Aslinda dusunuyorum mantiken insan diyorum kiz arkadasınızda goturur dilediği gbi eğlenir herkes esli gitsin ne farkederki erkek erkege gitmissin esinle gitmissin bunun arasındaki fark daha rahat davranmamakmidir o düşüncede olmaz biliyorum ama insanoğlu bu erkek bu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Belkide olabilir arkdslarina cok fazlada guvenmiyorum sevglime guveniyorum ama insanoğlu çığ sut emmiş sonucta. Ama o düşüncede degl biliyorum
Gostericem ama kavga etmek yerine menzuniyete alakali bisey danisicagnda hic ilgilenmesem diyorjm ne giyim derse sen blirsin dicem o sekildede anlar kirildigmi sizce bagirip çağırmak mi ilgilenmemek mi
"Menzuniyet" yazan bir insan olarak sen de mezun olabildin he?
Doğrusu "mezuniyet"
Niye bir şeyin doğrusunu göstermeye çalışana ego tatmin ediyor diyorsunuz ki?Canim burada yazım hatalarından bahsetmiyoruz insanlar birşeyleri yazarken farkinda olmaya biliyor egonu tatmin edeceksen burda etme konu disindada yorum yapma gerekirse hadi canim
"Menzuniyet" yazan bir insan olarak sen de mezun olabildin he?
Doğrusu "mezuniyet"
Ya vallahi billahi dalga geçmedim. Dalga geçildiğini hissettiyse arkadaştan özür diliyorum.yanlız dalga geçmişiniz çok ayıp ya
klavyeden yazdığımızı biliyorsunuz bir anlık hata işte dalga geçmeye ne gerek var !!!
Niye bir şeyin doğrusunu göstermeye çalışana ego tatmin ediyor diyorsunuz ki?
Analarımız babalarımız da egosunu tatmin mi ediyordu. Doğrusunu öğrendin fena mı?
Konuna gelince benim fikrim, tabi önemsersen, bence kendini üzmeye gerek yok. Şimdi 10 tane erkek arkadaşı böyle bi karar aldıysa sevgilin itiraz etse arkadaş ortamında mızıkçı, işi bozan tip olur. Karşı çıksa ayıp olur. Erkek erkeğe olacaklarmış zaten, üzülme bence. Mezuniyetini de sonra baş başa kutlarsınız yemeğe falan gidersiniz.
Ya vallahi billahi dalga geçmedim. Dalga geçildiğini hissettiyse arkadaştan özür diliyorum.
Defalarca üst üste "menzuniyet" yazınca ben de doğrusunu göstermek istedim. Kötü niyetli değilim.
Peki arkadaşım. Öyle yazmaya devam et. Tamam. Kusura bakma seni uyardığım için.Burada herkes zaten herseyin farkinda bunun anne babanin yanlışları düzeltmesiylr bi alakasi yok telefondan yazıyoruz ve iphonelerde otomatikman cumleleri kendi duzeltiyor yazarkende birçok seye dikkat edilemiyor burada sorunlarimizimi tartışalım yoksa kelimeleri yada noktaları virgüllerimi ? Hangimiz edebiyatta yada türkcede kullandıklarımızı burada harfiyen uyguluyoruz bunu burada sacma sapan bi sekilde söylemenin mantigi varmi ? Burada kompozisyon yazmıyoruz
Peki arkadaşım. Öyle yazmaya devam et. Tamam. Kusura bakma seni uyardığım için.
Erkek erkege hangi gece kulubune girebilirler ki ? Erkek erkege degildir o.
Universiteyi bitirdin ve menzuniyet mi diyosun sen? Yanliz degil yalniz olacak. De baglaclari falan. Cok merak ediyorum bunlar artik lisede ogretilmiyor mu?
Ben de bu yazım hatalarını çok görürüm ama konu sahibi de dahil şimdiye kadar pek takılmadım açıkcası. Sebebi de bu kurallara uyum çok kitap okumakla alâkalı diye düşünüyorum.
Eğitim bir yere kadar yer ediyor hafızada. Uygulama yoksa teori bir ifade etmez :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?