erkek arkadasimin kredi borcu var

bu devirde kardeş kardeşe kredi çekip vermez.
arkadaşınız çok iyi niyetli demekki.
bırak kredi çekmeyi kefil bile olunmuyo artık.
sizde çalışın tabi ama o borç için değil kendi masraflarınız için.

Ben o kadar çok şey gördüm yaşadım ki..
siz siz olun yük altına girmeyin.
Maddi anlamda size güvenmesin..
Arkadaş için kredimi çekilirmiş. Akla bak.
Bence buna şüpheyle bakın... neler okuduk burda
Yaşıyoruz da birebir..
Aman canım dikkat.

gayet mantıklı evlenince birbirine destek olmak kadar İyi birşey varmı sadece hatasını anlayıp tekrar etmemEsi gerekiyor okadar... sizin ki doğru bir yaklaşım MUTLULUKLAR

maaşta 1000 tlden hop 1800 civarına çıkabilmesi orasıda biraz düşündürücü gibi patron bu zart diye 500-800 tl zam yapmaz bence.. yada benimki yapmıyor diye öyle düşünüyorum

maaşta 1000 tlden hop 1800 civarına çıkabilmesi orasıda biraz düşündürücü gibi patron bu zart diye 500-800 tl zam yapmaz bence.. yada benimki yapmıyor diye öyle düşünüyorum

Yok bende öyle düşünüyorum.
hiç öyle 500-800 artmaz maaş.. %10- bilemedin 15-20 gelir zam
1000 tl den o kadar artırılması.. kendi aile şirketidir ancak.

dimi ya ben 2 yıldır zam alamıyorum yani böyle duyunca

2 yıl hiçmi artmadı.. senin derdinde yeni bir konu başlığı açmayı gerektirecek cinsten.
hoş benimki artıpta kıdım kıdım.. buna da şükür dedik napalım

borcunu bitirdikten sonra evlenin... borç yaptığına göre hazırda parası yok. bu demek oluyor ki evlenirken de borçla evleneceksiniz... borcu bitsin...

Allah aşkına senin çalışmanın neyi abes?
Sağlığın yerindeyse çalışmaman bile abes diyebiliriz.

Odemekte sorun yok da borcun arkadasa ait oldugundan emin degilim. Arkadas dedigin oyle pufff diye ortadan kaybolamaz lambanin cini degil ya bu. Bence bun7 dusunmelisin

hayır hiç abes bir tepki olmamış aksine çok güzel demişsin, evlenmeyi, bir ömrü beraber geçirmeyi düşündüğün adama destek olacağını söylemişsin.. umarım senin kıymetini hep bilir, huzurlu, mutlu bir beraberliğiniz olur..

Odemekte sorun yok da borcun arkadasa ait oldugundan emin degilim. Arkadas dedigin oyle pufff diye ortadan kaybolamaz lambanin cini degil ya bu. Bence bun7 dusunmelisin

Niye kaybolmasın ki?

Çocuk kefil olmamış. Parayı kendi adına çekmiş ama çektiğini arkadaşına vermiş. Ortada senet yok, imza yok, parayı verdiğine dair belge yok. Konu sahibinin sevgilisi hak iddia edemez. Parayı alanda çeker gider, kaybettirir izini. Ortada kanıtlanmış suç yok ki.

benim bir kankam vardı aynı şey onun başındaydı erkek arkadaşı için para çekti parayı çektikten sonra çocuk kızı bıraktı borcunun taksitlerini de ödemedi kızın bir iki erkek arkadaşı oldu sırf bu borç yüzünden ayrıldılar sonra işin tam gerçeğini anlatmayarak birinle evlendi.çocuğun bulunduğu şehire taşındığı için fazla görüşemiyoruz en son durum nedir bilmiyorum.uğruna kredi çektiği onu terkeden sevgilisi ise onun evlendiğine inanmadı.hala onun hayatını zindan etmek için onu arıyor.kız kendi sosyal hesaplarını kapadı sadece kocasının hesabında düğün fotoları sonra ne oldu bilmiyorum.Allah insanın bir anlık gafletinden yararlanan varlıklardan uzak tutsun.

İlişkiniz pamuk ipliğinde mi de,borcu duyarsan ayrılırsın diye düşünmüş.Kefil yokmuymuş.Borcu kendi niye ödüyor.Arkadaşına kredi çekebiliyorsa,demek ki tanıdığı bildiği bir arkadaşıymış.Eşi dostu akrabası evi barkı hiç mi bilgisi yok arkadaşı hakkında.Sırra kadem basmadı ya.

Sebep her ne olursa olsun.Borç onun borcu.Daha evlenmeden,para pul işlerini ilişkiye yansıtmayın.Kötü günde destek olmak farklı birşey,her yanlışında eksiğini tamamlamak farklı birşey.Balık baştan kokar.Şimdiden sırtını sana dayamasına izin verme.

Borcu için elbette bırakılmaz ama 1000 lira olan bir maaş Ocak ayında nasıl 1800 oluyor neredeyse yüksek bir zam verilmiş oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…