• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkadaşımın yanında rahat olamıyorum :(

Bende bilhassa evliliğin ilk kahvaltısında utanmıştım yemek yerken, sonra bu durum gittikçe azaldı azaldı şimdi eşim olmadan rahat yiyemiyorum :1::132:

maşallah Allahım muhabbetinizi artırsın her zamann:16: demekki bu sorun zamanla aşılıyor birbirimize alıştıkça bu sorun ortadan kalkacak yani ay inşallah:69:

canım benimde 2 yıllık bir ilişkim var.başta bnde senin gbydim çok çekiniodum onun yanında yiip içmeye.ki yemek yemeye bayılan bi insanım.ya dökersem ya çok yersem ya benden tiksinirse die:) sora baktım o benden beter:)bende saldım kendimi.birlkte yemek yapıp yemekten inanılmaz zevk almaya başladık sonradan.şuan ayrı şehirlerdeyiz.bazen telefonla konuşurken dioki geçmişe dönüp baktğmda en çok birlikte yemek yediğimz anları hatrlıyorum:) takılıo tabii.diyceğim o ki canım kendin gbi ol hiç çekinme.nihayetinde yemek yemek hepimizin en tabii ihtiyacı

bunu doğal takılarak aşabilirsin

mesela şunu iyi düşün ve kavra
hepimiz insanız
hepimizin insanlık hali aynı
sence karşındaki mükemmel mi?

hepimiz yemek yiyoruz hepimiz uyuyoruz
hepimiz yediğimizi boşaltıyoruz
hepimiz tırnaklarımız uzayınca kesiyoruz
hepimiz hayatımızda bir kez de olsa düşmüşüzdür yada tökezlemişsizdir
hepimiz yerken mutlaka biyerlere dökmüşüzdür

bu haller bi sana has değil ki.
bunları yaptığında karşısında ki sana uzaydan gelmişsin gibi bakmaz gayet doğal karşılar yani
olduki yemeği yerken döktün
belki gülersiniz bile ortak

İNSANIN EN GÜZEL HALİ; EN DOĞAL HALİDİR, EN DOĞAL HALİYLE YAPTIĞI HATALARDIR:34::34:
O KADAR SEVİMLİDİR Kİ O AN İNSAN:32:
bunları bi düşün bakalım:34:

emin ol erkek arkadaşında seni mükemmel görmek yerine, en doğal halinle görmeyi tercih ederdi inan

canım benim emeğine sağlık çok güzel yazmışsın gerçekten :16:
gerçekten en doğal ihtiyacımız yani yemek yemek bunu sürekli aklıma getireceğim mesela onunlayken:28:
dediklerini aklıma kazıdım canım benim
gerçekten çok yardımcı oldun bana
öpüyorum senii:9:

canım benim emeğine sağlık çok güzel yazmışsın gerçekten :16:
gerçekten en doğal ihtiyacımız yani yemek yemek bunu sürekli aklıma getireceğim mesela onunlayken:28:
dediklerini aklıma kazıdım canım benim
gerçekten çok yardımcı oldun bana
öpüyorum senii:9:

hadi eğlenceli yemeklere o zaman :34:
eminim seni doğal halinle gördükçe daha bi aşık olacak sana buna adın gibi inan

Son düzenleme:
canım benim sende gül inşallah hep :29:
hiç yani yanlışmı beyfendiler götürsün yemekleri bide bizim yemekleride yesinler ondan sonra biz aç kalalım yok ya :47:

bak aklıma geldi eskiler gece gece :1:
sevdiceğimle arkadaşız o zmanlar iftar yemeğine gittik kalabalık arkadaş grubuyla.ama tatlı ttalı bakışmalar imalı msjlar o zamanlardayız.sevdiceğim karşımda oturuyo.gelen çorba domates çorbası ve kaşarlı gerisini anlatmama gerek yok heralde :60:
kesin o yüzden bende takıntı kalmıştı bu bak şimdi anladım :52::52::52:

ayy canımmm domates çorbası kaşar koptum bak:52:
kendisi hatırlıyomu bari bunu :1:

ayy canımmm domates çorbası kaşar koptum bak:52:
kendisi hatırlıyomu bari bunu :1:

valla niyese sormadım hiç :23::23:
ama başka bi domates çorbasını hatırlıyo :24:
ilk yaptığım şey domates çorbasıydı sevdiceğime dili yanmıştı sıcaktan 1 hafta zor yemek yedi :27:
öle böle değil felaket sıcaktı tabi aşktan heyecandan ne kadr ısıttığımı nerden biliyim :60:

