• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımın önceliği ben değil miyim?

Anladığım kadarıyla yüz yüze görüşmüyorsunuz, konuşmaktan kastınız telefonda konuşmak ya da yazışmaktan ibaret. Beraber düzenli olarak vakit geçirmiyorsanız, ilişkiniz çoğunlukla uzaktansa bu iletişimin size yetmemesi çok normal. Ama bu zaten uzaktan ilişkilerde genel bir sorun, yani burada asıl mesele erkek arkadaşınızın size yaklaşımı değil gibi geldi bana

Son düzenleme:
Madem samimiyetine inanıyorsunuz neden konu açtınız?
Adam bildiğin ilgisiz ve bütün zamanını sana bahane bulup açıklamaya harcıyor, bu ilgilnemekten daha kolay geliyor ona. Gün içinde arayıp biraz ilgilenmek kimsenin zamanını almaz. Zaten kimse de kadar yoğun değildir. Sanırsın ülkenin bakanı zamanı yok.
Samimiyetine inanma nedenim kendini devamlı açıklaması bir yere giderken haber vermesi gönlümü almasından kaynaklı birşey. O yüzden aklım karışıyor ya zaten böyle yapmasa tamamen kestirip atardım bilmiyorum belki de beceremiyor zaman ayırmayi çok yoruluyor falan anlayamadim

Anladığım kadarıyla yüz yüze görüşmüyorsunuz, konuşmaktan kastınız telefonda konuşmak ya da yazışmaktan ibaret. Beraber düzenli olarak vakit geçirmiyorsanız, ilişkiniz çoğunlukla uzaktansa bu iletişimin size yetmemesi çok normal. Ama zaten uzaktan ilişkilerde genel bir sorun, yani burada asıl mesele erkek arkadaşınızın size yaklaşımı değil gibi geldi bana
Yüz yüze görüşüyoruz ben yüz yüze görüşmekten bahsetmedim uzaktayken zaman ayrmamasından bahsettim

Ne alaka benim dediğimle? Çocuk seni umursamıyor diyorum, senin bir şey olduğun yok adam seni sallamıyor
Tamam ama gönlümü alıyor şirinlik yapıyor kızdığımda yanımda oluyor bende arada kalıyorum umursamasq böyle yapmaz diyorum demek ki işi var yoğun falan diye düşünüyorum

"Ama devamlı mesguliyeti var devamlı işi var ya çevresi ya arkadaşı bitmiyor evdeki işi sıkıntısı bitmiyor ama zamanla şunu anladım ki aslında herkesin koşuşturması var o sadece bunları bahane ediyor belki de bilmiyorum."

Demişsin. Yani kısaca bu adam seni özlemiyor=önemsemiyor=sevmiyor.
Çok bunaldım az önce aradım çok kısa konuştuk kapi çaldı kapatti gitti Allah bilir ne zaman arayacak

Samimiyetine inanma nedenim kendini devamlı açıklaması bir yere giderken haber vermesi gönlümü almasından kaynaklı birşey. O yüzden aklım karışıyor ya zaten böyle yapmasa tamamen kestirip atardım bilmiyorum belki de beceremiyor zaman ayırmayi çok yoruluyor falan anlayamadim

Bu yaptığı yanında tutma stratejisi başka ne yapmasını bekliyorsunuz? Sevgi değil bulduğu yada daha iyisini buluncaya kadar devam etme biçimi.

