Erkek arkadaşımın tehdidi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Annenize bunu söyleyebileceğini sanmıyorum. İstediğine söyle diyip umursamadığınızı gösterseydiniz keşke. Gerçi umursamıyor değilsiniz ama rol yapsaydınız en azından. Yetişkin bir kadınsınız, öyle davranın. Kiminle ne yaşadığınız hiç kimseyi ilgilendirmezken sanki bir suç işlemiş gibi davranmanız, hissetmeniz bana çok üzücü geldi. Cinsel hayatınız anneniz dahil kimseyi ilgilendirmez, sizin sevişmeniz herhangi birini hayalkırıklığına uğratıyorsa bu o kişinin sorunu ayrıca.
Her ne kadar cinsellik yaşamanız kimseyi alakadar etmese de kendi hayatına dair aldığı kararlar bahane edilerek birçok kadının katledildiği, şiddete uğradığı ve kısıtlandığı bir ülkede yaşadığımız için önlem almanız gerekiyor. Annenize sizi rahatsız ettiğini söyleyin. Gidip annenizle konuşmak gibi bir şey yaparsa beni tehdit ediyordu zaten, şimdi de bunu uyduruyor dersiniz. Bence her yerden engelleyip asla iletişime geçmeyin, bir süre geç saatlerde tek başınıza dışarı çıkmamaya ve nereye gittiğinizi birilerine haber vermeye özen gösterin. Pislik ya çok sinirlendim
Açıkçası benim bir kızım olsa ,cinsel hayatı vs beni ilgilendirmez.ama annem bu konuda eski kafa.onun arkamda duracağını biliyorum.sadece bilmesi beni rahatsiz ediyor.

Avukatım.o da avukat. Duygusal olarak beni mecbur hissettirip evlenmek istiyor.ailemi de gördü tanıdı . Belki böyle birşeye yeltenmez ama ciddi görünüyordu
Eğer adliye calisaniysaniz savcıdan hakimden it gibi tirsiyorlar diyecektim de. Şimdi daha çok üzüldüm yani eğitimli bir hemcinsimin yeri gelecek benim hakkımı savunacak.Nasıl maruz kaldıniz bu duruma ? Hiç birşey yapamaz .

Evet.o da avukat.
Onu şikayet etmek istemiyorum. Ayrıldıktan sonra özür diledi ve aylarca bir daha kalkismadi.benim yapabileceklerini biliyor. Ben güzellikle bu iş bitsun kafasindayim.anneme söylese de kararım değişmez.sadeve ben önden mi davranayim onu dusunuyorum.yada hiçbir şey söylememek mi.anneme baştan drust olmak mı.
Bir daha yanınıza yaklaşırsa blöf çekin.

“Geçen gün yanıma gelip beni tehdit etmeni sindiremedim, gittim aileme her şeyi anlattım. Çok büyük kavga ettik, birkaç gün konuşmadık ama sonunda aramız düzeldi. Benim arkamda olduklarını söylediler. Ben ayıplı eşya değil mesleği elinde yetişkin bir kadınım ailem de bunun farkında. O yüzden ne yapsan boş ayrılma kararım kesin ve net.”

Son düzenleme:
Eğer adliye calisaniysaniz savcıdan hakimden it gibi tirsiyorlar diyecektim de. Şimdi daha çok üzüldüm yani eğitimli bir hemcinsimin yeri gelecek benim hakkımı savunacak.Nasıl maruz kaldıniz bu duruma ? Hiç birşey yapamaz .
Bana zarar veremez ki. ben de biliyorum uzaklastrima kararı aldırmayı, hatta mesleğini kaybedebilir.
Ben annemin öğrenmesini istemiyorum

Okumuş etmiş koskoca avukat olmuşsunuz.
Hiç dikkate almayın, karşı tarafa çekindiğinizi belli etmeyin. Kesinlikle "lütfen söyleme, lütfen yapma" vs gibi cümleler kurmayın.
Ne yaparsa yapsın, kime giderse gitsin bu işin bittiğini söyleyin.
Annenize de peşinen gidip anlatmanızın anlamı olmadığını düşünüyorum. Kolay kolay gidipte birşey söyleyemez. Ola ki söylerse o zaman açıklarsınız. Siz artık yaşınızı, başınızı, mesleğinizi elinize almış ayakları üzerinde dimdik duran bir kadınsınız.

