• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkadaşımın tehditleri ailemdeki huzursuzlklar :((

Yazıyı okudum delirdim, yorumları okudukça sinirlerim daha da bir tavan yaptı. Kim bu adam ya tövbe haşa Allah mı? Niye bu kadar korkup, onun sizi sindirmesine müsade ediyorsunuz. Bence bir silkelenip kendinize gelin. Bu devletin polisizi var, savcısı var. Çeksinler bakalım bir içeri de aklı başına gelsin. Gözünüzü seveyim elin manyağının kölesi haline getirmeyin kendinizi.. Yok okulda herkesin içinde bilmem ne yapacakmışta, ailenize aranızda yaşadığınız özel durumu anlatacakmışta erkekse yapsın bakalım. Havlayan köpek ısırmaz. O ailenize ancak mesaj atar en fazla da arar. Başka da bir nane yiyemez..

ben yapım gereği de korkak bi insanım istesemde onun karşısında cesur davranamıyorum açığımı biliyo işte iice üzerime geliyo :(
çok korkağım :(

elinde foto vardı ben sildim ama bi kopyası var hiç boşuna uğraşma diyo bana yapmadığı kötülük kalmadı ama bu işte bendaha çok suçluyum en başta taviz verdim zayıf noktamın ailem olduğunu söyledim benim yüzümden onların kılına zarar gelsin ölürüm ben dedim bunları bildiği için kullanıyo çıkmazlardayım.. ailem başka şehirde olsa idi okulu hiç düşünmez bırakırdım hemde hiç terddüt etmezdim ama onlar yanımda okula gitmeyince demeyecekler mi neden gitmiyosun..

Anlamadığım konuu tam anlamıyla cinsel birliktelik yaşadın mı?Yoksa sadece yakınlaştın mı?VE fotoğrf vardı demişsin , çok özel değilse fotooğrafın içerini söylersen bize hanii yardımcı olabiliriz basit bişeydir belkii sen korktuğun için abartıyorsundur.

Birde gerçkten bende psikopat biri olduğunu düşündüm birde böylesii sınıf öğretmenliği okuyor çok yanlış bu tarzda psikolojisi olan bir adama uygun bir bölüm değil.Hoş uygun bölüm var mıdır onuda bilemem tedavi olmalı yanii bence.Sende korktuğunu belli etmemeye çalış ve sakın yakınlaşma onunla eline daha fazla koz verme tam psikopat yaa sinir oldum çok :47:

canm korktuğunu belli ettikçe üstüne gelecek..elinde fotoğraf varsa bişey söylemek zor yani fotoğrafın içeriğine bağlı
ama ailene onun seni zorladığını zorla birlikte olduğunu söyleyebilirsin sonuçta anne babaya söylenebilecek bi durum değil
yada kanıtlayamazsa inkar et birlikte olmadığım için iftira atıyo de...yalan hoş bişi değil ama ailenin öğrenmesi çok kötü olur..yıkılırlar

ah be güzelim sen üniw. okuyorsun aklı başında bir kızsın..deliler gibi sewsende nasıl birlikte olacak kadar gözünü karartırsın...al işte denyonun birine denk geldin şimdi seni ayrılmakla tehdt ediyor....senden wazgeçmesini sağlamalısın...sewgiliymiş gibi davranıp soğut kendinden...onun yanındayken nazlan ağla zırla herşeye bi bahane bul memnun olma hiçbişeyden..yani onun senden wazgeçebilmesi için elinden geleni ardına koyma..yoksa bu allahın cezası bırakmaz hiçbi şekilde seni

Son düzenleme:
cnm annene anlat bencee ıftıra atıyo de benden ayrılmamak ıcın ıftıra atacagını soyluyo de gercek deıl de bende sızın korkunuzdan susuyorum de..annen anlar sana ınanır..bısey yasadın dıye o sapık herıfın kölesı olma canım

Anlamadığım konuu tam anlamıyla cinsel birliktelik yaşadın mı?Yoksa sadece yakınlaştın mı?VE fotoğrf vardı demişsin , çok özel değilse fotooğrafın içerini söylersen bize hanii yardımcı olabiliriz basit bişeydir belkii sen korktuğun için abartıyorsundur.

Birde gerçkten bende psikopat biri olduğunu düşündüm birde böylesii sınıf öğretmenliği okuyor çok yanlış bu tarzda psikolojisi olan bir adama uygun bir bölüm değil.Hoş uygun bölüm var mıdır onuda bilemem tedavi olmalı yanii bence.Sende korktuğunu belli etmemeye çalış ve sakın yakınlaşma onunla eline daha fazla koz verme tam psikopat yaa sinir oldum çok :47:

tam anlamıyla bi cinsel birliktelik değil ama yakınlaşma oldu ;( köpekler gibi pişmanıııııııım :(
fotonun içeriği de birbirimize sarmaş dolaş olmuş fotolar
beraber gülüp eğlendiğimiz yakın olduğumuz fotolar:(
aptal gibiydim gözüm kör olmuş resmen nasıl da mutluydum hiç bişeyi hiç bişeyi göremedim
off düşündükçe kafayı yiyorum artık

tam anlamıyla bi cinsel birliktelik değil ama yakınlaşma oldu ;( köpekler gibi pişmanıııııııım :(
fotonun içeriği de birbirimize sarmaş dolaş olmuş fotolar
beraber gülüp eğlendiğimiz yakın olduğumuz fotolar:(
aptal gibiydim gözüm kör olmuş resmen nasıl da mutluydum hiç bişeyi hiç bişeyi göremedim
off düşündükçe kafayı yiyorum artık

