- 11 Aralık 2018
- 41.583
- 258.459
- 598
- Konu Sahibi RachelGreen-
Yukardabi açıklama yapmam gerekiyor soruyor çünkü eve geldiğinde konuşağız

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yukardabi açıklama yapmam gerekiyor soruyor çünkü eve geldiğinde konuşağız
sadece arkadaşım olduğunu da düşünebilir :/ Ciddi olduğumu nasıl söyleyebilirim bilmiyorum
Ozel bir konusma goruntusu gitmediyse arkadaşım diyebilirsin okuyorsan uniden vs.bi açıklama yapmam gerekiyor soruyor çünkü eve geldiğinde konuşağız
Hayır dinlemeyecekseniz neden soruyorsunuz? Elli kişi söyleme dedi sana.Babama bir erkek arkadaşım olduğunu fakat önceliğimin kariyer olduğunu ve koluma altın bileziğimi takmadan evleneceğimi söyledim.Fakat dediğim gibi sığ görüşlü olduğundan çok kızdı..Onaylamıyor.
Ne bekliyordunuz ki? Tamam akıllı kızım takılın siz ben görmüyorum demesini falan mı? Çok toysunuz şu hareketinizden bile belliBabama bir erkek arkadaşım olduğunu fakat önceliğimin kariyer olduğunu ve koluma altın bileziğimi takmadan evleneceğimi söyledim.Fakat dediğim gibi sığ görüşlü olduğundan çok kızdı..Onaylamıyor.
E siz korkmuyormuşsunuz ki babanızdan, boşuna konu açmışsınız buraya…Babama bir erkek arkadaşım olduğunu fakat önceliğimin kariyer olduğunu ve koluma altın bileziğimi takmadan evleneceğimi söyledim.Fakat dediğim gibi sığ görüşlü olduğundan çok kızdı..Onaylamıyor.
işe gireceğim yakın bir zamanda başvuru yapmıştımişsiz güçsüz insanlar nasıl ciddi ilişki yaşıyor bende bunu anlayamıyorumailenize hem muhtaçsınız hem de dünyada en güvenli olduğunuz yer ailenizin yanı o duygusal şeyler paylaştığınız insanı babanızın önüne koymayın bu aşamada hata yaparsınız.
tamam mücadele ediyorsunuz eş adayınız da mücadele ediyor ise ve elle tutulur bir şeyler var ise aileleri devreye sokarsınız . babanız sizin iyiliğinizden başka bir şey düşünmüyor ve bu arkadaşlığınız süresinde mahremiyetinizi korumanız sizin yararınıza olacaktır.işe gireceğim yakın bir zamanda başvuru yapmıştım![]()
Yazınızı okuyunca o kadar üzüldüm ki. Bu nasıl bi üslup böyle. Hakkında bahsettiğiniz kişi babanız. Yanlış düşünüyor olabilir ona lafım yok ama anne ya da baba kimse evladının kötü Bi hayatı olsun istemez. Bunu bi gün evebeyn olunca daha iyi anlayacaksınızmerhaba hanımlar
kardeşimle kavga etmiştik o da ben erkek arkadaşımla konuşurken arkadan telefonla sohbetin resmini çekmişti bunu da babama gönderdi bir anlık sinirle.
Babam bir kızın erkek arkadaşı olamaz,bir kız anca görücü usulü ile evlenir kafasında ki aşırı sığ görüşlü.Sanki erkek arkadaşım olamazmış gibi katı davranıyor baya geri kafalı.
Çok kızmış kendisi zaten çok sinirli ve terstir bir de bu sığ görüşle erkek arkadaşım olduğunu duyunca siz düşünün nasıl kızacağını ve akşam eve geldiğinde büyük ihtimalle olay çıkabilir diye düşünüyorum.
Sizce babama erkek arkadaşımla ciddi olduğumu nasıl söyleyebilirim yaşım 20 ve benim bir özelim var bu kadar karışmasından nefret ediyorum.Benimde bir hayatım var.
Nasıl söylemeliyim?
Biliyor musun benim babamda böyle katıydı 26 yasında sevgilim olduğunu anlaması için yanlışlıkla ekran görüntüsü mesajı göndermiş gibi yapmıştım hiç unutamıyorum ilk çıtlatma öyle olmuştumerhaba hanımlar
kardeşimle kavga etmiştik o da ben erkek arkadaşımla konuşurken arkadan telefonla sohbetin resmini çekmişti bunu da babama gönderdi bir anlık sinirle.
Babam bir kızın erkek arkadaşı olamaz,bir kız anca görücü usulü ile evlenir kafasında ki aşırı sığ görüşlü.Sanki erkek arkadaşım olamazmış gibi katı davranıyor baya geri kafalı.
Çok kızmış kendisi zaten çok sinirli ve terstir bir de bu sığ görüşle erkek arkadaşım olduğunu duyunca siz düşünün nasıl kızacağını ve akşam eve geldiğinde büyük ihtimalle olay çıkabilir diye düşünüyorum.
Sizce babama erkek arkadaşımla ciddi olduğumu nasıl söyleyebilirim yaşım 20 ve benim bir özelim var bu kadar karışmasından nefret ediyorum.Benimde bir hayatım var.
Nasıl söylemeliyim?