kızlar artık dayanacak halim kalmadı eminim bi çok kişi vardır benim gibi bu sorunları yaşayanlar.bi erkek arkadaşım var üniv öğrencisiyim ankarada ailemle birlikte kalıyorum. erkek arkadaşımla cinsel konuda çok yakınız onu deli gibi sevdim o sıralar gözüm hiç bişey görmedi herşeyi yaşadık onun dışında ailem bunları öğrenirse mahvolur ben ona güvendim hep yanımda kalır beni korur sandım. her neyse ben ayrılmak istiyorum beni tehdit ediyo ailenle konuşurum diye ve yapabileceğini göstermek için anneme babama yüzlerce kez mesaj attı her defasında olan aileme oldu tmm ayrıldık bu sefer diyorum ve maalesef tehditlerle beni yanında tutuyo zorla birlikte olmaya çalışıyo madem ayrılmak istiyosun o zaman okulu bırakacaksın diyo o benim bi alt dönemimde yani aynı bölümdeyiz ve 3.sınıf öğrencisiym bana bi çare söyleyin ne yapıyım ne ediyim. aileni al karşına konuş demeyin çünkü yaşadıklarımı anlatamam bu onları öldürür mahveder hem anlatsam bile o yine devam eder öyle bi pskopat ki gözü dönünce onun önüne hiç kimse hiç bişey geçemiyo aileme herşeyi anlatsam bile bu sfer okulda bana kötü şeyler yapmakla tehdit eder cinsel birliktelik yani okulda.. sabrediyorum okul bitsin diyorum ama olmayacak galiba..