Canım fotoğraflar normalse korkmana gerek yok ailen zaten sevgilin olduğunu biliyor o şahsın.. Eline daha fazla koz vermemeye çalış ve bana kalırsa ayrıl ne yaparsa yapsın ailene birşyler söylese bile ailen onun psikopat biri olduğunu bliyor ve sana inanır.

benim de başıma gelmişti.bir gün sokakta beni hırpalarken tesadüfen geçen polis araya grmişti ben de tanımadığımı bana saldırdığını söylemiştim sağlam bi dayak yemişti,baktı ben ondan deliyim artık gözüm hiçbişeyi görmüyo peşimi bırakmıştı.bütün tehtidleri kanıtla bi dosyaya koy ne yapacağına karar verene dek.

canım arkadaş haklı bu üzücü olayı şöyle atlataabilirsin o sana mesaj yollucak tehdit dolu eğer o mesajları silmediysen notere git tasdikle ve sonra sakın telde tehdit mesajları atma okulda görürsen söyle korkmuyorum sen öle bişi yaparsan bende noterli o sapık mesajların duruyo önce polise ardından savcılığa vericem de. korkmada sakın. bak nasıl yalvarcak yakarıcak. beniim başıma daha tuhafı gelmişti. üniversiteden sınıf arkaadaşım tehdit ediodu aynı eve çıkalım beni istiosun fln ben asla korkmadım nişanlıyım dedim gitmedi. enişteme söyledim nasıl küfüler atmıştı çocuğa babamlar geliodu. zaten ailen olmazsa da bu süreci atlatman mümkün olamaz belli yerlerini öğrenirler. benim bu çocukla hiç konuşmuşluğum bile yoktu. salak işte bazı erkekler sorunlu malesefki. okul hocalarımla konuştum beni dövmeye çıktı okulda beni sınıfta buldu kolumu kırıodu sapık. hocanın yanına koştum. bağırdım şikayet edcem seni savcılığa filan müdürler vs bir sürü hoca ona ceza vericeklerdiama bende alcam diye uzlaşmak en mantıklı yoluydu. hocam tehdit etmişti ama onu o korkuyla gidip çayy bile almıştı babamdan ailemden herkesten nasıl özür dilemişti. hakim akrabam demişti noter olayını sakın kanma o saçmalıklara... allah kurtarsın...

canım bence savcılığa git,şikayet et,seni birlikte olmaya zorlaması tecavüz suçlarından biridir. açılacak bir davada yada suçlamada onun dosyasına kaydedilecek ömür boyuda dosyasında kalacaktır. yani şimdi okuduğu okul yada ileride işe girmeye çalışması bile zorlaşacaktır. asıl senin elinde koz var.
sakıııınnnnnn ama sakıııınnn şantaja boyun eğme.
ailenede dersinki beni birşeylere zorladı, sana iftira atarım ailenle aranı bozarım deyip fotolarımı öyle çekti dersin. yada uydurursun birşeyler.
ama mutlaka savcılığa yada bir karakola git. o senin korkunu yakalamış ve bunun sonu yok. ailene o çocuğun şizofren olduğunu, ve sürekli seni taciz ettiğini söylersin,dayanamıyorum artık yardım edin anne dersin birşey olmaz. önce başta kızarlar ama çocuğun seni elde edebilmek için sana iftira attığını ve sürekli şantaj yaptığını söylersen birşey olmaz belki....
şunu unutma,bazen bir olaya karşı duydugumuz korku,olayın kendisinden bile büyüktür. belki korktuğun gibi olmayabilir. ve en azından şuanki durumdan kötü olmayacaktır...

Polise git bence de.Malum ihtiyaclarini senen karsiliyordu.O yuzden birakmak istemiyor.Baska kisi bulsa seni yine ortada birakicak.Dahada kotusu seni tehditlerle sindirmeye calisiyor.Gozun korkmasin git polise.Seni cinsel bir meta olarak kullanmasina izinmi vreceksin.Erkeklere kolay kanmayin, haberlerde nice orneklerini okumuyormuyuz?Allah yardimcin olsun..Tehdide goz yumma.

Birçok arkadaşın dediği gibi, zor bir durum, fakat ben de kendini kullandırtmaman taraftarıyım.. :(

Son düzenleme:
Back
X