valla niyese sormadım hiç :23::23:
ama başka bi domates çorbasını hatırlıyo :24:
ilk yaptığım şey domates çorbasıydı sevdiceğime dili yanmıştı sıcaktan 1 hafta zor yemek yedi :27:
öle böle değil felaket sıcaktı tabi aşktan heyecandan ne kadr ısıttığımı nerden biliyim :60:

ayy canım bende ona ellerimle zeytinyağlı sarma sarmıştım üniversitedeyken annesine bile anlatmış :16:

ayy canım bende ona ellerimle zeytinyağlı sarma sarmıştım üniversitedeyken annesine bile anlatmış :16:

unutmaki güzel yemek yapan bayanların çoğu yemek yemeği çok sever yanında yemek yemezsen kandıramazsın onu bi noktanı yakalamıştır bak :52:
o kadar güzel yemekleri birlikte yemek varken niye yemicekmişin :34:
bu şeye benziyo %95 indirim yapmış ünlü bi markanın ürünlerini sırf sevdiğin yanında diye almamak gibi :60:

ayyyyyyyyyyyy bende böyleyiiiiiiiiiiiiiiim sabahtan çıkarız "açmısın hayatım gel kahvaltı edelim" "yok yok ben yedim:27:" öğlen olur gideriz bi yere bildigin tok hissediyorum yaaa halbuki hiç bişey yemedım zorla gıderız bı yere alırız bıseyler o ıkı dakıkada sıler supurur ben mıy mıy yıyemem kalır oda bıldıgın yıyemıyorum bıtmıyo:5: gecmıyolar bogazımdan heyecanlanıyomuyum neyım:30: ve asıl şok olacagınız sey bız 5 yıldır beraberız:52: ama şöyle bısey var toplasan 15 20 kere gorustuk ayrı sehırlerdeyız... kıssadan hısse bende atmak ıstıyorum bu duyguyu cunku afedersınız okuz gıbı yemek yıyen bırıyımdır normalde :27:

aynen yaaa! onunla yemeğe çıkmadan önce evde karnımı doyururdum aç kalmayayım diye,kola bile içemezdim yanında :37:

hep bana aşkım ye,iç derdi. bir gün ( 3-4 aylık sevgiliyiz) yazık para veriyor içeyim bari deyip kolayı yarısına kadar içtim zorlanarak..muhabbetin yarısında bana ne dese iyi "oooo içmicem içmicem dedin ama bakıyorum götürmüşsün kolayı " :53::53::53::53::53:

canım benim sende gül inşallah hep :29:
hiç yani yanlışmı beyfendiler götürsün yemekleri bide bizim yemekleride yesinler ondan sonra biz aç kalalım yok ya :47:

bak aklıma geldi eskiler gece gece :1:
sevdiceğimle arkadaşız o zmanlar iftar yemeğine gittik kalabalık arkadaş grubuyla.ama tatlı ttalı bakışmalar imalı msjlar o zamanlardayız.sevdiceğim karşımda oturuyo.gelen çorba domates çorbası ve kaşarlı gerisini anlatmama gerek yok heralde :60:
kesin o yüzden bende takıntı kalmıştı bu bak şimdi anladım :52::52::52:

Ahahhaaaa :52:
Bir şu kaşarlı domates çorbası bir de her tarafından ketçap-mayonez fışkıran ayvalık tostu olayı bitirir. :56: :9:

Hay Allah ya bu konu beni amma güldürdü akşam akşam :52:
Ben hepinizden beterim kızlar rahat olun. :D
İlk zamanlar inanır mısınız çay bile içemiyordum. Bitmiyordu o çay.
Ay ilk buluşmayı hatırladım da şimdi... kaç çay içtiysek benim çayların hepsi yarım yarım geri gitmişti. :D
Ne var ki hala atamadım bunu üzerimden. Bilmiyorum artık ne zaman atarım.
:27:

Sanırım herkeste var bu sorunnn:1::1:
Bende iki senedir birlikteyim
Ama hala bisi yiyemiyorumm yeni yenii alısıyorummm:31::31:

