusal oldugumdan ona verdigim tepki yani gerekirse ben de calisirim demis olmam abestmi kacti sizce,siz olsaydiniz tepkiniz ne olurdu?
maaşta 1000 tlden hop 1800 civarına çıkabilmesi orasıda biraz düşündürücü gibi patron bu zart diye 500-800 tl zam yapmaz bence.. yada benimki yapmıyor diye öyle düşünüyorum
Yok bende öyle düşünüyorum.
hiç öyle 500-800 artmaz maaş.. %10- bilemedin 15-20 gelir zam
1000 tl den o kadar artırılması.. kendi aile şirketidir ancak.
dimi ya ben 2 yıldır zam alamıyorum yani böyle duyunca
2 yıl hiçmi artmadı.. senin derdinde yeni bir konu başlığı açmayı gerektirecek cinsten.
hoş benimki artıpta kıdım kıdım.. buna da şükür dedik napalım
Allah aşkına senin çalışmanın neyi abes?hanimlar.mutlu bir beraberligim var.nasipse cumartesi gunu istemeye gelecekler.sevdigimin bugunlerdd tadinin biraz kacik oldugunu farkettim.agzindan laf alamadim bisey yok askim seni ozledim deyip gecistirmeye calisti.ben eninde sonunda agzindaki baklayi ogrendim tabi.bisure once yakin arkadasina kredi cekmis 15 bin tl.adam 1 ay odemis sonra ortadan kaybolmus.sevgilimin maasi suan 1000 tl.500u krediye gidiyor.yaza evlenmeyi dusunuyoruz.bana anlattiginda şok oldum neden sakladin dedim.anlatamazdim seni okadar seviyorumki bu mutlulugu bulmusken beni birakmandan korktum dedi.herneyse sevdigimin maasi ocak ayinda 1500 ya da 1800 civari olacak.evi var kira odemeyecegiz.bu borc icin ondan ayrilmayi keesinlikle dusunmuyorum.bisekilde ben de calisip destek olurum dedim.yalniz bidaha boyle yapmamasi gerektigini defalarca soyledim,uyardim.duygusallasti beni uzdugu icin o da cok uzuldu bunu hissettim.birbirimizi cok seviyoruz.yalniz ben duygusal oldugumdan ona verdigim tepki yani gerekirse ben de calisirim demis olmam abestmi kacti sizce,siz olsaydiniz tepkiniz ne olurdu?
hayır hiç abes bir tepki olmamış aksine çok güzel demişsin, evlenmeyi, bir ömrü beraber geçirmeyi düşündüğün adama destek olacağını söylemişsin.. umarım senin kıymetini hep bilir, huzurlu, mutlu bir beraberliğiniz olur..hanimlar.mutlu bir beraberligim var.nasipse cumartesi gunu istemeye gelecekler.sevdigimin bugunlerdd tadinin biraz kacik oldugunu farkettim.agzindan laf alamadim bisey yok askim seni ozledim deyip gecistirmeye calisti.ben eninde sonunda agzindaki baklayi ogrendim tabi.bisure once yakin arkadasina kredi cekmis 15 bin tl.adam 1 ay odemis sonra ortadan kaybolmus.sevgilimin maasi suan 1000 tl.500u krediye gidiyor.yaza evlenmeyi dusunuyoruz.bana anlattiginda şok oldum neden sakladin dedim.anlatamazdim seni okadar seviyorumki bu mutlulugu bulmusken beni birakmandan korktum dedi.herneyse sevdigimin maasi ocak ayinda 1500 ya da 1800 civari olacak.evi var kira odemeyecegiz.bu borc icin ondan ayrilmayi keesinlikle dusunmuyorum.bisekilde ben de calisip destek olurum dedim.yalniz bidaha boyle yapmamasi gerektigini defalarca soyledim,uyardim.duygusallasti beni uzdugu icin o da cok uzuldu bunu hissettim.birbirimizi cok seviyoruz.yalniz ben duygusal oldugumdan ona verdigim tepki yani gerekirse ben de calisirim demis olmam abestmi kacti sizce,siz olsaydiniz tepkiniz ne olurdu?
Odemekte sorun yok da borcun arkadasa ait oldugundan emin degilim. Arkadas dedigin oyle pufff diye ortadan kaybolamaz lambanin cini degil ya bu. Bence bun7 dusunmelisin
aynen ya bırak benim adıma kredi çekmeyi, borç veren bile olmadı bugüne kadar...Bi şöyle arkadaşım olmadı ha bana da çekse biri
İlişkiniz pamuk ipliğinde mi de,borcu duyarsan ayrılırsın diye düşünmüş.Kefil yokmuymuş.Borcu kendi niye ödüyor.Arkadaşına kredi çekebiliyorsa,demek ki tanıdığı bildiği bir arkadaşıymış.Eşi dostu akrabası evi barkı hiç mi bilgisi yok arkadaşı hakkında.Sırra kadem basmadı ya.hanimlar.mutlu bir beraberligim var.nasipse cumartesi gunu istemeye gelecekler.sevdigimin bugunlerdd tadinin biraz kacik oldugunu farkettim.agzindan laf alamadim bisey yok askim seni ozledim deyip gecistirmeye calisti.ben eninde sonunda agzindaki baklayi ogrendim tabi.bisure once yakin arkadasina kredi cekmis 15 bin tl.adam 1 ay odemis sonra ortadan kaybolmus.sevgilimin maasi suan 1000 tl.500u krediye gidiyor.yaza evlenmeyi dusunuyoruz.bana anlattiginda şok oldum neden sakladin dedim.anlatamazdim seni okadar seviyorumki bu mutlulugu bulmusken beni birakmandan korktum dedi.herneyse sevdigimin maasi ocak ayinda 1500 ya da 1800 civari olacak.evi var kira odemeyecegiz.bu borc icin ondan ayrilmayi keesinlikle dusunmuyorum.bisekilde ben de calisip destek olurum dedim.yalniz bidaha boyle yapmamasi gerektigini defalarca soyledim,uyardim.duygusallasti beni uzdugu icin o da cok uzuldu bunu hissettim.birbirimizi cok seviyoruz.yalniz ben duygusal oldugumdan ona verdigim tepki yani gerekirse ben de calisirim demis olmam abestmi kacti sizce,siz olsaydiniz tepkiniz ne olurdu?
Bi şöyle arkadaşım olmadı ha bana da çekse biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?