ERKEK ARKADASIMIN RUYASINDA ABLAMLA SOZLENDIGINI GORMESI ??

Llacivert900

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2018
56
15
3
30
Arkadaslar oncelikle herkese merhaba. Benim erkek arkadasmla ciddi giden bir iliskimz var olursa yaza kadar nisan vs olcak. Kendisi bana dun telfnla konusurken görüntülü rüya gordugunu ve ruyasinda benm benden 1 yas buyuk ablamla sozlendigini gordugunu soyledim yani sozluyolardi beni dedi ben snei beklerken annem yuzugu ablana takti dedi ben sok oldm ruyada olsa bazen ruyalarda gunluk hayatta dusunduklerimizi görmezmiyiz?? Hemde bunu anlatirken gülüyordu ben cok sinirlendim. Kotu ve hosa gidilmeyen ruya olduğunda anlatilmaz sonucta . Anlatmamasi gerekirdi dedimki ona bunu anlatmamaliydin madem istemdışı ve hosuna gitmeyen bir ruya anltmicaktinn dedim oda ben anlatilmamasi gerektiğini bilmiyordum dedi ama anlatmasam sanki ihanetmis gibi geldi bana dedi anlatmasam rahat etmem dedi. Daha cok sinirlendim kisi istemdışı dusunmedigi ruyayi gorduyse ne diye anlatsinkiiii ?? Yanlis mi dusunuyorum arkdaslar. Yorumlarinizi bekliyorumm
Simdiden cok tesekkur ederim..

Başlığı okuyunca yuh dedim sonuna kadar haklısın.
Ablana karşı davranışı nasıl gözlemle ve emin olmadan kesinlikle evlenme.

Oyle biri degildi ama bilemeyiz insanlarin icini aklini beynini gecenleri bilemeyiz.. soktayim resmen
Hayır birde pişkin pişkin anlatmasina sinir oldum insan biraz düşünür alınabilir diye.
Kimseye güvenme canım evlilik o kadar basit birşey degil temkinli ol.

Hayır birde pişkin pişkin anlatmasina sinir oldum insan biraz düşünür alınabilir diye.
Kimseye güvenme canım evlilik o kadar basit birşey degil temkinli ol.
Alınmaktan ziyade şöyle bir durum var. Kotu ruya hoşa gitmeyen ruya anlatilmaz. Niye anlatırsınki sen bana bunu niye niye gormemis gibi devam et . Eger ztn istemdisiysa niye kotu hissedesin ki. Hic bisey demiyorum ya allak bullak oldm :/

Baldiz baldan tatlidir derler :)))

Ben yinede bunun sadece bir ruya oldugunu ve bazen insanin bu tarz dusunceleri olabilecegini dusunuyorum. Bu ablanizdan hoslandigi ve sizin yerinize onunla evlenmek istediginin bir gostergesi degil bence. Bu sadece ablanizin da farkinda oldugunun bir gostergesi

Bu tarz dusunceleri oabilecegini derken ablami dusunmesi mi yani ? Bide ablamin farknda derken onu yani bole bisey düşünmüş olabilir mi yani frkinda diyorsunuz ya kafam cok karisti... ://

Rüyaların bazıları bilinçaltı olabiliyor oyuzden rahatsız olmuştur yoksa sana anlatma gereği dahi duymaz önemsemezdi.

Baldız baldan tatlıdır demiş enişte. Düşünmüş ki görmüş yani.

(Beterin beteri var beni de yanlışlıkla kaynıma istediydi kp, bizimki rüya değil gerçek )

Bende boyle dusunuyorum siz olsaniz napardiniz
Tepkimi surdururdum ben hani konu basla bir kadin olsa bir nebze ama kardes soz konusu garip bir durum yani..bunu gulerek anlatmasina ayrica kizdigimi soylerdim bir sure soguk davranirdim zaten hislerim yuzunden ama pisman edin boyle birseyi siritarak anlatmasina

Aynen ama iste insanin kafasinda bole kalmasi ayri bir durum

Hayir şöyle konuşuyoruz hatlari bende acik ama takipteyim sadece barismis degilim yani
Bu abla işi çok kötü ya evlenince içi rahat etmez insanın haberlerde de görüyoruz baldızıyla kaçtı diye insanlar niyeti bozabiliyo
Hat işi de 1 aydır watsaba giriyosa sana neden vermemiş numarayı 1 ay biriyle konuşmuş bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…