Buarada avukat olarak siz pekâlâ daha bilgilisiniz, şantaj varsa işin içinde ses kaydı alabilirsiniz şantaj unsuru olursa yasal diye biliyorum. Her türlü mesaj vs her şeyi de saklayın, baktınız gerçekten çok ileri gidiyor, asıl siz onu şantajdan mahkemeye vermekle tehdit edin. Bakalım mesleğini kaybetmeyi göze alır mı:)

Aynı bu tarz bir tiple daha önce ben de olaylar yaşadım. Hepsi geçti gitti, sizin de geçecek merak etmeyin :)

Merhaba, benim hayatımda biri vardı.iki buçuk yıl sürdü bu ilişki.
Bu kişi bana maddi ve manevi zarar verdi
bu kişi daha önce tanıdığım ,sevgili, arkadaş ,çevre..yani herkesten farklıydı.beni çok üzdü. Ben bu kişiyle evlilik dışı ilişki yaşadım.boyle bri şeye niyetim yoktu.evlilikten önce olmaz kafasindaydim.belki arkadaşlarımın etkisinde kaldım bilmiyorum.zsonra pişman oldum.😔 Bu olaydan sonra kendimi daha bağlı hissettim. Bu süre içinde iş, güç kosusturmacasinda yani normal hayat seyrinde birbirimize destek olduk.ama son tartismamizda beni kız arkadaşlarıyla ,eski sevgilisiyle kıyasladı.hatta fiziksel şiddete başvurdu.
Ben de ayrıldım..bir daha beni rahatsız etmemeisni söyledim..keske daha önce bunu yapsaydım.ama o zaman ayrilamiyordum.ve kendime de hatalar buluyordum.annem bu kişiyi çok seviyordu ailem onayliyordu (siddti kavgaları bilmiyorlar) ben de evleneyim bir çocuğum olsun ,yuvam olsun ,nasılsa ekonomik gücüm var o beni seviyor bir şeyler degisir diye umdum

Tabi ki değişmedi.bana etmediği küfür ,hakaret kalmadı..heryrden engelledim. Bana fiziksel bir zarar vermeyeceğini biliyorum. Zaten eski sevgilisiyle tekrar görüşmeye başlamış.hatta beni kiyasladigi kzilarla bile flört etmiş, sadece bir gun engeli kaldırdım(yaşananlar hatrina) bana flört ettiği mesajlasmalarin ekran görüntüsünü atmış.
Adliyede karşılaştık geçenlerde.ben baro kafeteryasındaydim.yalnizdim.bir anda geldi oturdu.insanlarin dikkatini çekmemek için bir şey demedim

"Ben sneinle evlenmek istiyorum. Biz seninle birlikte olduk.evlenmek zorundayız.kimse sana iyi bakmz.evlenemezsn.bunu annene anlatacagim "dedi.ben de sakın yapma, biz ayrıldık dedim.cok kararlıydı.
Annem ve babam muhafazakar degiler.ama ben annemin bunu öğrenmesini istemiyorum.bir anne için bu yıkıcı bir durum. Sizce ne yapmalıyım.? Annemle nce kendim mi konusmaliyim
Yani annem ona haddini bildirir.ama benden beklemezdi.hayal kırıklığına ugrattim onu
Ya bırak ne istiyorsa yapsın. Korktuğunu belli edersen daha da üzerine gelecektir. Tehdit msjlarını devam ettirirsen şikayette bulunacağım dersin. Gerekiyorsa şikayet edersin. Evlilik dışı ilişki yaşamış olman seni kötü biri yapmaz. Bekarsın senin bedenin senin kararın. Kimse senin bedenin üzerinde hak sahibi değil. Annen sana destek olacaktır. Kızsa da küsse de bağırsada annen o senin.

