Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar hepinize merhabalar 4 ay önce biriyle tanıştım kendisi ile aynı kültürdeniz kendisi memur bende bi şirkette sekreterlik yapıyorum ama kendisi bundan pek hazmetmiyo evleneceğim insanın memur haricinde başka bi işte çalışmasını istemem diyo gurur yapıyo ben de dedim ki madem yaptığım iş gururunu okşuyo bana müsade daha fazla devam edemem bu sefer de gitmeme izin vermiyo değer veriyo ama bi o kadar kıskanıyo siz ce nasıl bi yol izlemeliyım
kızlar hepinize merhabalar 4 ay önce biriyle tanıştım kendisi ile aynı kültürdeniz kendisi memur bende bi şirkette sekreterlik yapıyorum ama kendisi bundan pek hazmetmiyo evleneceğim insanın memur haricinde başka bi işte çalışmasını istemem diyo gurur yapıyo ben de dedim ki madem yaptığım iş gururunu okşuyo bana müsade daha fazla devam edemem bu sefer de gitmeme izin vermiyo değer veriyo ama bi o kadar kıskanıyo siz ce nasıl bi yol izlemeliyım
Denecek cok bir sey yok.kızlar hepinize merhabalar 4 ay önce biriyle tanıştım kendisi ile aynı kültürdeniz kendisi memur bende bi şirkette sekreterlik yapıyorum ama kendisi bundan pek hazmetmiyo evleneceğim insanın memur haricinde başka bi işte çalışmasını istemem diyo gurur yapıyo ben de dedim ki madem yaptığım iş gururunu okşuyo bana müsade daha fazla devam edemem bu sefer de gitmeme izin vermiyo değer veriyo ama bi o kadar kıskanıyo siz ce nasıl bi yol izlemeliyım
kızlar hepinize merhabalar 4 ay önce biriyle tanıştım kendisi ile aynı kültürdeniz kendisi memur bende bi şirkette sekreterlik yapıyorum ama kendisi bundan pek hazmetmiyo evleneceğim insanın memur haricinde başka bi işte çalışmasını istemem diyo gurur yapıyo ben de dedim ki madem yaptığım iş gururunu zedeliyo bana müsade daha fazla devam edemem bu sefer de gitmeme izin vermiyo değer veriyo ama bi o kadar kıskanıyo siz ce nasıl bi yol izlemeliyım
yaşlar kaç çok mu küçük bu düşüncede olan birinde olgunluktan eser yok demektirçevresindekiler arkadaşları ilerde eşin ne iş yapıyo dedikleri zaman sekreter demesi zoruna gidecekmiş
29 yaşında kendisiyaşlar kaç çok mu küçük bu düşüncede olan birinde olgunluktan eser yok demektir
Bulmamış değil bulAmamış. Kendi kapasitesi o kadar ama kızımızı beğenmiyor terbiyesiz.Ee o zaman neden kendine memur sevgili bulmamis? Hayir yani seninle sevgili oldugunda sen baska bir iste calismiyordun degil mi?
Yol ver gitsin. Birakmiyor ne demek? Zorla mi?