Erkek arkadaşımın telefon geçmişi

Yahu ne var bunda. Ben de geçen gün yengeç-başak uyumuna baktım Burak Arduç'un burcu. Kocamı mı aldattım yani tövbe tövbe

Ama erkekler tv de adriana limayı görüpte dur bi burç uyumuna bakayım demezler ki. Konu sahibi zaten burçlarla ilgili değildir diyor. Biraz daha bayanlara özgün şeyler bunlar bence... Bir de zaten sevgilisi kızdan bahsediyor burç için

Hayır canım bozuk değildi aramız. İlgiliydi günaydın mesajı atardı uyumadan mutlaka arardı. Seviyor gibiydi. Çok duygularını dışa vuran biri değil ben de bundan şikayetçiydim, arama olayından önce ben bu yüzden ayrılmayı düşündüm ondan engel oldu bana.
zten kadınların hissettiigine inanirim ben herzaman...sende bi sorun hissedip ayrilmak istemişsin.. eger bunu sindirip devam edebilirsen et canim,ama aklinda acabalar olucaksa kendini yiyip bitirmene degmez ayril kurtul.

Kız bakmış olmasın? Sonuçta senin için baktım diyip konuyu kapatabilirdi. Vicdanını biraz rahatlatmak için işte karşılaştığını filan anlatabilir, sonra birsey ortaya çıkarsa ben karşılaşmıştım dedim ya diyip üste çıkabilir. Çok mu fesatım?

Kızın baktığını sanmıyorum hayatında öyle biri olsaydı mutlaka mesajlarında dikkatimi çekerdi ya da davranışlarına yansırdı. Ya da benimle okulda vs görüşmezdi çünkü böyle biri varsa çalıştığı yerde tanıştı bu kızla. Öyle bir kız varsa beni mutlaka biliyor olmalı bütün arkadaş çevresi biliyor. Bana tek taraflı bir ilgi merak var gibi geliyor.

Burak değil Barış değil mi :KK48:
Yani ben şimdi s.çtım sıvıyorum galiba:KK53::KK53::KK53:
Böyle de hayranlık olur mu, burcunu yanlış biliyorum hatta adını bile yanlış biliyorum :KK45: Sözde konu sahibinin sevgilisini savunacağım batırdım yani

Konu sahibi arkadaşım keşke erkek arkadaşın yengeçle başka bişeyin uyumuna baksaydı heryerde olumlu şeyler yazar yengeçle akrep için

Konu sahibi arkadaşım keşke erkek arkadaşın yengeçle başka bişeyin uyumuna baksaydı heryerde olumlu şeyler yazar yengeçle akrep için

Sordum ne yazıyor diye iyi şeyler yazıyor dedi zaten kafasına indirecektim orada bi şey, iyi şeyler yazıyormuş yaa :KK12:

Acaba o kızla nasıl olurdu diye düşünmüş bence.

Kız ona burçlarımızın uyumu şöyle falan demiş de olabilir. O da merak edip bakmıştır.

Sizin ilişkiniz daha tam oturmamis ve kafası net değil sanki.

O kizla olsak anlasir miydik acaba diye kafa yormus yormakla kalmamis arastirma yapmis. Aranizdaki sevgi pek kuvvetli degilmis gibi geldi bu sebeple bana.

Acaba o kızla nasıl olurdu diye düşünmüş bence.

Kız ona burçlarımızın uyumu şöyle falan demiş de olabilir. O da merak edip bakmıştır.

Sizin ilişkiniz daha tam oturmamis ve kafası net değil sanki.

Eğer tek taraflı bir ilgi değilse kızla konuşulmuş da bakılmışsa o zaman soruya şüpheye soruya yer yok ayrılık konusunda. Bence de o kızla olsa nasıl olurdu diye düşünmüş bu da kafasının net olmadığını gösteriyor.

O kizla olsak anlasir miydik acaba diye kafa yormus yormakla kalmamis arastirma yapmis. Aranizdaki sevgi pek kuvvetli degilmis gibi geldi bu sebeple bana.

Değil galiba... Ben de sizin gibi düşündüğüm için düşünce olarak aldatıldığımı hissettim.

Back
X