• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımın yeni edindiği can dostu..

Prensesss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2014
595
9
118
Erkek arkadaşım askere yeni gitti sağolsun her fırsatta aramaya çalışır ama bugün aradı biraz konuştuk sonra candostum bekliyo falan dedi bide öyle bi candostum diyişi vardı ki bana öyle sevgilim dememiştir ya kıskanmamak elde değil kıskandım tabi konuşmak isterimde çocuk bekliyo falan dedi çok moralim bozuldu ben tüm gün 3-5 dakika konuşabilmek için bekliyorum sonuçta kendimi çok kötü hissediyorum..

Erkek arkadaşım askere yeni gitti sağolsun her fırsatta aramaya çalışır ama bugün aradı biraz konuştuk sonra candostum bekliyo falan dedi bide öyle bi candostum diyişi vardı ki bana öyle sevgilim dememiştir ya kıskanmamak elde değil kıskandım tabi konuşmak isterimde çocuk bekliyo falan dedi çok moralim bozuldu ben tüm gün 3-5 dakika konuşabilmek için bekliyorum sonuçta kendimi çok kötü hissediyorum..

o candostları gidecek biz kalacağız da heberleri yok daha bnmkinin bi candostu vardı bi güzel kazık yedi de ohhh iyi oldu aklı basına geldi ama yine aynı malesef askere gideceği son günü bn beraber gideceğiz diye hayal ederken topladı bütün arkadaslarını ve onların gerizekalı sevgililerini oyle gecirdik. bn zaten aglamamk için zor duruyorum bi yıl göremeyeceğm aklıma geldikçe üzülüyorum onların aptal muhabbetlerine katlanmak zorunda kaldım akşam bitti arabaya binince de bi güzel kavga ettik arkadaslarına nie surat yapmışmışım diye sevgilim yarin gidiyo bi yıl göremicem diye onlarin yanindagülücükler savurmam lazimmmiş aglamam geldiyse bile tutmam lazımmış meğer. bak aklıma geldi sinir oldum yine:47:

Back