ERKEK ARKADASIMIN RUYASINDA ABLAMLA SOZLENDIGINI GORMESI ??

1 tl farkla büyük boy menü almak istermisiniz? - Evet
Şaka yapıyorum bu arada bence çok ta abartmamakta fayda var içinde kötü bir niyeti olsaydı bunu anlatmak istemezdi asıl ya anlarsa ya şüphelenirse diye böyle bir ihtimal olmadığı için anlatmış olma ihtimali çok yüksek bana kalırsa.
Ayrıca bende kötü rüyalarımı saçma sapan gördüklerimi anlatırım yani inanmıyorum öyle şeylere pek anlatıp gülerim oda gülsün isterim. Bana abartı geldi bu kadar sinirlenmeniz o kadar güveniniz yok madem nişanlanmayın bu nedir..

Ben mi cok safım acaba bana anlatsa gülerim kötü niyet aramam tabi bu karsimdaki kisinin hal ve tavırlarıyla alakali olur rüya yani sonucta ona da komik gelmis anlatmis bence bilemedim icinde Allah korusun oyle sapikca kötü niyet olsa anlatmaz herhalde

Ne olursa olsun pişkin pişkin anlatması hoş değil ben olsam ayrılırdım
Anlatması ne kadar kötü
Bi de neymiş anlatmasa ihanet hissedermiş
Ne kadar çirkin laflar

Resmen kurdun aklına kuzu sokmuş.
Ama art niyetli olsa böle bişey sahi sahi düşünse gelip sana anlatmazdı da bence öyle düşün.

Olur öyle şeyler kıçı açıkta kalmıştır bunu cidden düşünseydi gelip anlatmazdı zaten kendine saklardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…