2024 ün Ekim ayı gibi tanıştık o zamandan beri beraberiz o zamandan beri beni hep ikinci plana attığını düşünüyorum çünkü gerçekten yeterli derecede konuşmuyoruz ve bu durumdan artık çok bunaldım. Ve bu zamana kadar ben bu şekilde anlayışlı sabırlı olmasaydım bu ilişki fazla yürümezdi he ona yaranmak içinde yapmadım bunu ben zaten genel olarak da anlayışlı uyumlu biriyim insanın halinden anlarım herşey zamanında güzeldir düşüncesindeyim iş zamanı iş aşk zamanı aşk. Ama devamlı mesguliyeti var devamlı işi var ya çevresi ya arkadaşı bitmiyor evdeki işi sıkıntısı bitmiyor ama zamanla şunu anladım ki aslında herkesin koşuşturması var o sadece bunları bahane ediyor belki de bilmiyorum. Yeterince bazi şeylere çok sabrettim sürekli oraya gidiyorum buraya gidiyorum surdan geliyorum şu çağırdı iş için bu çağırdı yemeğe vs yani hep bu şekilde evet haber veriyor evet ilgili beni düşünür eder abartmadan söylüyorum ama yeterince konuşamayız.Artik kendimi enayi hissediyorum biraz da o cabalasin uğraşsın konuşalım istesin azıcık konuşmakla olmuyor. Bir gün konuşuyoruz birkaç gün doğru düzgün konuşamıyoruz akşam üzeri konuşuyoruz bakıyorum uyuyor sesi gidiyor gözleri kapanıyor bende çok sıkıntıdayım çalışıyorum eve geliyorum ev işlerini yapıyorum annem doğru düzgün yapmıyor hersey bana bakıyor birde o bana böyle davranınca kolum kanadım kırılıyor. Ben süreklilik istiyorum bende benim kadar konuşmak için zaman yaratmaya çalışsın istiyorum kısa kısa sohbetler istemiyorum artık birgun konuşup birkaç gün az konuşmak hatta bazen hiç konuşmamak istemiyorum ne kadar işi olsa da gün içinde bana yarım saatini ayırsın istiyorum ama dengemi şaşırtıyor birgun öyle birgün böyle ya uyuyakalır ya işi vardır konuştuğumuz süre boyunca işi gücü arkadaşı çevresi akrabası bitmedi hayır anlamadığım ilgili de bir adam hediye alması hastalanınca ilaç alması ama bir yandan böyle yapması? Ya nasılsa artık gitmez kafasında cepte görüyor ya da bilmiyorum hep açıklama yapıyor özür diliyor falan bu sefer aklım karışıyor samimiyetine de inanıyorum ama beni böyle devamlı bekletmesine devamlı işim var demesine uyuyakalmasina kısa kısa sohbetlere katlanamıyorum ne yapmam lazım?
Birde buna kafa mı yoruyorsun? Adam seni sevmiyor sende hala bunu dert ediyorsun kendine saygın olsun

Çok bunaldım az önce aradım çok kısa konuştuk kapi çaldı kapatti gitti Allah bilir ne zaman arayacak
Bu şekilde ilişki yaşanmaz.

Sen 2. değil 3.plandasın hatta planda bile değilsin.

Adam sen mızmızlandıkça gönlünü alıp yola devam ediyor. Bu gerçeğin farkına var. Yaşadığın ilişki ve iletişim sağlıklı değil. Normali bu değil. Önemsenmiyorsun. Bu adam evlenmez. Evlense de aynen devam eder.

Kendine bunu reva görme.

Yok karakteri böyle belli çevresini seviyor akrabalarını işini seviyor gelsinler gitsinler isteyen kalabalık seven biri asosyal değil ben kadar ama bu kadarı da artık fazla hayatında biri olduğunu kaçırıyor bu akşam da arkadaşıyla başka şehire gidecekler arkadaşının akrabası mi annesi mi ne varmış orda yakin bi arkadasi ziyaret edecekler iftar yapacaklar uzakta bir yer yine gidiş gelis konuşamayacaz yine ben tek başıma kaldım

Ben bu kadar arkadasinin akrabasina iftar bilmem ne diye sehir degistiren o arada da benimle iletisimi sinirli olan bir insana asla güvenmem. Ne alaka yani arkadasinin anasinin akrabasi icin sehir degistirecek... :)))
Gercekse ayri sacma evlilik durumunda baya sorun olur benim için ama gercekligine de inanasim gelmiyor. Cok gezenin ayagina bk bulaşir derler. 😀 Oyle devamli şu arkadasim cagirdi bu arkadasimla surdayiz yok bilmem kimle sehirdisina gidiyoruz seklindeki erkeklerden hayirli bisey ciktigini duymadim gubde yarim saat bile konusamadigin adamin ne yedigini ne biliyorsun mesela.

