Erkek arkadaşımın kredi kartı çalındı ve çalanlar harcama yapmışlar.Şimdi yüklü borcu ödeyemiyoruz ?

Konu sahibi kendinden başkasına inanmıyor. Herkese ters cevaplar veriyor. Ay ne bilim polisemi sormuş savcıyamı diyor. Savcıya sormak o kadar kolay mı? Güvenlik görevlisi mi bu insanlar adı üstünde savcı. Hukuk bürosunda çalışmış biri olarak kalem de çalışanlarda ay o iş yaş canımss demez.

Kendimden başkasına inanmıyor değilim.sadece sizler kadar kolay dolandırıcı diyemiyorum.

kandiriliyorsunuz
hiçbir savcı bunu ispatlamak zor
demez
onun işi o değil çünkü
yapılan alışverişlerinde ne zaman Nerede yapıldığı bellidir
ve mağazaların o satteki kamera görüntülerine bakilip kim olduğu bulunabilir
ve o kişi ifadeye çağrılır vs.vs.
ayrıca bu borç sizi ilgilendirmez bence
nasıl oderse odesin sonuçta siz yapmadınız borcu

Nasıl kanıtlar ? Kartı zaten kimin kullandığını bile biliyoruz ama kamera kaydında o kişiyi bir kere daha görmemiz neyi kanıtlar,nasıl kanıtlar bir anlatır mısın ? Sonra bende düşünürüm
gerçekten sorunlu bir sevgilin var ve sende en az onun kadar sorunlusun anlamıyor musun sen adam iş çeviriyor diyoruz hala kanıtla şu bu diye ortada geziyorsun ya git borcu öde rahatla ya da sevgiline de ki sen gerizekalı mısın kartı kimin aldığını biliyorsun kimin harcama yaptığını biliyorsun o zaman niye borcu ödüyorsun git şikayet et de! Anladın mı yeterince kanıt oldu mu? bunu kavra artık çocuk bi halt karıştırıyor buna şüphe yok artık bildiği halde şikayet etmiyorsa aralarında başka bir mevzu var senden gizliyor hiçbir aklı başında adam bu borcu öderim demez hiçbir polis şikayette bulunmak isteyen birine bu cevabı vermez gör artık bunu gör

Bu arada kuzenimin daha önce çalıştığı kurumda bir kişi başkasının kredi kartıyla 4 bin liralık alışveriş yapıyor. Tabi kimlik sorulmadığından o kişi olup olmadığını anlamıyor işlemi yapan kişi. En son iş yeri davalık olup kaybetmişti.
Ne demek yani bulamak zor falan, yalancının da zekisi lazım gerçekten.

Savcilikta calisan biri olarak cevap veriyorum savcilik vatandaşa asla ne malum senin karti vermediğin demez öyle bir savcilik personeli hakkında da işlem baslatilir hemen erkek arkadasinizin ifadesi kredi kart nosu suphelendigi kisilerin ismi alinir ve soruşturma baslatilir bankayla yazismalar baslar bankadan da illaki nakit çekim yapmistir ATM kayitlatindan cok net cikar catir catir dava acilir he diyelimki tespit edilemedi y takipsizlik karari verilir yine de ne bilelim sizin vermediginiz denmeden soruşturma baslar erkek arkadasiniz pek güven vermedi bana belki bilerek verdi sizden cekiniyo soylemiyo kizmanizfan korkuyo belki ödemelere yardim edin diye sakliyo

Savcilikta calisan biri olarak cevap veriyorum savcilik vatandaşa asla ne malum senin karti vermediğin demez öyle bir savcilik personeli hakkında da işlem baslatilir hemen erkek arkadasinizin ifadesi kredi kart nosu suphelendigi kisilerin ismi alinir ve soruşturma baslatilir bankayla yazismalar baslar bankadan da illaki nakit çekim yapmistir ATM kayitlatindan cok net cikar catir catir dava acilir he diyelimki tespit edilemedi y takipsizlik karari verilir yine de ne bilelim sizin vermediginiz denmeden soruşturma baslar erkek arkadasiniz pek güven vermedi bana belki bilerek verdi sizden cekiniyo soylemiyo kizmanizfan korkuyo belki ödemelere yardim edin diye sakliyo

Bana söylediği oydu.Belki uğraşmak istememiştir.Epey zaman alacak çünkü bunlar. Pek uğraşmayı seven birisi değil.Öderim uğraşamam demiş olabilir.Benden bir çıkarı olamaz,bana güvenip böyle bir yalan söylemesi mantıksız çünkü öğrenciyim. Neyse ya bende sıkıldım.Borç onun borcu.Doğruysa da kendi problemi,yalansa da kendi problemi.Ben öğrenciyim ona hiçbir şekilde destek olamıyorum zaten.

