Merhaba, benim hayatımda biri vardı.iki buçuk yıl sürdü bu ilişki.
Bu kişi bana maddi ve manevi zarar verdi
bu kişi daha önce tanıdığım ,sevgili, arkadaş ,çevre..yani herkesten farklıydı.beni çok üzdü. Ben bu kişiyle evlilik dışı ilişki yaşadım.boyle bri şeye niyetim yoktu.evlilikten önce olmaz kafasindaydim.belki arkadaşlarımın etkisinde kaldım bilmiyorum.zsonra pişman oldum.

Bu olaydan sonra kendimi daha bağlı hissettim. Bu süre içinde iş, güç kosusturmacasinda yani normal hayat seyrinde birbirimize destek olduk.ama son tartismamizda beni kız arkadaşlarıyla ,eski sevgilisiyle kıyasladı.hatta fiziksel şiddete başvurdu.
Ben de ayrıldım..bir daha beni rahatsız etmemeisni söyledim..keske daha önce bunu yapsaydım.ama o zaman ayrilamiyordum.ve kendime de hatalar buluyordum.annem bu kişiyi çok seviyordu ailem onayliyordu (siddti kavgaları bilmiyorlar) ben de evleneyim bir çocuğum olsun ,yuvam olsun ,nasılsa ekonomik gücüm var o beni seviyor bir şeyler degisir diye umdum
Tabi ki değişmedi.bana etmediği küfür ,hakaret kalmadı..heryrden engelledim. Bana fiziksel bir zarar vermeyeceğini biliyorum. Zaten eski sevgilisiyle tekrar görüşmeye başlamış.hatta beni kiyasladigi kzilarla bile flört etmiş, sadece bir gun engeli kaldırdım(yaşananlar hatrina) bana flört ettiği mesajlasmalarin ekran görüntüsünü atmış.
Adliyede karşılaştık geçenlerde.ben baro kafeteryasındaydim.yalnizdim.bir anda geldi oturdu.insanlarin dikkatini çekmemek için bir şey demedim
"Ben sneinle evlenmek istiyorum. Biz seninle birlikte olduk.evlenmek zorundayız.kimse sana iyi bakmz.evlenemezsn.bunu annene anlatacagim "dedi.ben de sakın yapma, biz ayrıldık dedim.cok kararlıydı.
Annem ve babam muhafazakar degiler.ama ben annemin bunu öğrenmesini istemiyorum.bir anne için bu yıkıcı bir durum. Sizce ne yapmalıyım.? Annemle nce kendim mi konusmaliyim
Yani annem ona haddini bildirir.ama benden beklemezdi.hayal kırıklığına ugrattim onu