bu kişi daha önce tanıdığım ,sevgili, arkadaş ,çevre..yani herkesten farklıydı.beni çok üzdü. Ben bu kişiyle evlilik dışı ilişki yaşadım.boyle bri şeye niyetim yoktu.evlilikten önce olmaz kafasindaydim.belki arkadaşlarımın etkisinde kaldım bilmiyorum.zsonra pişman oldum.😔 Bu olaydan sonra kendimi daha bağlı hissettim. Bu süre içinde iş, güç kosusturmacasinda yani normal hayat seyrinde birbirimize destek olduk.ama son tartismamizda beni kız arkadaşlarıyla ,eski sevgilisiyle kıyasladı.hatta fiziksel şiddete başvurdu.
Ben de ayrıldım..bir daha beni rahatsız etmemeisni söyledim..keske daha önce bunu yapsaydım.ama o zaman ayrilamiyordum.ve kendime de hatalar buluyordum.annem bu kişiyi çok seviyordu ailem onayliyordu (siddti kavgaları bilmiyorlar) ben de evleneyim bir çocuğum olsun ,yuvam olsun ,nasılsa ekonomik gücüm var o beni seviyor bir şeyler degisir diye umdum

Tabi ki değişmedi.bana etmediği küfür ,hakaret kalmadı..heryrden engelledim. Bana fiziksel bir zarar vermeyeceğini biliyorum. Zaten eski sevgilisiyle tekrar görüşmeye başlamış.hatta beni kiyasladigi kzilarla bile flört etmiş, sadece bir gun engeli kaldırdım(yaşananlar hatrina) bana flört ettiği mesajlasmalarin ekran görüntüsünü atmış.
Adliyede karşılaştık geçenlerde.ben baro kafeteryasındaydim.yalnizdim.bir anda geldi oturdu.insanlarin dikkatini çekmemek için bir şey demedim

"Ben sneinle evlenmek istiyorum. Biz seninle birlikte olduk.evlenmek zorundayız.kimse sana iyi bakmz.evlenemezsn.bunu annene anlatacagim "dedi.ben de sakın yapma, biz ayrıldık dedim.cok kararlıydı.
Annem ve babam muhafazakar degiler.ama ben annemin bunu öğrenmesini istemiyorum.bir anne için bu yıkıcı bir durum. Sizce ne yapmalıyım.? Annemle nce kendim mi konusmaliyim
Yani annem ona haddini bildirir.ama benden beklemezdi.hayal kırıklığına ugrattim onu

Çocuğun elinde birlikte olduğunuza dair yazışma, kanıt vs var mı? Eğer yoksa dert etme hiç. Alnında yazmıyor böyle bir şey yaşadığın. Annene söylerse inkar edersin. Sırf adımı çıkarmak için yapıyor der geçersin. Hiç göründüğü gibi biri değil de geç.

Ek olarak kanunları gayet iyi bilirken neden uzaklaştırma aldırmadın, şiddet için şikayetçi olmadın? Şikayetçi olursan adı çıkarsa avukat olarak kariyeri yerin dibine girer.

Bir daha yanına yaklaşırsa blöf çekin.

“Geçen gün yanıma gelip beni tehdit etmeni sindiremedim, gittim aileme her şeyi anlattım. Çok büyük kavga ettik, birkaç gün konuşmadık ama sonunda aramız düzeldi. Benim arkamda olduklarını söylediler. Ben ayıplı eşya değil mesleği elinde yetişkin bir kadınım ailem de bunun farkında. O yüzden ne yapsan boş ayrılma kararım kesin ve net.”
Elime bir dosya geldiğinde ,bmbaska biri olup kendi bildiğimi yapabiliyorum
Duruşma sırasında hakimle bile kavga edebiliyorum.
Ama iş kendi gönlüme ve yasantima geldiğinde bir duraksiyorum.
Karşımdaki de avukat yani, onun da gözü dönmüş.

