1 yildir biriyle ilişkim var benden 4 yas büyük. Kimi zaman onun evinde kalirim bi tane de ev arkadaşı var. Çok istemesine rağmen aramızda ciddi bi yakınlaşma olmadı çünkü kendisine hala güvenmiyorum. Ama o beni sevdiğini söylüyor israrla. Amacının cinsellikten öte olduğunu biliyorum çünkü yaz tatilinde bile iki ay aksatmadı beni her gün aramalar mesajlar iki haftada bir hediyeler. Çok yakışıklı olmasına rağmen aldatmadi da halbuki peşinde bir suru kız vardı. Daha doğrusu ben aldatmadigini düşünüyorum geçenlerde yemek yaparken biri aradı onu nedense killandim çünkü panikli bi hale girdi yanlış numara falan deyip kapattı sesi de duymadım çünkü kulakliktan konuşuyordu. Neyse çok takilmadim ama bir hafta önce kavga ettik çünkü eskisi gibi ilgi göstermiyordu artik bana. Acayip kirildim aramamasina bikac gün trip attım. Gece yarısı yurda gelip beni zorla eve götürdü zorla dediğim israrla yani. Evde kavga ettik ben buna tokat attım sinirden. Ozur diledi etti baristik. Ama bugün evde bi kadın tokası gördüm ev arkadaşı da var ama o çocuğun sevgilisi yok eve kiz getirme gibi bir durumu da yok çünkü iki aydır memleketinde. Beni aldattığını biliyorum eminim artik. Hala ev arkadaşım kız getirdi o kizin tokasidir diye çocuk kandiriyor. Ben nerdeyse iki günde bir o eve girerim ama o tokaya ilk defa gecen gün rastladım. Boynuzu sağlam yemisim haberim yok. Moralim çok bozuk onsuz bi hayatı düşünemiyorum. Beni arayıp duruyor dayanamayıp barisicam bunu da biliyorum. Her gece allahım ya canımı al ya da onu sevmeyecegim bi güne uyandır yarin sabah diye dua ediyorum. Ayrı olmadığımız zamanlarda hep bi gerginlik hep bi laf sokma ya da onun kotu bi hareketi mesela başka bi kıza baktığını farketmem ya da bana gitneyecegim dediği bir yere gittiğini öğrenmem vs, ayrildigimiz zamanlarda da hep bi aci özlem ağlama krizleri. Bende emin olun zerre hata yok erkek arjadasim bile kalmadı hepsi kız etrafimdakilerin. Ne isterse onu yaptim belki de en büyük hata budur. Çok kötüyüm ...