erkek arkadaşımın yanında rahat olamıyorum :(

ay çok güldüm canım balık mı beni yedi ben mi balığı demişsin ya :1: canım bizde birlikte burger kinge gitmiştik yol üzerinde bi tek o vardı mecbur normalde king chickeni bayıla bayıla yer yutarım ama o karşımda diye öyle bi yemem vardı ki utanıdğımdan 1 saatte bitirmiştim :52: umzarım zamanla bende aşarım canım senin gibi:34:

öle bi aşıyosun ki 2 3 ay önce dürüm yedik ayıptır sölemesi :9:
dürüm poşette ama sen o poşet delin nasıl delindiyse o yağlar benim ısırmamla kotumun üzerine :27:
o manzaryı gözünün önüne getir kafamı kaldırdım sevdiceğim karşımda ağzımda dürüm şaşkınlıktan büyümüş gözler kotumda kocaman yağ lekesi :52::52::52:

bu duruma geliyosun zamanla :16::16:

merhabalar benim 2 senedir aşamadığım bi sorunum var erkek arkadaşımla 2 senelik süreçte çok ayırıp birleştik fakat onunla ilgisi olmadığına eminim ben onun yanında hep bişeylerden çekiniyorum mesela yemek yiyemiyorum hatta bişeyler içmeye bile utanıyorum:17: o rahat banada diyor aşkım kasma kendini benim gibi rahat ol yanında en rahat davranabileceğin kişi ben olmalıyım diyor ama elimde değil:50: mesela yarın buluşacağız mutlaka bişeyler yiyip içmemiz gerek ama ben çok utanıyorum lütfen yardım edin nasıl aşabilirim bunu normalde diğer insanların yanında gayet rahatımdır bu bi tek onun yanında oluyor acil yardım:43:

Aşktan.. :31:
Sende Kendimi Gördüm..:17:
1 Hafta Aç Kalayım..
1 Haftanın Sonunda Görüşelim Yine İştahım Kesilirdi.. :9:

Geçer, Ama Geçmesi Zaman Alır..
Evlendik Bir Süre Sonra Alıştım Ben :1:

O duyguyu ilk zamanlar bende yaşadım tam olarak tarif edemesem de.o yüzden anlıyorum seni.

Ama kendi kendine aşabilirsin gün gelecek o insanla bir yatacak kalkacak aynı sofraya oturacaksın böyle düşün.

Rahat bırakmaya çalış kendini.Mesela ben yemeği yemedğim zamanlar o bana yedirirdi bu daha zordu ama sonunda alıştım
:17:

evet canım bu söylediklerinin tümünü düşünüyorum yani başlarda hiç yiyemiyordum ama bir kaç defa birlikte kaldık mecburen utana kasıla yedim ama zamanla aşarım dimi:69:

rahat yemek yersen rahat hareket edersen ilişkinizz daha samimi olurrr oldugun gibi ol derimm cnm zor ama bi kere ol hep olursun:1::1::1::1::1::1:

evet canım bu söylediklerinin tümünü düşünüyorum yani başlarda hiç yiyemiyordum ama bir kaç defa birlikte kaldık mecburen utana kasıla yedim ama zamanla aşarım dimi:69:

Aşarsın merak etme.

Korkularının üstüne git
:15:

Ben aşmayıo bırak arsızlaştım adamın önündekini alıp yiyorum o kadar yani. :27:

Herşey kafada bitiyor sen kendini rahat bırak yeter

öle bi aşıyosun ki 2 3 ay önce dürüm yedik ayıptır sölemesi :9:
dürüm poşette ama sen o poşet delin nasıl delindiyse o yağlar benim ısırmamla kotumun üzerine :27:
o manzaryı gözünün önüne getir kafamı kaldırdım sevdiceğim karşımda ağzımda dürüm şaşkınlıktan büyümüş gözler kotumda kocaman yağ lekesi :52::52::52:

bu duruma geliyosun zamanla :16::16:

:60::60: süpermiş canım ne diyim darısı başıma:1: düşün yani ben antep o adanalı dürümmüş acıymış bayılırız ikimizde :1: ama ben bi aşabilsen şunu neler yeriz biz onunla :1:

:60::60: süpermiş canım ne diyim darısı başıma:1: düşün yani ben antep o adanalı dürümmüş acıymış bayılırız ikimizde :1: ama ben bi aşabilsen şunu neler yeriz biz onunla :1:

olur olur :34:
benimde ilk taktiklerim doydum taktiğide sevdiceğime veriyodum yemeğimn 4te 3ünü :27:
hesap ödeniyo benim mide hala konser veriyo bu durum inan daha kötü :9:

Benim hiç öyle sorunlarım olmadı. Affedersin camış gibi yerim. Az yerim ama tadını çıkara çıkara. Zaten eşimle yemek zevklerimiz apayrı, ben ekşi acı severken, o acıdan nefret eder. Sorunumuz hiç olmadı yani. Ama sen de aşarsın eminim. Mükemmel olmakla ilgili düşüncen varsa, zaten mükemmelsin, öyle görünmeye çalışmana gerek yok.

