• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkadaşımın tehditleri ailemdeki huzursuzlklar :((

ireemmdl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2012
22
0
36
Ankara
kızlar artık dayanacak halim kalmadı eminim bi çok kişi vardır benim gibi bu sorunları yaşayanlar.bi erkek arkadaşım var üniv öğrencisiyim ankarada ailemle birlikte kalıyorum. erkek arkadaşımla cinsel konuda çok yakınız onu deli gibi sevdim o sıralar gözüm hiç bişey görmedi herşeyi yaşadık onun dışında ailem bunları öğrenirse mahvolur ben ona güvendim hep yanımda kalır beni korur sandım. her neyse ben ayrılmak istiyorum beni tehdit ediyo ailenle konuşurum diye ve yapabileceğini göstermek için anneme babama yüzlerce kez mesaj attı her defasında olan aileme oldu tmm ayrıldık bu sefer diyorum ve maalesef tehditlerle beni yanında tutuyo zorla birlikte olmaya çalışıyo madem ayrılmak istiyosun o zaman okulu bırakacaksın diyo o benim bi alt dönemimde yani aynı bölümdeyiz ve 3.sınıf öğrencisiym bana bi çare söyleyin ne yapıyım ne ediyim. aileni al karşına konuş demeyin çünkü yaşadıklarımı anlatamam bu onları öldürür mahveder hem anlatsam bile o yine devam eder öyle bi pskopat ki gözü dönünce onun önüne hiç kimse hiç bişey geçemiyo aileme herşeyi anlatsam bile bu sfer okulda bana kötü şeyler yapmakla tehdit eder cinsel birliktelik yani okulda.. sabrediyorum okul bitsin diyorum ama olmayacak galiba..

kızlar artık dayanacak halim kalmadı eminim bi çok kişi vardır benim gibi bu sorunları yaşayanlar.bi erkek arkadaşım var üniv öğrencisiyim ankarada ailemle birlikte kalıyorum. erkek arkadaşımla cinsel konuda çok yakınız onu deli gibi sevdim o sıralar gözüm hiç bişey görmedi herşeyi yaşadık onun dışında ailem bunları öğrenirse mahvolur ben ona güvendim hep yanımda kalır beni korur sandım. her neyse ben ayrılmak istiyorum beni tehdit ediyo ailenle konuşurum diye ve yapabileceğini göstermek için anneme babama yüzlerce kez mesaj attı her defasında olan aileme oldu tmm ayrıldık bu sefer diyorum ve maalesef tehditlerle beni yanında tutuyo zorla birlikte olmaya çalışıyo madem ayrılmak istiyosun o zaman okulu bırakacaksın diyo o benim bi alt dönemimde yani aynı bölümdeyiz ve 3.sınıf öğrencisiym bana bi çare söyleyin ne yapıyım ne ediyim. aileni al karşına konuş demeyin çünkü yaşadıklarımı anlatamam bu onları öldürür mahveder hem anlatsam bile o yine devam eder öyle bi pskopat ki gözü dönünce onun önüne hiç kimse hiç bişey geçemiyo aileme herşeyi anlatsam bile bu sfer okulda bana kötü şeyler yapmakla tehdit eder cinsel birliktelik yani okulda.. sabrediyorum okul bitsin diyorum ama olmayacak galiba..

canım öncelikle üzüldüm Allah sabır versin. böyle dengesiz piskopatlar çok sende malesef onlardan birine denk gelmişsin. durumun zorr. sseni anlayabilcek bi abin yokmu yani öz abi degil ankarada tanıdıgın samimi biri. onun gözünü korkutsun arkadaşlarıyla felan gidip. ne bilim aklıma başka bişe gelmiyo. yazdıgı tehtitleri savcılıga ver oda olabilr tehtit ediyo rahatsız ediyo de. ne bu yaaa beraber olduysak olduk psikolojin bozulmuştur ice:(

ilk başlarda herşey çok güzeldi korkmadan herşeyi yaşadım daha sonra benden sıkıldı başkalarında mutluluk aradı bulamayınca bana tekrar döndü ama artık eski irem yoktu ben ayrılmak şsteyince de tehditler başladı

Tehditlerinden sinersen aa bak benden korkuyor deyip dahada azıtabilir.

Önce cesur ol var sayalım ailene dedi ben bu kızla böyle böyle yaşadım

Ailen sanamı onamı inanır bana çamur atıyor dersin,ailen zaten ayrılmanı istiyormuş

Elinden tutup seni jinekolağa götürmeyecek kadar sözüne itibar ediyolardır heralde

Yada en olmadı;

Güvendiğin başka bir aile büyüğünden yardım alamazmısın.

zor bi durumdasın aileme anlatamam demişsin ailenene gibi mesajlar attı bilememama bence konuşmaya cesaret gösteremez gösterse bile ailen sana inanmayı tercih edecektir.bu arada umarım elinde video foto alan yoktur varsa o kötü onun dışında bişey yapamaz

Sen ölesiye severken neden ayrılmak istedin? O kısmı yapacağımız yorumlar için cok önemli.

