Erkek arkadasimin menzuniyeti

shinee1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2013
359
21
48
İstanbul
Selam
Kizlar cok buyuk bi sorun degil ama yinede sizinkide paylasmak istedim

1.5 senelik bir iliskimiz var ve cok guzel gidiyor rabbime sukurler olsun. Sadece dun birazcik uzuldum konuda şu; benim menzuniyetimde herseyimde sevgilim vardi ben onu hep yanimda olsun istedim menzuniyet olayında bile biz kendi aramizda gece klübüne gittik bazıları eşiyle bazıları yanlızdi benim erkek arkasımda yanimdaydi tabi biz bnu daha oncedende konusmustuk yanimda olucakti hatta bensiz gidemezsin gece klübüne derdi onunla gittik. Neyse bu sene sonu onun menzuniyeti var aylar oncesinden ne giycem muhabbeti yapıyorduk ( tabi ben kendimi gidicek saniyordum yaninda olucam diye ) hic birsey demiyordu bana sadece bakalim belki olmaz falan diyordu bende olurmu oyle sey olur bak fln diyordum Herneyse dun blustuk menzuniyet olucak dedi bende ne guzel iste eğlencede olucak mi dedim evet ama biz erkek erkege gidicez dedi yani sen gelmiyorsun demek istedi uzuldum acikcasi bizde kizlarla oyle yapmayi planlamıştık ama
Erkek arkdslarimzla gideblcegmiz bi plan yaptik o beni resmen götürmek istemiyor bana gelince bensiz asla klübe yda baska yere gidemezsin diyor ama o kendisi tek gidicekmis acikcasi beni yaninda istemiyor sizce kırılmakta haksizmiyim ? Tamam bliyorm erkek arkdslariylaysa nolucak diceksiniz ama
Ben onun yaninda olup elinden tutup oyle baloya gitmek isterdim hayal etmiştim ama sanirim olmicak o istemiyor uzgunum sadece

O oyle düşünmemiş uzgunum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yaa balo dediğine zaten eşli gidilmez mi sizi istememesi çok saçma hadi gece klübüne erkek erkeğe gidecekler diyelim baloya gidin sonra sizi bıraksın arkadaşlarıyla gece kulübüne gitsin tabi bu sizi rahatsız etmezse

Yani ne baloya gel diyor nede eğlenceye erkek erkege gidicez bu kadar

Yani ne baloya gel diyor nede eğlenceye erkek erkege gidicez bu kadar

baloya çağırmaması çok saçma ben olsam çok alınırdım ve küserdim balo dediğiniz eşli olur sevgilisi olmayan bayanlar bile yanına bir erkek arkadaşını bulu yani benim bildiğim böyle baloya erkek erkeğe mi gidilir yahu çok saçma bunu bir sorun gece kulübünü anlarım da baloya nasıl erkek erkeğe gidiyorsunuz deyin

Aslinda balodan kasıt kep töreni olcak esli falan zorunlu drgl ama bana oraya gel bile demiyor

alınmakta çok haklısın ben gelmiyorsam sende gidemzsn diyemedin mi hayatım

Aslinda balodan kasıt kep töreni olcak esli falan zorunlu drgl ama bana oraya gel bile demiyor

anladım ben balo olacak sandım siz öyle diyince kep töreni bile olsa gelme demesi üzücü bence oturup konuşun neden istemiyorsun diye

valla benim için büyük sorun hadi eğlenceye erkek erkeğe gitsinlerde mezuniyet töreninde de seni yanında görmek istememesi garip.

alınmakta çok haklısın ben gelmiyorsam sende gidemzsn diyemedin mi hayatım

Dilime kadar geldi sonra menzuniyet bu dedim 1 kere oluyor hem bensiz gidemezsin demekle kendimi ben davet etmis gbi olucaktim onun demesi ayrı birsey

gerçekten tuhaf bi durum insan en keyifli gününde en sevdiği kişiyi niye yanında istemesin ki ciddi sorun çıkarırdım yerinde olsam

Dilime kadar geldi sonra menzuniyet bu dedim 1 kere oluyor hem bensiz gidemezsin demekle kendimi ben davet etmis gbi olucaktim onun demesi ayrı birsey

bilmiyorumda sevigli olmak bnm güzümde kumrular gibi her yere birlikte gtmektir herkesin ayrı hayatı olucaksa ben ne anladım sevgili olmaktan belki bnm için öyledir blmiyorum:44::44:

gerçekten tuhaf bi durum insan en keyifli gününde en sevdiği kişiyi niye yanında istemesin ki ciddi sorun çıkarırdım yerinde olsam

Normal şartlarda bende sorun çıkartır kavga ederdim sonuc olarak giderdim ama bnu onun isteyerek söylemesi cok baska bisey benim kendimi zorla davet ettirmem cok baska bisey o yuzden hic tepki vermedim sustum sadece

bilmiyorumda sevigli olmak bnm güzümde kumrular gibi her yere birlikte gtmektir herkesin ayrı hayatı olucaksa ben ne anladım sevgili olmaktan belki bnm için öyledir blmiyorum:44::44:

Hayir benden utanıyor desem neden benimle devam etsin ki kendimde uyanilacak biseyde goremiyorum beni herzaman iyi hissettiriyor sorun ne anlayamadım

Normal şartlarda bende sorun çıkartır kavga ederdim sonuc olarak giderdim ama bnu onun isteyerek söylemesi cok baska bisey benim kendimi zorla davet ettirmem cok baska bisey o yuzden hic tepki vermedim sustum sadece

gitmiyceksen bile bi tepki göster yaptığı odunluğun farkına varsın:26::26:

Hayir benden utanıyor desem neden benimle devam etsin ki kendimde uyanilacak biseyde goremiyorum beni herzaman iyi hissettiriyor sorun ne anlayamadım

arkadaşları diyodur ona kaçamak yapalım bilmem ne tabii

gitmiyceksen bile bi tepki göster yaptığı odunluğun farkına varsın:26::26:

Gostericem ama kavga etmek yerine menzuniyete alakali bisey danisicagnda hic ilgilenmesem diyorjm ne giyim derse sen blirsin dicem o sekildede anlar kirildigmi sizce bagirip çağırmak mi ilgilenmemek mi

arkadaşları diyodur ona kaçamak yapalım bilmem ne tabii

Belkide olabilir arkdslarina cok fazlada guvenmiyorum sevglime guveniyorum ama insanoğlu çığ sut emmiş sonucta. Ama o düşüncede degl biliyorum

rahat asılamaz kızlara içip içip nasıl ağızlarına gircek sen gidersen erkek erkeğede ayrı bi durum yani doğruluğu tartışılır doğruysada o işin sonu otel odasına gider ee ordada yalnız takılcak hali yok o kafayla

Aslinda dusunuyorum mantiken insan diyorum kiz arkadasınızda goturur dilediği gbi eğlenir herkes esli gitsin ne farkederki erkek erkege gitmissin esinle gitmissin bunun arasındaki fark daha rahat davranmamakmidir o düşüncede olmaz biliyorum ama insanoğlu bu erkek bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…