Aşktan.. :31:
Sende Kendimi Gördüm..:17:
1 Hafta Aç Kalayım..
1 Haftanın Sonunda Görüşelim Yine İştahım Kesilirdi.. :9:

Geçer, Ama Geçmesi Zaman Alır..
Evlendik Bir Süre Sonra Alıştım Ben :1:
aynı ben :1: yeme içme konusunda üstüme yoktur yani üniversitedeyken son kuruşumu bile yemeğe verdiğimi bilirim:1:
ama onun yanında bi utanmaalar bi çekinmeler ki sormayın
inşalla bizimde sonumuz evlilik olurda o zaman aşması kolay olur sanırım:69:
olur olur :34:
benimde ilk taktiklerim doydum taktiğide sevdiceğime veriyodum yemeğimn 4te 3ünü :27:
hesap ödeniyo benim mide hala konser veriyo bu durum inan daha kötü :9:

canım sende tıpkı benmişsin yani:1: oysaki içim gider yani o yemeğe ama elimde mi ki utancımdan kalıyorum öyle:17:

Benim hiç öyle sorunlarım olmadı. Affedersin camış gibi yerim. Az yerim ama tadını çıkara çıkara. Zaten eşimle yemek zevklerimiz apayrı, ben ekşi acı severken, o acıdan nefret eder. Sorunumuz hiç olmadı yani. Ama sen de aşarsın eminim. Mükemmel olmakla ilgili düşüncen varsa, zaten mükemmelsin, öyle görünmeye çalışmana gerek yok.

bayıldım size tebrik ederimm çok tatlısınız ya :46: bende böyle olmak içn elimden geleni yapacağım kesinlikle:34: ayrıca son cümleniz içinde çok amaa çok teşekkür ederim mükemmel gözler herşeyi mükemmel görürümüş çok mersi:42::9:

aynı ben :1: yeme içme konusunda üstüme yoktur yani üniversitedeyken son kuruşumu bile yemeğe verdiğimi bilirim:1:
ama onun yanında bi utanmaalar bi çekinmeler ki sormayın
inşalla bizimde sonumuz evlilik olurda o zaman aşması kolay olur sanırım:69:

canım sende tıpkı benmişsin yani:1: oysaki içim gider yani o yemeğe ama elimde mi ki utancımdan kalıyorum öyle:17:

valla canım hiiiiiç utanma o nasıl senin gözünün içine baka baka yiyosa sende öle yap ben dayanamaıştım valla :52:
daha sonra iştahın açılıyo aynı porsiyonları yemeğe başlıyosun.bu sefer daha çok şaşırıyo.en son bana aşkım 1 dürüm yeticekmi bak 2.yi yaptıralım dedi gayet ciddi bi şekilde :52::52::52:
o yüzden yavaş yavaş başla birden açılıp şaşırtma sevdiceğini :9:
demekki benden gizli gizili götürüyo yemekleri demesin :60:

ben normalde cok hizli yerim ama esimle ilk zamanlar beraber yeme yedigimiz zaman yemegimi okadar yavas yiyodum kiii bogazimdan bi turlu gitmiyoduuu:1: ve inanirmisiniz zayiflamistim bile dogru durust yemedigim icin (istahim cabuk kapaniyo)
ama daha sonra kendimi rahatlatmaya calistim evrenim yeee dedim icimden oyle oyle astim o sorunu...:1::1: simdide onun tabagindaki yemeyi bile yiyorum:1::1:

sizinki baya uzamis canim 2 sene:26: bizde ayriydik esimle ve hatta hic gorusmuyoduk sevgiliyken (farkli ulkelerdeydik) nisanliyken gorustuk ozaman ilk cekiniyodum yemiyodum ama ertesi sene beraber oldugumuzda bende kendi icimi rahatlatmaya calistim sonucta yemek yemek normal bisidir boyle dusun:34:

haaa ama hala yemek yerken ellimde hep pecetem var:1: her yemek agzima koydugumda agzimida siliyorum:9:

Son düzenleme:
valla canım hiiiiiç utanma o nasıl senin gözünün içine baka baka yiyosa sende öle yap ben dayanamaıştım valla :52:
daha sonra iştahın açılıyo aynı porsiyonları yemeğe başlıyosun.bu sefer daha çok şaşırıyo.en son bana aşkım 1 dürüm yeticekmi bak 2.yi yaptıralım dedi gayet ciddi bi şekilde :52::52::52:
o yüzden yavaş yavaş başla birden açılıp şaşırtma sevdiceğini :9:
demekki benden gizli gizili götürüyo yemekleri demesin :60:

tatlım gece gece ne çok güldürdün beni ya:1: hep gül inşallah:16: valla yarından itibaren başlıyorum kesinlikle dediğin gibi beyimiz çok rahat yalayıp yutuyo yani :52: o rahatsa bende olacağım (şimdiden başlayayaım şartlanmaya:18: ):52:

Bende bilhassa evliliğin ilk kahvaltısında utanmıştım yemek yerken, sonra bu durum gittikçe azaldı azaldı şimdi eşim olmadan rahat yiyemiyorum :1::132:

ben normalde cok hizli yerim ama esimle ilk zamanlar beraber yeme yedigimiz zaman yemegimi okadar yavas yiyodum kiii bogazimdan bi turlu gitmiyoduuu:1: ve inanirmisiniz zayiflamistim bile dogru durust yemedigim icin (istahim cabuk kapaniyo)
ama daha sonra kendimi rahatlatmaya calistim evrenim yeee dedim icimden oyle oyle astim o sorunu...:1::1: simdide onun tabagindaki yemeyi bile yiyorum:1::1:

sizinki baya uzamis canim 2 sene:26: bizde ayriydik esimle ve hatta hic gorusmuyoduk sevgiliyken (farkli ulkelerdeydik) nisanliyken gorustuk ozaman ilk cekiniyodum yemiyodum ama ertesi sene beraber oldugumuzda bende kendi icimi rahatlatmaya calistim sonucta yemek yemek normal bisidir boyle dusun:34:

haaa ama hala yemek yerken ellimde hep pecetem var:1: her yemek agzima koydugumda agzimida siliyorum:9:

bende sizin gibi yapacağım içimden kendime seslenere yee diycem:1:
yani iş bende bitiyo sanırım rahatlattınız beni gerçekten çok ama çokkk teşekkür ederimm:16:

bu açıdan hiç düşünmemiştim canım:44: evet olabilir eğer öyleyse bunu nasıl yenebilirim :69:

bunu doğal takılarak aşabilirsin

mesela şunu iyi düşün ve kavra
hepimiz insanız
hepimizin insanlık hali aynı
sence karşındaki mükemmel mi?

hepimiz yemek yiyoruz hepimiz uyuyoruz
hepimiz yediğimizi boşaltıyoruz
hepimiz tırnaklarımız uzayınca kesiyoruz
hepimiz hayatımızda bir kez de olsa düşmüşüzdür yada tökezlemişsizdir
hepimiz yerken mutlaka biyerlere dökmüşüzdür

bu haller bi sana has değil ki.
bunları yaptığında karşısında ki sana uzaydan gelmişsin gibi bakmaz gayet doğal karşılar yani
olduki yemeği yerken döktün
belki gülersiniz bile ortak

İNSANIN EN GÜZEL HALİ; EN DOĞAL HALİDİR, EN DOĞAL HALİYLE YAPTIĞI HATALARDIR:34::34:
O KADAR SEVİMLİDİR Kİ O AN İNSAN:32:
bunları bi düşün bakalım:34:

emin ol erkek arkadaşında seni mükemmel görmek yerine, en doğal halinle görmeyi tercih ederdi inan

Son düzenleme:
bunu doğal takılarak aşabilirsin

mesela şunu iyi düşün ve kavra
hepimiz insanız
hepimizin insanlık hali aynı
sence karşısındaki mükemmel mi?

hepimiz yemek yiyoruz hepimiz uyuyoruz
hepimiz yediğimizi boşaltıyoruz
hepimiz tırnaklarımız uzayınca kesiyoruz
hepimiz hayatımızda bir kez de olsa düşmüşüzdür yada tökezlemişsizdir
hepimiz yerken mutlaka biyerlere dökmüşüzdür

bu haller bi sana has değil ki.
bunları yaptığında karşısında ki sana uzaydan gelmişsin gibi bakmaz gayet doğal karşılar yani
olduki yemeği yerken döktün
belki gülersiniz bile ortak

İNSANIN EN GÜZEL HALİ; EN DOĞAL HALİDİR, EN DOĞAL HALİYLE YAPTIĞI HATALARDIR:34::34:
O KADAR SEVİMLİDİR O AN İNSAN:32:
bunları bi düşün bakalım:34:

emin ol erkek arkadaşında seni mükemmel görmek yerine, en doğal halinle görmeyi tercih ederdi inan

haklisin canim insanin en guzel hali gercektende dogal halidir:34:

tatlım gece gece ne çok güldürdün beni ya:1: hep gül inşallah:16: valla yarından itibaren başlıyorum kesinlikle dediğin gibi beyimiz çok rahat yalayıp yutuyo yani :52: o rahatsa bende olacağım (şimdiden başlayayaım şartlanmaya:18: ):52:

canım benim sende gül inşallah hep :29:
hiç yani yanlışmı beyfendiler götürsün yemekleri bide bizim yemekleride yesinler ondan sonra biz aç kalalım yok ya :47:

bak aklıma geldi eskiler gece gece :1:
sevdiceğimle arkadaşız o zmanlar iftar yemeğine gittik kalabalık arkadaş grubuyla.ama tatlı ttalı bakışmalar imalı msjlar o zamanlardayız.sevdiceğim karşımda oturuyo.gelen çorba domates çorbası ve kaşarlı gerisini anlatmama gerek yok heralde :60:
kesin o yüzden bende takıntı kalmıştı bu bak şimdi anladım :52::52::52:

Back
X