Valla az önce aradi akşam başka bir şehire gidecekler arkadaşının akrabası ordaymış onu ziyarete gidecekler iftar yapacaklar yine gidiş geliş pek konuşamıycaz :) doldum taşmak üzereyim o kadar doluyum
Bi insan arkadaşının akrabasına iftara gider mi ya. Daha neler 🤣 bahaneye koş

Valla az önce aradi akşam başka bir şehire gidecekler arkadaşının akrabası ordaymış onu ziyarete gidecekler iftar yapacaklar yine gidiş geliş pek konuşamıycaz :) doldum taşmak üzereyim o kadar doluyum
Bunlar öylesine komik yalanlar ki. İnan bana yalan. Bak çok net söylüyorum sana yalan yalan yalan. Mantıksız. Düpedüz bahane.

2024 ün Ekim ayı gibi tanıştık o zamandan beri beraberiz o zamandan beri beni hep ikinci plana attığını düşünüyorum çünkü gerçekten yeterli derecede konuşmuyoruz ve bu durumdan artık çok bunaldım. Ve bu zamana kadar ben bu şekilde anlayışlı sabırlı olmasaydım bu ilişki fazla yürümezdi he ona yaranmak içinde yapmadım bunu ben zaten genel olarak da anlayışlı uyumlu biriyim insanın halinden anlarım herşey zamanında güzeldir düşüncesindeyim iş zamanı iş aşk zamanı aşk. Ama devamlı mesguliyeti var devamlı işi var ya çevresi ya arkadaşı bitmiyor evdeki işi sıkıntısı bitmiyor ama zamanla şunu anladım ki aslında herkesin koşuşturması var o sadece bunları bahane ediyor belki de bilmiyorum. Yeterince bazi şeylere çok sabrettim sürekli oraya gidiyorum buraya gidiyorum surdan geliyorum şu çağırdı iş için bu çağırdı yemeğe vs yani hep bu şekilde evet haber veriyor evet ilgili beni düşünür eder abartmadan söylüyorum ama yeterince konuşamayız.Artik kendimi enayi hissediyorum biraz da o cabalasin uğraşsın konuşalım istesin azıcık konuşmakla olmuyor. Bir gün konuşuyoruz birkaç gün doğru düzgün konuşamıyoruz akşam üzeri konuşuyoruz bakıyorum uyuyor sesi gidiyor gözleri kapanıyor bende çok sıkıntıdayım çalışıyorum eve geliyorum ev işlerini yapıyorum annem doğru düzgün yapmıyor hersey bana bakıyor birde o bana böyle davranınca kolum kanadım kırılıyor. Ben süreklilik istiyorum bende benim kadar konuşmak için zaman yaratmaya çalışsın istiyorum kısa kısa sohbetler istemiyorum artık birgun konuşup birkaç gün az konuşmak hatta bazen hiç konuşmamak istemiyorum ne kadar işi olsa da gün içinde bana yarım saatini ayırsın istiyorum ama dengemi şaşırtıyor birgun öyle birgün böyle ya uyuyakalır ya işi vardır konuştuğumuz süre boyunca işi gücü arkadaşı çevresi akrabası bitmedi hayır anlamadığım ilgili de bir adam hediye alması hastalanınca ilaç alması ama bir yandan böyle yapması? Ya nasılsa artık gitmez kafasında cepte görüyor ya da bilmiyorum hep açıklama yapıyor özür diliyor falan bu sefer aklım karışıyor samimiyetine de inanıyorum ama beni böyle devamlı bekletmesine devamlı işim var demesine uyuyakalmasina kısa kısa sohbetlere katlanamıyorum ne yapmam lazım?
Ayna olun.Siz de aynı onun gibi davranın ve bunda istikrarlı olun.Düzelir.

