Erkek arkadaşımın kredi kartı çalındı ve çalanlar harcama yapmışlar.Şimdi yüklü borcu ödeyemiyoruz ?

Geçen hafta benim kartımdan alışveriş yapılmış. Mesaj geldiğinde anladım ve hemen arayarak kapattırdım. Onlar da dilekçe vermemi söyledi. Fax çekerek harcamaların bana ait olmadığını bildirdim şu an işlemlerin tamamlanmasını bekliyorum. O borcu da mecburen ödeyeceğim işlem tamamlanınca karta iade edecekler.
Hiç bir profesyonel tutup kartı senin vermediğini nereden bilelim demez.

Üstünden zaman geçmiş olması sorunmuş. Kendisi bir hafta kadar sonra farketmiş kartın yokluğunu.O cevabı almasının sebebinin bu olduğunu söyledi. O kartı ve harcamalarını bildirmek için erken davranmak gerekiyormuş sizin gibi.

evet kanıtlar bu insanların amacı mağdurlara yardım etmek dalga geçmek değil sayfalarca onlarca kişi aynı şeyi söylemiş bence düşünme işini sizin yapmanız gerek benim değil
Nasıl kanıtlar ? Kartı zaten kimin kullandığını bile biliyoruz ama kamera kaydında o kişiyi bir kere daha görmemiz neyi kanıtlar,nasıl kanıtlar bir anlatır mısın ? Sonra bende düşünürüm

Bunlar bizimde aklımıza geldi ama adama kendi isteğiyle vermediğini ispatlayamaz işte.

Ya kızım ispatlamak zorunda değilsin zaten. Adam kim tanıyor musun? Hayır. Niye başka şehirde alışveriş yapması için kartımı başkasına vereyim. Böyle bir şeyi ispatlamaya lüzum var mı?

@paradise33 canım yorumlara şöyle bir baktımda birçok görüş almışsın burda ama tavrın ve tepkilerin pek tuhaf tam olarak ne istiyorsun burdaki insanlardan?

Erkek arkadaşını 1 yılda inanki tanıyamazsınız yani kimse kimseyi 1 yılda tanıyamaz sana anlatmadığı başka birşeyler var belli ki 2 ay önce çalınan kart için insan hiç mi uğraşmaz?

Neyse sen ne yap et senin olmayan o borcu öde o Zaman sanırım almak istediğin cevap bu?

Tavrımın,tepkilerimin doğal olması insanlara bu kadar kolay 'dolandırıcı' sıfatını yapıştıramamamdandır belki.

Ya kızım ispatlamak zorunda değilsin zaten. Adam kim tanıyor musun? Hayır. Niye başka şehirde alışveriş yapması için kartımı başkasına vereyim. Böyle bir şeyi ispatlamaya lüzum var mı?

Adamı tanıyor defalarca söyledim.

Üstünden zaman geçmiş olması sorunmuş. Kendisi bir hafta kadar sonra farketmiş kartın yokluğunu.O cevabı almasının sebebinin bu olduğunu söyledi. O kartı ve harcamalarını bildirmek için erken davranmak gerekiyormuş sizin gibi.
Hayır öyle bir şey gerekmediğini bizzat biliyorum. Faxını, dilekçesini 1 hafta sonra ulaştıranlar da mevcut. Bence bu işin aslını öğrenin.

Bizden yardım istediğin kısım maddi fikir sanırım... Çünkü diğer yorumlara hoş cevaplar vermiyorsun..

Part time hamburgerciye gir.. Ya da kafe falan artık bulunduğun yerde hangisi tutuluyorsa.
Hayır o kadarını bende akıl edebilirim.Para nerden kazanılır sorusuna cevabı verebilecek yaştayım Di mi? Banka işlernden anlayanların fikir vermesini bekledim bu borcu ödeme kolaylığı sağlayabilir miyiz vs diye

Hayır o kadarını bende akıl edebilirim.Para nerden kazanılır sorusuna cevabı verebilecek yaştayım Di mi? Banka işlernden anlayanların fikir vermesini bekledim bu borcu ödeme kolaylığı sağlayabilir miyiz vs diye

Her naneyi akıl edebiliyorsun da bankayı aramak aklına gelmiyor mu?

Tavrımın,tepkilerimin doğal olması insanlara bu kadar kolay 'dolandırıcı' sıfatını yapıştıramamamdandır belki.
Tatlım ne seni tanıyoruz ne erkek arkadaşını aslında bu senin yararına çünkü objektif tüm yorumlar ama sen ısrarla bahsi geçen kişiyi korumaya alıyorsun ne kastı olabilir ki buradaki insanların sana? Sen bilirsin konuyu sen açtın dediğim gibi neye inanmak istiyorsan ona inan umarım hayrına olur inandığın şey.

Kişisel görüşümü şuraya bırakayım yinede: insanlara çok güvenme.

Peki nereden öğrendiniz? Başka şehirde bu harcamaları kimin yaptığını eğer polis araştırma yapmamissa sizin öğrenmeniz çok zor.

Diğer yandan harcamayı kim yaptıysa ondan isteyin o zaman.
Yapan iş arkadaşıymış diyorum ya.Vermiyor ama çocuk parayı.Zaten işten ayrılıp gitmiş memleketine

Konu sahibi kendinden başkasına inanmıyor. Herkese ters cevaplar veriyor. Ay ne bilim polisemi sormuş savcıyamı diyor. Savcıya sormak o kadar kolay mı? Güvenlik görevlisi mi bu insanlar adı üstünde savcı. Hukuk bürosunda çalışmış biri olarak kalem de çalışanlarda ay o iş yaş canımss demez.

Back
X