geçen gün kardesine saydiriyordun iğrenç bir hayatı var orada burada geziyor
bilmem ne diye sen ondan betermissin
evi terkedip giderim dediğin de bu adamın yani miydi
kendi ailenize sahip çıkmayıp elin adamın uydurdugu borcun derdine duserseniz daha çok kandirilirsinuz
hadi size kolay gelsin

gerçekten sorunlu bir sevgilin var ve sende en az onun kadar sorunlusun anlamıyor musun sen adam iş çeviriyor diyoruz hala kanıtla şu bu diye ortada geziyorsun ya git borcu öde rahatla ya da sevgiline de ki sen gerizekalı mısın kartı kimin aldığını biliyorsun kimin harcama yaptığını biliyorsun o zaman niye borcu ödüyorsun git şikayet et de! Anladın mı yeterince kanıt oldu mu? bunu kavra artık çocuk bi halt karıştırıyor buna şüphe yok artık bildiği halde şikayet etmiyorsa aralarında başka bir mevzu var senden gizliyor hiçbir aklı başında adam bu borcu öderim demez hiçbir polis şikayette bulunmak isteyen birine bu cevabı vermez gör artık bunu gör

Ben size bir soru sordum ve muhtemelen cevabı kendiniz verdiniz ama haklısın ispatlamaz diyemediğiniz için böyle saldırgan bir yoruma geçiş yapmak istediniz.Neyse normaldir. Daha fazla yoruma gerek yok.Vazgeçtim zaten çabalamaktan. Doğruysa da kendi problemi,yalansa da kendi problemi. Teşekkürler

geçen gün kardesine saydiriyordun iğrenç bir hayatı var orada burada geziyor
bilmem ne diye sen ondan betermissin
evi terkedip giderim dediğin de bu adamın yani miydi
kendi ailenize sahip çıkmayıp elin adamın uydurdugu borcun derdine duserseniz daha çok kandirilirsinuz
hadi size kolay gelsin

Gerçekten çok komiksiniz.Ordan bir insanın yanına sığınmaya muhtaç biri gibi mi duruyorum ? Neyse peki

Paradise33 kimugrasmak istemez bunlapara gitmiş elden cok rahat ugrasmasi gerekirdi bu sekil bi kabullenmiş olamaz öğrencisin tmm ama babanin durumu iyiyse belki bi zmn sonra senden de para istiycek yada beraber gezdiginizde askimmmm benim borcum malum sen harcamaları yap diyecek yani demem o ki ucu her turlu size dayaniyor oyuzfen maddi bir destekte kesinlikle bulunmayin

Ben size bir soru sordum ve muhtemelen cevabı kendiniz verdiniz ama haklısın ispatlamaz diyemediğiniz için böyle saldırgan bir yoruma geçiş yapmak istediniz.Neyse normaldir. Daha fazla yoruma gerek yok.Vazgeçtim zaten çabalamaktan. Doğruysa da kendi problemi,yalansa da kendi problemi. Teşekkürler
saldırgan yorum değil bu artık anla bunaldım yorumu al adliye personeli yazdı kanıt olmuştur sana o sende inan artık söylediklerimize yarın öbürgün zaten gelirsin siz haklıydiniz diye bunu da buraya yazıyorum hatırlatın bana millet

Paradise33 kimugrasmak istemez bunlapara gitmiş elden cok rahat ugrasmasi gerekirdi bu sekil bi kabullenmiş olamaz öğrencisin tmm ama babanin durumu iyiyse belki bi zmn sonra senden de para istiycek yada beraber gezdiginizde askimmmm benim borcum malum sen harcamaları yap diyecek yani demem o ki ucu her turlu size dayaniyor oyuzfen maddi bir destekte kesinlikle bulunmayin
Bulunmam merak etmeyin.Teşekkür ederim

Sırf para vermek değildir ki destek olmak zaten borcu var! Ve parasını son kuruşuna kadar bu borca! Yatırıyor sende mecbur harcamalarınız için elini cebine atarsın ya da dur daha kötüsü sadece evde buluşursunuz bir süre.

Kısaca aklını basına al

saldırgan yorum değil bu artık anla bunaldım yorumu al adliye personeli yazdı kanıt olmuştur sana o sende inan artık söylediklerimize yarın öbürgün zaten gelirsin siz haklıydiniz diye bunu da buraya yazıyorum hatırlatın bana millet
Haklı çıksanız ne değişir ki? Benim bir zararım yok.Gelip burda anlatmam yani sorun kalmaz çünkü ortada :D

Back
X