- 12 Haziran 2016
- 838
- 3.235
- 28
- 40
- Konu Sahibi nuripapacium
Ben herkes dedim ama ''bence'' dedim.
Adam hirsiz, is arkadasinin kartini calan birinin kart sifresini kaydetmis olmasina cok sasirir miyiz?
Valla turkiye sartlarinda ben buna ispatlamak cok kolaydir falan diyemiyorum. Ne kadar ugrastiracaklarini ve bekleteceklerini tahmin bile edemiyorum. Kaldi ki bu surec cozulene kadar o borcun odenmesi gerekiyor. Borc her turlu odenecek, surec tamamlandigi zaman olay cozulurse banka parayi iade edecek.
Borcu durdurma yapmiyorlar diye biliyorum. Gecen gun yine bu tarz bi konu acilmisti o insanlar da borcu odeyecekler sonrasina bakilacakti.
Ben adam yuzde yuz masumdur yalan soylemiyordur da demiyorum da cok yuklenildi farkinda miyiz bilmiyorum ama.
Uyarilar mantikli evet ama baski yapip senin sevgilin dolandirici diye suratina bagiracaklardi kadinin neredeyse :)
Bana olay bu kadar buyutulecek bir seymis gibi gelmedi, anlattiklari cok utopik gelmedi.
Ben olsam ben de pesine duserdim birakmazdim ama o kadar rahat insanlar taniyorum ki durum bana yabanci gelmedi. Evine haciz gelecegini de bilse ugrasmak istemeyecek insanlar biliyorum bu da onlardan biri olabilir.
Sevgilisinin ogrenci oldugunu, ailesinin orta halli oldugunu bildigi halde bi adamin buna kalkisacagini dusunmuyorum.
Fikrinize saygi duyuyorum, yalnizca hep rastladigim bir beyani acikliga kavusturayim.
Ironi yapilmadigi surece alinan rumuz altinda yapilan her yorum "bence" anlamini pesinen tasir. Kisisel yorum yapabilmenin amaci bu zaten.
Kesin yargida bulunmamak ise buyuk oranda/buyuk ihtimalle/ buyuk cogunlukla ifadeleri ile mumkun.
Iyi geceler dilerim.