unutmaki güzel yemek yapan bayanların çoğu yemek yemeği çok sever yanında yemek yemezsen kandıramazsın onu bi noktanı yakalamıştır bak :52:
o kadar güzel yemekleri birlikte yemek varken niye yemicekmişin :34:
bu şeye benziyo %95 indirim yapmış ünlü bi markanın ürünlerini sırf sevdiğin yanında diye almamak gibi :60:
aynen canım:1: bugün buluştuk kendisi baya ısrar etti ye diye ama yine yiyeemedim kendisi sildi süpürdü bende o kadar ısrarına dayanamayı sıcak çikolata söyledim kremasını çok koymuşlar şansımda:52: kendisi yedi kaşıkla kremayı banada yavaş yavaş utana sıkıla sıcak çikolatayı yudumlamak kaldı:1:
ayyyyyyyyyyyy bende böyleyiiiiiiiiiiiiiiim sabahtan çıkarız "açmısın hayatım gel kahvaltı edelim" "yok yok ben yedim:27:" öğlen olur gideriz bi yere bildigin tok hissediyorum yaaa halbuki hiç bişey yemedım zorla gıderız bı yere alırız bıseyler o ıkı dakıkada sıler supurur ben mıy mıy yıyemem kalır oda bıldıgın yıyemıyorum bıtmıyo:5: gecmıyolar bogazımdan heyecanlanıyomuyum neyım:30: ve asıl şok olacagınız sey bız 5 yıldır beraberız:52: ama şöyle bısey var toplasan 15 20 kere gorustuk ayrı sehırlerdeyız... kıssadan hısse bende atmak ıstıyorum bu duyguyu cunku afedersınız okuz gıbı yemek yıyen bırıyımdır normalde :27:
canım aynı kendimi gördüm sende normalde bende feci şekilde yiyen biriyim ama onun yanında tıkanıp kalıyorum:1:
aynen yaaa! onunla yemeğe çıkmadan önce evde karnımı doyururdum aç kalmayayım diye,kola bile içemezdim yanında :37:

hep bana aşkım ye,iç derdi. bir gün ( 3-4 aylık sevgiliyiz) yazık para veriyor içeyim bari deyip kolayı yarısına kadar içtim zorlanarak..muhabbetin yarısında bana ne dese iyi "oooo içmicem içmicem dedin ama bakıyorum götürmüşsün kolayı " :53::53::53::53::53:
ay canım seninki kötü laf etmiş zaten utana utana içmişsin üstüne söylenecek lafmıydı :52:
Ahahhaaaa :52:
Bir şu kaşarlı domates çorbası bir de her tarafından ketçap-mayonez fışkıran ayvalık tostu olayı bitirir. :56: :9:
canım benimki bugün ayvalık tostu yedi vallahi :1: gayette rahattı valla ben olsam ohoooo:1:
Hay Allah ya bu konu beni amma güldürdü akşam akşam :52:
Ben hepinizden beterim kızlar rahat olun. :D
İlk zamanlar inanır mısınız çay bile içemiyordum. Bitmiyordu o çay.
Ay ilk buluşmayı hatırladım da şimdi... kaç çay içtiysek benim çayların hepsi yarım yarım geri gitmişti. :D
Ne var ki hala atamadım bunu üzerimden. Bilmiyorum artık ne zaman atarım.
:27:
ya bennn bugün bi sıcak çikolata içene kadar neler çektim bi bilsen kendisi yedi içti valla :1:
Sanırım herkeste var bu sorunnn:1::1:
Bende iki senedir birlikteyim
Ama hala bisi yiyemiyorumm yeni yenii alısıyorummm:31::31:

aynen canım aynen bende yavaş yavaş alışıyorum işte:16:

Aman diyeyiiiiim ayvalık tostu muuu yediii :52:
Ben kendimce şu tostun olayını çözdüm bunların ağzı kocaman iki ısırıkta bitiyor kocaman tost. Biz orasından burasından küçük küçük kibar kibar ısıracağız derken hadi bakalıııım her taraf ketçap mayonez domates ve tostun içinde baska ne varsa. :D Ay ben zaten çok dikkatsiz yerim, biliyorum kendimi ondan da panikliyorum biraz. Ama çok sinir bozucu bir durum yahu. :30: Sanırım hiçbir zaman alışamayacağım çünkü hiçbir gelişme yok bende. :10: Ama yalnız olmadığımı görmek güzel.
:16:

Aman diyeyiiiiim ayvalık tostu muuu yediii :52:
Ben kendimce şu tostun olayını çözdüm bunların ağzı kocaman iki ısırıkta bitiyor kocaman tost. Biz orasından burasından küçük küçük kibar kibar ısıracağız derken hadi bakalıııım her taraf ketçap mayonez domates ve tostun içinde baska ne varsa. :D Ay ben zaten çok dikkatsiz yerim, biliyorum kendimi ondan da panikliyorum biraz. Ama çok sinir bozucu bir durum yahu. :30: Sanırım hiçbir zaman alışamayacağım çünkü hiçbir gelişme yok bende. :10: Ama yalnız olmadığımı görmek güzel.
:16:

yalnız değilsin canımm:54: bende aynı durumdayım canım öyle bi çekiyo ama yiyemiyorum işte ayrıca tespitin süper koca ağızlarıyla iki lokmaada midede ama biz ohooo :1:

ben çok rahatımdır hiç çekinmem nişanlımdan . o benim kocam herşeyim ondan çekineceksem ne anladım. aşmalısınız bunları yoksa çok zor aç kalmak:1:

Back
X