Cok severken aniden ayrılma isteğine gecmissin. Neden ayrılmak istedin?

canım öncelikle üzüldüm Allah sabır versin. böyle dengesiz piskopatlar çok sende malesef onlardan birine denk gelmişsin. durumun zorr. sseni anlayabilcek bi abin yokmu yani öz abi degil ankarada tanıdıgın samimi biri. onun gözünü korkutsun arkadaşlarıyla felan gidip. ne bilim aklıma başka bişe gelmiyo. yazdıgı tehtitleri savcılıga ver oda olabilr tehtit ediyo rahatsız ediyo de. ne bu yaaa beraber olduysak olduk psikolojin bozulmuştur ice:(

hiç bişeyin kar edeceğini sanmıyorum çünkü babam defalarca dedi bırak kzımın peşini artık o istiyosa bile ben istemiyorum dedi ama yok işte yok nasıl kaçarım nasıl kurtulurum blmiyorum

Pardon bu arada yazmışsın. Seni aldatmış sonra da geri donmuş sanırım.

Bence sen de kendisini polise vereceğini söyle. Kısasa kısas.

SEni cinsel bir obje olarak görüyor ve kullanmak istiyor.

İğrenç insanlar ya.

Tatlım sakın kendini kullandırma ve polise git şikayet et yapabileceğin başka birşey yok.

Sakın ama sakın tehditlerine boyun eğme.

Biraz adımlarınızı akıllıca atın ya.

Erkeklere güven olmaz.Yaptıgın çok yanlış ama çözümün polise gitmek.

Son düzenleme:
ya arkadaşım o senin ailene mesajlar atıyor rahatsız edior madem durum bu boyutta sende onu kendi ailesine şikayet et sende onun izinden git ayrıca hiç bişey yapamaz yine söylüyorum yapacak olsa msj atmaz direk konuşma cesaretini gösterirdi dik ve sağlam dur ailen sana inanır

Canım benim de öyle bi' erkek arkadaşım vardı ama çok şükür kurtuldum. Aileme neler söyledi, ne o..luğum kaldı afedersin...
Ama önemli olan kararlı görünmen. Sen kararlı görün, kesin dille ondan korkmadığını dile getir. Hiçbir şey yapamayacağını söyle.
Benimki tırsmamıştı, anlatmıştı her şeyi ama ailen sana inanıyor en nihayetinde...
Kararlı ol derim ben. Sırf tehditlerinden dolayı onunla devam etme, işkencedir çünkü o, bilirim o duyguyu.

şöyle bir şey olabilir:
ailene söylersin ayrılmak istediğini ama tehdit edildiğini, savcılığa vereceğini söylersin ve verirsin. ailene de bir şey söyleyecek olursa savcılığa verdim diye sinirinden yapıyor dersin.

karşındakine güvenerek kendini teslim etmiş birşeyler yasamışsın belliki severek o an pişman olmıycagını dusundugun ıcın bu tavizi vermıssın peki ayrılmak istemenin önunde yatan engeller nedir?

elinde foto vardı ben sildim ama bi kopyası var hiç boşuna uğraşma diyo bana yapmadığı kötülük kalmadı ama bu işte bendaha çok suçluyum en başta taviz verdim zayıf noktamın ailem olduğunu söyledim benim yüzümden onların kılına zarar gelsin ölürüm ben dedim bunları bildiği için kullanıyo çıkmazlardayım.. ailem başka şehirde olsa idi okulu hiç düşünmez bırakırdım hemde hiç terddüt etmezdim ama onlar yanımda okula gitmeyince demeyecekler mi neden gitmiyosun..

karşındakine güvenerek kendini teslim etmiş birşeyler yasamışsın belliki severek o an pişman olmıycagını dusundugun ıcın bu tavizi vermıssın peki ayrılmak istemenin önunde yatan engeller nedir?

sence erkekler böyle fırsatları kaçırır mı?

İhtiyacı oldugunda yanında bir kadın olacak.

Tehditle veya isteyerek.

Midem bulandı.

elinde foto vardı ben sildim ama bi kopyası var hiç boşuna uğraşma diyo bana yapmadığı kötülük kalmadı ama bu işte bendaha çok suçluyum en başta taviz verdim zayıf noktamın ailem olduğunu söyledim benim yüzümden onların kılına zarar gelsin ölürüm ben dedim bunları bildiği için kullanıyo çıkmazlardayım.. ailem başka şehirde olsa idi okulu hiç düşünmez bırakırdım hemde hiç terddüt etmezdim ama onlar yanımda okula gitmeyince demeyecekler mi neden gitmiyosun..

Ah canım ya. Güven böyle bi' şey işte :50:

Okulu dondur.

Başka bir bölüm okumak istiyorum.

İstediğim bölüm olmazsa geri dönerim de.

13 nde son ygs başvurusu.

kendini üzme bukadar yıpratma canım,onun karşısında güçlü olmaya çalış ne yaprsan yap okulumuda bırakmycam de .kabullenemediği yada erkekliğine yedirmediği için bu durumlara başvurmus olabılır.eger karsı tarafın aılesıyle ırtıbata gecme sansın varsa bunu dene oglunuza cekı duzen verın savcılga verıcem yoksa tarzında bır ıkazdada bulunabılırsın .anne babanın hatlarınıda degsıtırmeye ıkna et sakın kendınden tavız verme bu tarz ınsanlar doyumsuzdur daha fazlasını ısterler

sence erkekler böyle fırsatları kaçırır mı?

İhtiyacı oldugunda yanında bir kadın olacak.

Tehditle veya isteyerek.

Midem bulandı.

evet aynen öyle elindeki fırsatı sonuna kadar kullanıyor okul bitince kaçıp kurtulacak olmam da zoruna gidiyo okul bitmek üzere olduğu için de okulu bırak yoksa seni tüm okula rezil ederim herkesin içinde ..... yaparım seni diyor. çaresizim gerçekten deliye dönüyorum ailesi ile de konuştum sizce ailesini takar mı böyle insanlar? Allahım düşmanımın başına vermesin

Back
X