- 21 Kasım 2019
- 857
- 6.768
- 88
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal şartlarda sevgilinizin (cinsiyet fark etmeksizin) arkadaşları ile aynı evde kalması bence bir problem değil.Kötü bi süreçden geçiyorum covid 19 oldum ve ağır geçirdim yeni yeni düzeliyorum daha önce bi konu yüzünden rahatsızlığımı belirrtim arkadaşları var kızlı erkekli bende tanıyorum benide biliyorlar bu konuda sıkıntı yok fakat arkadaşlarının ise eve gelen kız arkadaşları var onlar olduğu zaman orda kalmasının beni rahatsız ettiğini istemediğimi belirttim oda tamam dedi kapattık konuyu bi kaç gün önce hastalığımı yogun geçirdigim gün haftasonu kısıtlamasını girdigi gün sosyal medyadan erkek arkadaşımın olduğu ortamda arkadaşı story atmış iki kız daha var evde ve ben bunu sosyal medyadan görüyorum kavga ettik özürler diledi sonradan geldiklerini kısıtlamaya denk geldigini haberinin olmadığını söyledi sonra arkadaşıylada konuşarak yalanını çıkardım beni kaybettiğini söyledim bana yalan söylemediğini sorsaydım olduklarını söyleyeceğini yanlış olduğunu ama uzatmamam gerektiğini söyledi en son attığımmesaj beni kaybettindi o mesajıma bile saçmalıyorsun diye cevap verdi arayamıyor bile beni korkudan ne yapmam gerek bilmiyorum bu durumda tekrar onunla konuşmak çok zor sosyal medyamdan bile çıkartıp tepki vermek istemedim ben hastayken benim rahatsız olduğum ortamda bulunup keyfine bakması çok agrıma gitti tamamen bitirmelimiyim yoksa sessizmi kalmalıyım bu şekilde bilmiyorum..
Normal şartlarda sevgilinizin (cinsiyet fark etmeksizin) arkadaşları ile aynı evde kalması bence bir problem değil.Kötü bi süreçden geçiyorum covid 19 oldum ve ağır geçirdim yeni yeni düzeliyorum daha önce bi konu yüzünden rahatsızlığımı belirrtim arkadaşları var kızlı erkekli bende tanıyorum benide biliyorlar bu konuda sıkıntı yok fakat arkadaşlarının ise eve gelen kız arkadaşları var onlar olduğu zaman orda kalmasının beni rahatsız ettiğini istemediğimi belirttim oda tamam dedi kapattık konuyu bi kaç gün önce hastalığımı yogun geçirdigim gün haftasonu kısıtlamasını girdigi gün sosyal medyadan erkek arkadaşımın olduğu ortamda arkadaşı story atmış iki kız daha var evde ve ben bunu sosyal medyadan görüyorum kavga ettik özürler diledi sonradan geldiklerini kısıtlamaya denk geldigini haberinin olmadığını söyledi sonra arkadaşıylada konuşarak yalanını çıkardım beni kaybettiğini söyledim bana yalan söylemediğini sorsaydım olduklarını söyleyeceğini yanlış olduğunu ama uzatmamam gerektiğini söyledi en son attığımmesaj beni kaybettindi o mesajıma bile saçmalıyorsun diye cevap verdi arayamıyor bile beni korkudan ne yapmam gerek bilmiyorum bu durumda tekrar onunla konuşmak çok zor sosyal medyamdan bile çıkartıp tepki vermek istemedim ben hastayken benim rahatsız olduğum ortamda bulunup keyfine bakması çok agrıma gitti tamamen bitirmelimiyim yoksa sessizmi kalmalıyım bu şekilde bilmiyorum..
Çok teşekkür ederim yorumunuz için , ben arkadaşlarıyla vakit geçirmesinden rahatsız olmuyorum beni ilgilendirmez de ben sadece basta ortamda tanımadıgın bi kız oldugunda aynı evde sabahlanmasını istemiyorum dedim oda bu kararıma saygı duydu ve senden önemli degil diyerek anlaştık. Ki buna ragmen bile bana söylemiş olsa dürüstlügünden dolayı hiç problem yapmazdım ama ben orda hasta yatarken kadehler kalkıp ortam yapılıyor . Banada sorsaydın söylerdim yalan söylemedim diyor neyse hersey açıga çıktı ve bitti benim için...Normal şartlarda sevgilinizin (cinsiyet fark etmeksizin) arkadaşları ile aynı evde kalması bence bir problem değil.