Ben bu kadar arkadasinin akrabasina iftar bilmem ne diye sehir degistiren o arada da benimle iletisimi sinirli olan bir insana asla güvenmem. Ne alaka yani arkadasinin anasinin akrabasi icin sehir degistirecek... :)))
Gercekse ayri sacma evlilik durumunda baya sorun olur benim için ama gercekligine de inanasim gelmiyor. Cok gezenin ayagina bk bulaşir derler. 😀 Oyle devamli şu arkadasim cagirdi bu arkadasimla surdayiz yok bilmem kimle sehirdisina gidiyoruz seklindeki erkeklerden hayirli bisey ciktigini duymadim gubde yarim saat bile konusamadigin adamin ne yedigini ne biliyorsun mesela.
Ya şimdi bu platformda açıkça herseyi anlatmak istemiyorum ama eminim şuan güvenilir yerde 😅 bi bk yemiyor arkadaşı yanındaydı o arkadaşı da çocukluk arkadaşı dostu şuan bulundukları yerde 40 dk kadar uzakta başka bir şehirde arkadaşının ablası mi annesi mi ne var onu ziyarete gitmişler işte kısaca ki bu gider gidiyor da böyle şeyleri vardır iftar yapmaya gidecekler işte arkadaşı da ziyaret etmiş olacak yani iş için şehir degistirmisken birde oraya uğrayacaklwt kısaca ordan yakın olduğu için

Bunlar öylesine komik yalanlar ki. İnan bana yalan. Bak çok net söylüyorum sana yalan yalan yalan. Mantıksız. Düpedüz bahane.
Ya burda açıkça anlatamiyorum ama yalan degil biliyorum şöyle huyları var birşekilde ikna ediyor beni haberdar ediyor böyle şeyleri var da ama işte sorun konuşamamak birde en son 2 buçuk da mı ne 4 dk konustuk ondan sonra daha yazmadı 2 kere aradım dönmedi yanında insan var diye herhalde bilmiyorum artık bende aramadım

Bi insan arkadaşının akrabasına iftara gider mi ya. Daha neler 🤣 bahaneye koş
Ya bu çocukluk arkadaşı kendi arkadaşlarına çok düşkün çok arkadasi yok 1 2 tane onlara da düşkün işleri düştüğünde gider onlar da ona gelir yani onu tanıdığım için hiç anormal gelmiyor gider o çevresi çok çevresini sever arada ben kaynıyorum ama böyle de işte en son 2 buçukta konuştuk ondan beri konuşmadık valla şimdi insanlar içime kurt düşürdü ya

Bu şekilde ilişki yaşanmaz.

Sen 2. değil 3.plandasın hatta planda bile değilsin.

Adam sen mızmızlandıkça gönlünü alıp yola devam ediyor. Bu gerçeğin farkına var. Yaşadığın ilişki ve iletişim sağlıklı değil. Normali bu değil. Önemsenmiyorsun. Bu adam evlenmez. Evlense de aynen devam eder.

Kendine bunu reva görme.
Aynen söylediğimle kizdigimla kalıyorum valla nereye isterse gidiyor sadece haber veriyor bende hiç müdahale etmiyorum ama gittiği süreçte beni bosluyor beni çok bosluyor çevresini gönlünü eyliyor işini gücünü görüyor sonra sıra bana geliyor bazen de hiç gelmiyor sonra diyor ki şöyle oldu böyle oldu bitanem özür dilerim bilmem ne yalvaris yakarış ben böyle istemiyorum geçen de dedim bunca zaman herşeyden sonra geldim beni öncelik yapmadın artık öncelik olmak istiyorum beni bişekilde araya sıkıştır zaman ayır bi öyle bir böyle savrulmak istemiyorum artık o benim için öncelik mesela telefonu aldığım gibi ona yazarım ne olursa olsun hep ilk ona yazarim

Back
X