Erkek arkadasimin menzuniyeti

olur şekerimrahat yiyemez her haltı sen zaten elinin altındasın her çiçekten bal almak lazım kanmayın bunlara

Belkide olabilir arkdslarina cok fazlada guvenmiyorum sevglime guveniyorum ama insanoğlu çığ sut emmiş sonucta. Ama o düşüncede degl biliyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ama arkadaşlar insanları çok fazla etkileyen faktörlerden biri bunu unutma erkek milletine güvenmiceksin

Gostericem ama kavga etmek yerine menzuniyete alakali bisey danisicagnda hic ilgilenmesem diyorjm ne giyim derse sen blirsin dicem o sekildede anlar kirildigmi sizce bagirip çağırmak mi ilgilenmemek mi

öyle bagırıp çagırmak olmaz ki sen ilgisiz davransanda anlamaz yerinde olsam direk damarına basarım...
o madem bensiz egleniyor bende kızlarla onsuz yalnız gidemezsin dediği kulüpte eğlenirim...
bişey söylersede mezuniyetim yerine say der konuyu ne kadar uzatmaya çalışırsa çalışsın umursamazdım

"Menzuniyet" yazan bir insan olarak sen de mezun olabildin he?
Doğrusu "mezuniyet"

"Menzuniyet" yazan bir insan olarak sen de mezun olabildin he?
Doğrusu "mezuniyet"

Canim burada yazım hatalarından bahsetmiyoruz insanlar birşeyleri yazarken farkinda olmaya biliyor egonu tatmin edeceksen burda etme konu disindada yorum yapma gerekirse hadi canim

Niye bir şeyin doğrusunu göstermeye çalışana ego tatmin ediyor diyorsunuz ki?
Analarımız babalarımız da egosunu tatmin mi ediyordu. Doğrusunu öğrendin fena mı?
Konuna gelince benim fikrim, tabi önemsersen, bence kendini üzmeye gerek yok. Şimdi 10 tane erkek arkadaşı böyle bi karar aldıysa sevgilin itiraz etse arkadaş ortamında mızıkçı, işi bozan tip olur. Karşı çıksa ayıp olur. Erkek erkeğe olacaklarmış zaten, üzülme bence. Mezuniyetini de sonra baş başa kutlarsınız yemeğe falan gidersiniz.

yanlız dalga geçmişiniz çok ayıp ya
klavyeden yazdığımızı biliyorsunuz bir anlık hata işte dalga geçmeye ne gerek var !!!
Ya vallahi billahi dalga geçmedim. Dalga geçildiğini hissettiyse arkadaştan özür diliyorum.
Defalarca üst üste "menzuniyet" yazınca ben de doğrusunu göstermek istedim. Kötü niyetli değilim.

Burada herkes zaten herseyin farkinda bunun anne babanin yanlışları düzeltmesiylr bi alakasi yok telefondan yazıyoruz ve iphonelerde otomatikman cumleleri kendi duzeltiyor yazarkende birçok seye dikkat edilemiyor burada sorunlarimizimi tartışalım yoksa kelimeleri yada noktaları virgüllerimi ? Hangimiz edebiyatta yada türkcede kullandıklarımızı burada harfiyen uyguluyoruz bunu burada sacma sapan bi sekilde söylemenin mantigi varmi ? Burada kompozisyon yazmıyoruz

Ya vallahi billahi dalga geçmedim. Dalga geçildiğini hissettiyse arkadaştan özür diliyorum.
Defalarca üst üste "menzuniyet" yazınca ben de doğrusunu göstermek istedim. Kötü niyetli değilim.

tamam özür dilerim pardon yanlış anladım bende :)))
mezun oldun he deynce biraz öyle anlaşıldı..
k bakmayın

Peki arkadaşım. Öyle yazmaya devam et. Tamam. Kusura bakma seni uyardığım için.

Peki arkadaşım. Öyle yazmaya devam et. Tamam. Kusura bakma seni uyardığım için.

Uyarmak cok baska bisey sende boyle yazarak menzun oldun he demek baska bisey sanirim sende cumledeki vurgular konusunda biraz eksiksin dikkat etmeni öneririm bu sekilde cok yanlis anlasilabiliyorsun. Kibarca uyarmak degildi orada yazdığın :))

Erkek erkege hangi gece kulubune girebilirler ki ? Erkek erkege degildir o.

Katılıyorum. Gece kulübünde -müzikhol tarzı olmadığı sürece- birkaç erkeği yanlarında bayan olmadan içeri sokmaz.
Konu sahibi arkadaşım erkek arkadaşının sınıfında hiç kız öğrenci yok mu? Belki sınıfça gidip eğlenme planı yaptılar. Senin yanında rahat olamayacağına göre.

Şu ben giderim sen gidemezsin diyen erkek cinsine niye yüz veriyorsunuz ki?

Ben olsam "madem mezuniyetin benimle gitmiyorsun, o zaman bundan sonra diğer yerlere de bensiz git" tarzı bir şey derdim. Yaptığı cidden saygısızlılk.

Hemen olayı niye aldatmaya bağladınız ya
Taksime gidin barlara çok güzel damsız alıyolar. 5-6 erkek girer içer, konuşur canlı müzikte var.
He içince sapıtan da çok vardır o ortamlarda, günün sonlarına doğru kızların masasıyla masaları birleştirende.
Ben açıkcası hiç birine bozulmam ta kiiiiiiii benim mezuniyetimde ben olmadan gidemezsin vay efendim ben de geleceğim moduna girene kadar.
Eşitlikten yanayım madem böyle düşünüyo seni de mezuniyetinde arkadaşlarınla başbaşa bırakacaktı.

Susma yahu gitmesen bile yüzüne vur bana böyle böyle demiştin de ben niye senin kep törenine gelemiyorum de belki mantıklı bi'açıklama yapar:44:

Universiteyi bitirdin ve menzuniyet mi diyosun sen? Yanliz degil yalniz olacak. De baglaclari falan. Cok merak ediyorum bunlar artik lisede ogretilmiyor mu?

sevgilinin bu yaptığına teselli edici cümleler söyleyemeyeceğim, bunu onunla konuş içine atma gerekirse kavga et. canını daha da sıkmak istemem ama benim bu anlattıklarından burnuma kötü kokular geldi.. ama tabi ben normal bir insandan daha fazla kıskanç oldugum için söylediklerimi kulakardı da edebilirsin, benim sevgilim başka şehirde o dışarı çıkınca full benle konuşmak zorunda mesela gerçi hergün öyle ama neyse benki gittiği barda onu arayıp bağıra bağıra "seni çok seviyorum" dedirtmiş kızım çevredekiler sahipli oldugunu anlasın diye :) tabi bunlar işin geyiği, güven varsa konuş onunla hallolacaktır :)

Universiteyi bitirdin ve menzuniyet mi diyosun sen? Yanliz degil yalniz olacak. De baglaclari falan. Cok merak ediyorum bunlar artik lisede ogretilmiyor mu?

Ben de bu yazım hatalarını çok görürüm ama konu sahibi de dahil şimdiye kadar pek takılmadım açıkcası. Sebebi de bu kurallara uyum çok kitap okumakla alâkalı diye düşünüyorum.
Eğitim bir yere kadar yer ediyor hafızada. Uygulama yoksa teori bir ifade etmez :44:

Evet haklisin katiliyorum kitap konusunda ama her sey bir yana mezun olmus insan menzun dememeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…