Erkek arkadaşımın saçmalayışı..Yardım ve fikirlerinize ihtiyacım var.

Anopheles93

Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2013
62
0
6
35
İstanbul
Merhaba güzel hanımlar..
Erkek arkadaşımla alakalı bir sorunum var.Şu an sinirden ne yapabileceğimi bilemiyorum.
Çok zorlu yollardan geçtik.1 senedir beraberiz.Niyetimiz ciddi.Fakat onu uyardığım bir kaç konudaki dikkatsizliği beni üzüyor.
Kıskanç biriyim.Bayanlarla yakın olmasından hoşlanmıyorum.Pek yakında değil.Ve bu konuda geçenlerde de,yüz yüze görüştüğümüzde de uyarmıştım.Fakat bugün sabah biz telefonda konuşurken yanına iş arkadaşı geldi (bayan).Buldumm diye bağırarak.(Annesinin ilacını aldırmış) Bizimkide aferin,hamarat vs. gibi kelimeler kullandı.Bende sinirlendim.Bağırdım çağırdım.Biraz haddimi aştım.
Sonraki konuşmamızda sinirlenerek konuştum.Kendiside ne var onda teşekkür ettim dedi.Sizce böyle teşekkür olur mu hanımlar ?
Ne düşünüyorsunuz?
Cevaplar için teşekkürler.

Merhaba güzel hanımlar..
Erkek arkadaşımla alakalı bir sorunum var.Şu an sinirden ne yapabileceğimi bilemiyorum.
Çok zorlu yollardan geçtik.1 senedir beraberiz.Niyetimiz ciddi.Fakat onu uyardığım bir kaç konudaki dikkatsizliği beni üzüyor.
Kıskanç biriyim.Bayanlarla yakın olmasından hoşlanmıyorum.Pek yakında değil.Ve bu konuda geçenlerde de,yüz yüze görüştüğümüzde de uyarmıştım.Fakat bugün sabah biz telefonda konuşurken yanına iş arkadaşı geldi (bayan).Buldumm diye bağırarak.(Annesinin ilacını aldırmış) Bizimkide aferin,hamarat vs. gibi kelimeler kullandı.Bende sinirlendim.Bağırdım çağırdım.Biraz haddimi aştım.
Sonraki konuşmamızda sinirlenerek konuştum.Kendiside ne var onda teşekkür ettim dedi.Sizce böyle teşekkür olur mu hanımlar ?
Ne düşünüyorsunuz?

valla canım bende kıskanç biriyim ama biz bayanlar saçmalayabiliyoruz bu konuda

yani sadece normal bir teşekkürse bence sakıncası yok.yani çok bağırıp

çağırmaya gerek olduğunu düşünmüyorum.

valla canım bende kıskanç biriyim ama biz bayanlar saçmalayabiliyoruz bu konuda

yani sadece normal bir teşekkürse bence sakıncası yok.yani çok bağırıp

çağırmaya gerek olduğunu düşünmüyorum.

Canım cümlesini sadece teşekkürle bitirmedi.Yanına aferin,hamarat gibi kelimeler ekledi.Bende buna kızdım.

Evet canım aynen öyle.Ve kalkıp bunu normal bir şey gibi savunması beni daha çok çıldırttı.
Ben mi anormalim anlayamadım ki:)

bence biraz abartmışın bu samimi olduğunu göstermez

bu davranışın aranızı bozabilir dikkat et valla tamam

haklısın aklına soru kalır ama çok da bişi yapmamış bence..

Merhaba güzel hanımlar..
Ne düşünüyorsunuz?

Ben bu durumda olsam, birincisi annenin ilacını neden iş arkadaşına aldırıyorsun derim. Zaten o aferin hamarat demesi falan nedir canım ay kafayı yerim ben.

Merhaba güzel hanımlar..
Ne düşünüyorsunuz?

sevgiliniz iş arkadaşına ayak işini yaptırmış bence çok aşırı abartmışsınız

erkekler kelimelere bu kadar dikkat etmez canm o belki dalga geçercesine sölemiştir niyetini bilemeyiz ama abartılcak bişey yok gibi rahatsız olduğunu söle böle kelimeler kullanmasını istemediğini ama sakince yoksa gereksiz kıskançlklar erkeği soğutuyor aklında yoksada aklına sokmayalım dimi:34:

Back
X