Hanımlar iyi günler. Derdimi mümkün olduğu kadar net anlatmaya çalışacağım.
Üniversitede 2. sınıfım. Erkek arkadaşım da benim sınıf arkadaşım. Yaklaşık 3 aydır birlikteyiz. Başlangıçta her şey oldukça iyiydi. İlgisi, sevgisi fazlasıyla güzeldi.
Son 2,5-3 haftadır şakalaşmak adı altında beni çok fazla incitmeye başladı. Gözlerim bozuk. Birlikte gözlük almıştık örneğin. Onu takıp yanına gittiğim bir seferinde neden lens takmadığımı sordu. Bilmem, lens mi taksaydım dediğimde "sen bilirsin her iki türlü de çirkinsin zaten" dedi. bu durumdan rahatsız olduğumu, beni incittiğini söyledim. bu sefer beni sinirlendirmek için sürekli "çirkinsin, çirkin olmak da zor tabi, çirkin olunca hazırlanmak da uzun sürer" gibi şeyler söylüyor. Bu arada çirkin olduğumu da düşünmüyorum. Yüzüm güzel bulunur pek çok kişi tarafından. Sadece burnum biraz büyük. Boyum kısa ama düzenli spor yaptığım için ince ve düzgün bir vücudum var.
Yaptığım yorumlara yada söylediğim şeylere sadece peki denilmesinden nefret ederim. Bir seferinde bunu dile getirdim. Geçen akşam "Seni seviyorum" dediğim zaman aldığım cevap "Peki" oldu. Mizacım çok soğuk ve sakindir. Kolay kolay bağırmam ama o an sinirden sesimi yükselttim. Bir şey başarmış gibi seviniyor böyle olunca.
Günün nasıl geçti diye soruyorum söylüyor ama asla "senin günün nasıl geçti?" sorusu yok. Canım, aşkım, hayatım dediğim zaman karşılık alamıyorum.
Bunlar aklıma gelen bir kaç örnek. Düşünürsem bu tip örneklerin sayısını arttırabilirim. Sorsanız beni çok sevdiğini söylüyor ama şakalaşmak adı altında beni gerçekten çok incitiyor.
Acaba ben gereksiz alıngan mı davranıyorum? Yapmam gereken bir şey var mı? Filmin devamında ne olacak sevgili ablalarım? :)