Erkek arkadaşımın kredi kartı çalındı ve çalanlar harcama yapmışlar.Şimdi yüklü borcu ödeyemiyoruz ?

Ambar siz oldugunuz surece sonuc degismez.

Ailenin maddi durumunu tahmin etmek ortalama insan iletisimlerinde 3 gun alir.

Kredi kartinin borcunun hakli temini yerine haksiz odenmesinin talebi ise sureye tabii degildir. Buna meyilli bir insan yeterlidir.

Ailemin maddi durumuyla ilgili bir fikri varsa da orta halli olduğumuzdur.Detay asla vermedim.Gerisine de peki diyorum ;)

Eksikleri olsa da bende sordum aklınıza gelen soruları.Kamera kayıtları vs benimde aklıma geldi hemen ama ispatlamam çok zor dedi.Enayilik olduğunu düşündüğüm şeyi yapıp borcu kabullendi.Buna nasıl itiraz edeyim ?
Ya iyi de işte diyorlar ki savcılığa gitsin, dilekçesini versin. Yok 1 hafta sonra fark etmiş bu yüzden olmazmış falan filan bunlar boş laflar. Adam belki 1 hafta hasta döşek yattı, iyileşince fark etti, olamaz mı? Hangi polis bu sorumluluğu alır?

Versin dilekçesini, sonra da ne olacak ne olmayacak yaşayarak görürsünüz.

ödeyemiyoruz derken??
sen neden derdine düştünki. bana hiç inandırıcı gelmedi. erkek arkadaşnz szi kekliyor olabilr. çocukca bi yalan. şifreyi bilen biri çalmış mış mışda miş miş miş :ukala:

Ya iyi de işte diyorlar ki savcılığa gitsin, dilekçesini versin. Yok 1 hafta sonra fark etmiş bu yüzden olmazmış falan filan bunlar boş laflar. Adam belki 1 hafta hasta döşek yattı, iyileşince fark etti, olamaz mı? Hangi polis bu sorumluluğu alır?

Versin dilekçesini, sonra da ne olacak ne olmayacak yaşayarak görürsünüz.

1 hafta değil 1 ay sonra bile farkedilebilir.Kullanmadığım kartın yokluğunu ben anlamam şahsen.Kullandığım ve limiti fullediğim kartımı bile kaybettiğimde 3 gün sonra anladım ben ama bu bile normal dışı geldi bazılarına nedense

ödeyemiyoruz derken??
sen neden derdine düştünki. bana hiç inandırıcı gelmedi. erkek arkadaşnz szi kekliyor olabilr. çocukca bi yalan. şifreyi bilen biri çalmış mış mışda miş miş miş :ukala:

Bende destek olamıyorum.Erkek arkadaşım dolandırıcı peki

Hemen yarın en yakın savcılığa gidiyorsunuz
Bir dilekçe yazıyorsunuz, çalınan kartın seri numarasını, hangi tarihte çalındığını ve yapılan harcamaları dilekçeye yazıyorsunuz.
Son gelen ekstreyi de ekleyip şikayette bulunuyorsunuz
Ayrıca bankaya da dilekçe yazıyorsunuz
Borcu da ödemeyin savcılık gereken işlemi yapacaktır
erkek arkadaşı bunada bi kulp bulur. baksana polis bile ilgilenmediyse :süslü: hç inandırıcı deil. konu sahibi para yardımı yapmasa bari.

100.000 limiti yok. 6 bin kadar limiti vardı.İş arkadaşı birkaç kez kullanmış kartını ve işten ayrılırken de çalıp gitmiş.
100.000 limiti yoksa canım altı bin cok degil öder bir sekilde. Kazancının üstünde limit aldıysa hata zaten orda. Sifreyi de vermeseymiş

1 hafta değil 1 ay sonra bile farkedilebilir.Kullanmadığım kartın yokluğunu ben anlamam şahsen.Kullandığım ve limiti fullediğim kartımı bile kaybettiğimde 3 gün sonra anladım ben ama bu bile normal dışı geldi bazılarına nedense[/QUOTE

Şimdi bu ülkede bilmem kaç milyon insan bankaya borçlu neden kredi kartı borcu yüzünden yani bu ülkenin caniim insanları deli gibi kartla alışveriş yapıyor haliyle kredi kartı candir diyip 1 gün bakmasa bile ikinci gün kesin bakar orda mi diye. . Istisna ile berabersiniz sanırım

Eksikleri olsa da bende sordum aklınıza gelen soruları.Kamera kayıtları vs benimde aklıma geldi hemen ama ispatlamam çok zor dedi.Enayilik olduğunu düşündüğüm şeyi yapıp borcu kabullendi.Buna nasıl itiraz edeyim ?

Enayilik olduğunu düşündüğünüz şeyi yapıp borcu kabullendiyse bırakın tasasını da o yaşasın. Beyfendi üşendiğinden ispatlamaya çalışmıyor, o halde parasını kazansın da ödesin. Borcu üstlenirken kimin fikrini aldı, siz onay verdiniz mi yooo. Tek başına aldığı kararın sorumluluğu ona ait olsun, siz kafanıza takayın.

Bana inandırıcı gelmedi. Çalışıp o parayı kazanmaktansa ispatlamak daha kolay olurdu. Adam başka kaynaklara umut ettiyse demek...

O değil de son ekstreyi bir görseydin keşke. Gerçekten öyle bir borç var mı, varsa nerelere harcama yapılmış, nerde ne zaman yapılmış hepsi çıkar ortaya. Gerçi sen şimdi onu da görmüşsündür kesin :KK66:

Söyledikleri tamamen doğruysa dahi dünyanın en aptal adamıyla birlikte olduğunun farkında mısın? Kimin çaldığını biliyor, ne zaman çaldığını biliyor ama şikayetçi olmak yerine borcu kabulleniyor. Hangi aklı başında insan yapar bunu?

Bende destek olamıyorum.Erkek arkadaşım dolandırıcı peki

nişanlısı yada eşi deilsin fazla karışma bu meseleye bnce. dha yardm etmediysen senden yardım bekliyor olabilr.
biraz karmaşık geldi bu söylediklern bankayla irtibata geçse heryer kamera adamdanda şikayetçi olsn tamamdr ama umarm sen haklısındır.. %100 doğru söylüyor die bşe yok.

Back
X