Ama bu dönemde problem mesela. "Bu nasıl bi dangalaklık hayatım ! Salgın almış başını gitmiş, bi tarafımızda ayı bağırıyo, piyango zaten bana vurmuş bi de sana mı vursun?! Teyzeler bile altın günlerinden, kısırlarından, böreklerinden fedakarlık ettiler, evde toplanmayı bıraktılar. Sen niye corona partilerinde sürtüyosun? Sebebi neydi ki?" diye bi güzel kalaylardım ben olsam.
Sonra siz hastayken arkadaşlarıyla buluşması da bi yere kadar problem değil. Neticede siz iyileşene kadar hayatı durdurup, bayrakları yarıya indirip yas ilan etmesine gerek yok. Ki zaten hastalık fiziksel olarak yanınızda olmasına engel bi hastalık. 7/24 telefon başında canlı yayın halinde bi iletişim kuracak halibiz de yok. Tabi ki ilgisini, sevgisini, desteğini sonuna kadar göstersin ama sağlık durumunuzda sürekli sizden haber beklemesini, telaşlanmasını gerektirecek bi durum yoksa ha akşam kendi evinde oturmus bi sezon dizi bitirmiş ha arkadaşlarıyla buluşmuş. Sizin açınızdan ne farkı var, hiç.
Amaaa geldik zurnanın zırt dediği yere.... size yalan söyleyip arkanızdan dolaşması büyük sıkıntı. Hayır öyle ya da böyle siz açık açık arkadaşlarıyla kalmamasını istemişsiniz. Böyle bi durumda seçenekler bellidir. Erkek arkadaşınız ya kararında direnir , sizi bu isteğinizin haksız ve gereksiz olduğuna ikna eder. İkna edemiyosa, orta yol bulunamıyosa ve hala kararının arkasındaysa uyuşmuyo bizim beklentiler der sizden ayrılır. Yok kararının arkasında değilse de sen haklısın hayatım der size uyumlanır. Ama hem pastam dursun hem karnım doysunculuk, yol olmuyosa alttan tünel kazarım ruhu duymazcılık olmaz. Olursa ayıp olur, ne bahane bulursa bulsun özünde yalan söylemis olur, güvensizlik olur, e haliyle ayrılık sebebi olur.
İlgisinde hiç bi sıkıntı yok aksine fazla düşünceliydi her saat başı canın ne istiyor diye soran bi insandı ailemle yaşadıgım için gerek kalmadı ona ragmen bişeyler yapmak için ısrarcıydı moral olarakda bana fazlasıyla iyi hissettirmişti aksine yükselmiştim ona karşı taa ki bu olay olana kadar... zaten en son kaybettin diyerek ayrıldım yalvarmalarınu özürlerini kenara attım oda zaten arayamadı bile tekrar.Normalde “evde misafir gelene gidene karışamayabilir vs” denenilir de...
1) Covid patlamış roketolmuş ev partisinde ne işi var?
2) Yasak olduğu gün sokakta ne işi var?
Yalan da üstüne tuz biber, üstelik siz hastayken...
Size tek sorum olacak, bu olaydan önce hastalığınız evresinde sizinle ne kadar ilgilendi? Evet evinize gelemez ama manevi anlamda yardımcı oldu mu, mesela manav alışverişinizi falan yaptı mı?
Cevabınıza göre ayrılıp ayrılmamaya karar verirdim ben.
Hastalıgımdan 4 gün önce görüştük o negatif çıktı..Lutfen alınmayın ama eğer öncesinde sizle de buluştuysa o insanları da riske atıyor .Bence çok gamsız ve afedersiniz gerzek bir insan .Bu dönemde sevgilisini umursamadan aylak aylak geziyor