- Emoji Skoru
- 16.185
- Puanlar
- 448
- Konu Sahibi Ruhsuzbirisi
Senin erkek arkadaşın yok, senin bir ilişkin yok.2024 ün Ekim ayı gibi tanıştık o zamandan beri beraberiz o zamandan beri beni hep ikinci plana attığını düşünüyorum çünkü gerçekten yeterli derecede konuşmuyoruz ve bu durumdan artık çok bunaldım. Ve bu zamana kadar ben bu şekilde anlayışlı sabırlı olmasaydım bu ilişki fazla yürümezdi he ona yaranmak içinde yapmadım bunu ben zaten genel olarak da anlayışlı uyumlu biriyim insanın halinden anlarım herşey zamanında güzeldir düşüncesindeyim iş zamanı iş aşk zamanı aşk. Ama devamlı mesguliyeti var devamlı işi var ya çevresi ya arkadaşı bitmiyor evdeki işi sıkıntısı bitmiyor ama zamanla şunu anladım ki aslında herkesin koşuşturması var o sadece bunları bahane ediyor belki de bilmiyorum. Yeterince bazi şeylere çok sabrettim sürekli oraya gidiyorum buraya gidiyorum surdan geliyorum şu çağırdı iş için bu çağırdı yemeğe vs yani hep bu şekilde evet haber veriyor evet ilgili beni düşünür eder abartmadan söylüyorum ama yeterince konuşamayız.Artik kendimi enayi hissediyorum biraz da o cabalasin uğraşsın konuşalım istesin azıcık konuşmakla olmuyor. Bir gün konuşuyoruz birkaç gün doğru düzgün konuşamıyoruz akşam üzeri konuşuyoruz bakıyorum uyuyor sesi gidiyor gözleri kapanıyor bende çok sıkıntıdayım çalışıyorum eve geliyorum ev işlerini yapıyorum annem doğru düzgün yapmıyor hersey bana bakıyor birde o bana böyle davranınca kolum kanadım kırılıyor. Ben süreklilik istiyorum bende benim kadar konuşmak için zaman yaratmaya çalışsın istiyorum kısa kısa sohbetler istemiyorum artık birgun konuşup birkaç gün az konuşmak hatta bazen hiç konuşmamak istemiyorum ne kadar işi olsa da gün içinde bana yarım saatini ayırsın istiyorum ama dengemi şaşırtıyor birgun öyle birgün böyle ya uyuyakalır ya işi vardır konuştuğumuz süre boyunca işi gücü arkadaşı çevresi akrabası bitmedi hayır anlamadığım ilgili de bir adam hediye alması hastalanınca ilaç alması ama bir yandan böyle yapması? Ya nasılsa artık gitmez kafasında cepte görüyor ya da bilmiyorum hep açıklama yapıyor özür diliyor falan bu sefer aklım karışıyor samimiyetine de inanıyorum ama beni böyle devamlı bekletmesine devamlı işim var demesine uyuyakalmasina kısa kısa sohbetlere katlanamıyorum ne yapmam lazım?