Gözü dönmemiş herif ruh hastası sen de onun istediği gibi pısırık bir tipsin, kendine güvenin yok kişisel ilişkilerinde sınır koyamıyorsun. Bir de böyle bir iğrenç herifi arada kontrol etmişsin. Telefonunu neden değiştirmedin ki?

Çocuğun elinde birlikte olduğunuza dair yazışma, kanıt vs var mı? Eğer yoksa dert etme hiç. Alnında yazmıyor böyle bir şey yaşadığın. Annene söylerse inkar edersin. Sırf adımı çıkarmak için yapıyor der geçersin. Hiç göründüğü gibi biri değil de geç.

Ek olarak kanunları gayet iyi bilirken neden uzaklaştırma aldırmadın, şiddet için şikayetçi olmadın? Şikayetçi olursan adı çıkarsa avukat olarak kariyeri yerin dibine girer.
Elinde var yazışmalar. "Seninle birlikte olduğum için pişmanım" yazmıştım.o var.
Evet, disiplin cezası alır.ama burası küçük bir yer, benim mesleki kariyerim de zarar görebilir. Bana zarar veremeyeceğini biliyor.o istiyor ki annem bana kızsın, ben zor durumda kalayım.

Korktuğunuzu belli ederseniz üsteler git anlat onun evladı benim sen değilsin sana mı inanır bana mı ? hiçbir şey kanıtlayamazsın kendini rezil ettiğinle kalırsın
Beni bu şekilde tehdit edecek kadar düşecek biriyle artık konuşmak istemiyorum ısrarcı olursan taciz ve şantajdan şikayetçi olurum de ve ol cidden ol eğer olmazsan demek ki gönlü var ki bak olmuyor diye düşünür bu tür şizofrenler

Böyle avukat olmaz olsun mesleğimizin yüz karaları bunlar. Yerinizde olsaydım fiziksel şiddet gösterdiğinde hem baroya hem de savcılığa şikayet ederdim. Kim bilir sizden sonra kaç kadına daha uyguladı/uygulayacak. Bundan sonra susmayın lütfen, siz en önce kendinizin vekilisiniz.

Tehditlerini bağlı olduğunuz baroya ileteceğinizi söyleyin. İki geri basar. Bizde böylelerini avukat diye tutuyoruz işte. Ruh hastası. Bir b.k bildikleri yok tek yaptığı hukuk fakültesi kazanmak. Bir kadını tehditle hayatında tutacağını sanıyor.

Ailem muhafazakar ve bende öyleyim. Evlilik öncesi cinsellige karşıyım ama bu beni bağlar kızımı değil. Kızım bu şekile karşıma geçip anne ben böyle bir şey yaptım dese hayal kırıklığına uğramam kendi seçimi kendi günahı sevabı ve bu kendi hayatı. Bence sizde annenize söyleyin tehdit edildiğinizi de söyleyin böyle insana sizi korkutma zevkini daha fazla tattırmayın.

Böyle avukat olmaz olsun mesleğimizin yüz karaları bunlar. Yerinizde olsaydım fiziksel şiddet gösterdiğinde hem baroya hem de savcılığa şikayet ederdim. Kim bilir sizden sonra kaç kadına daha uyguladı/uygulayacak. Bundan sonra susmayın lütfen, siz en önce kendinizin vekilisiniz.
Boyleleri çok inanın.neler duydum biliyorum
Çok temiz insanlar da var elbette.
Kimse kimseye zarar veremez
Hele bana hiç..
Ben sadece annemin gururunu düşündüm.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X