Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya senlik hiçbir şey yok. Sen ilişki koçu musun? Ne halleri varsa görsünler yani. Yardım isteyecekleri son kişi bile değilsin.yanlış anlasilacagimi dusundugumden bu kadar net yazamadim burda. ben arkadasımı 2 yılda biraz tanıdıysam derdi tasasi olmasa insanlara boyle davranmaz yada ben hic tanıyamadım.kızada diyemedim neler oldu bitti aranızda diye.karmakarisik kaldım
cok tesekkur ederim desteginiz icin.Ya senlik hiçbir şey yok. Sen ilişki koçu musun? Ne halleri varsa görsünler yani. Yardım isteyecekleri son kişi bile değilsin.
Koca koca insanlar yani, sevgili olmayı biliyorlarsa sorunlarını da kendileri çözebilmeliler. Her başı sıkıştığında sevgilisinin eski ilişkilerini mi didikleyecek? Biraz büyüsün artık o kız!
Sen neyse iyi niyetlisin, ama herkes böyle değil. Çok daha ağır tepkiler alabilirdi, herkes dost canlısı değil maalesef. Birinin tersine falan gelir...
Bir de insan hayatının her döneminde sevgi pıtırcığı olamayabiliyor. Bazen günlerce insan kendiyle konuşmuyor, çekiliyor bir köşeye. Yani adam belki biraz sessizlik istiyordur, kızla ilgilenecek hali yoktur. Böyle durumlarda ben kendi halime bırakılmayı tercih ederim. Bu kız hem durmuyor hem de gidip saçmasapan işler yapıyor. Erkek arkadaşı sizle iletişime geçtiğini duysa aaa ne iyi yapmışsın, bana da hiç güvenmemişsin, demek hiç tanımadığın bir kadının sözü benimkinden çok daha mühim ve geçerli öyle mi demeyecek herhalde. Ben olsam çok kızardım, gidip eski sevgilime kadar rezil etmişsin beni deyip ağzıma geleni sayardım.![]()
Arkadaşım sen ne akıllı, olgun, kalbi iyi, merhametli, seviyeli,.... Ne bilim kaldı mı böyle naif insanlar dedim resmen.. Mesela ben 31 yaşındayım bu şey benim başıma gelse bu kadar sakin ve aklı başında bir tavır sergilemem.. Kendimi biliyorum çünkü..Merhaba. Oncelikle başligi farklı yazmisim o anki heyecanımdan ama mesajda zaten aciklamiştim eski erkek arkadasım oldugunu.ayrilma sebebimiz farkli sehirlere okumaya gitmek ve arada gelisen paranoyalardi.daha özel sebeplerde var ama zordu bizim için hersey.ben kıza asla eski sevgilim bana soyle iyiydi böyle guzeldi demedim yazmadim aslada yazmam ben sadece onu buraya yazdım eskileri hatirlayinca hep iyi seyler geldi aklıma çunku duygusal anlamda dun aksam cok kotu oldum bunu yaşamayan bilemez.
Derdim elbette kuçuk kabul ediyorum ama bende bunu anlatıp rahatlama ihtiyacı duydum hazır diyet konusu icin siteye kaydolmuşken dok içini gitsin zuhre dedim.
Kızı yermedim ben ona normal cevaplar verdim.kendisinin mesajlarıda normaldi elbet.ama bir iliskiye basladıgımızda o insani taniriz zamanla gidip eski sevgililerine sormayız bilemeyiz insanlar incinirmi yada ne dusunur.sabrederiz cok sevsekte duzelmiyorsa caresine bakariz.dedigim gibi hepsi bu idi.gonulden tesekkur ederim derdime ortak olan herkese
Valla ben olsam direk "ne var?" derdim.
konuştuk oda bende saygiyi bozmadan kapandi gitti mesele :)Ya beni merak sardı yazsana hatun :)
çok çok tesekkür ederim.kendi ruh halim içinde böyle davranmak daha dogru geldi :)Arkadaşım sen ne akıllı, olgun, kalbi iyi, merhametli, seviyeli,.... Ne bilim kaldı mı böyle naif insanlar dedim resmen.. Mesela ben 31 yaşındayım bu şey benim başıma gelse bu kadar sakin ve aklı başında bir tavır sergilemem.. Kendimi biliyorum çünkü..![]()
konuştuk kendisiyle tavsiye için teşekkür ederim :)bir bak bence ne olur ne olmaz yazcagını yazsın cevaplar yada yazmassın oku bence hiç bakmamak da deve kusu modu olur kafanı topraga gömme belki önemli birseydir.
Saçma, sizeniye soruyor ki?? Hakaret etmek istemem ama azcık mal sankiCin olmadan adam carpcak bakar misiniz :)
Benimle olan ilişkisini erkek arkadaşına sorduğunda net cevaplar alamiyormus.diyorki beni celiskide birakiyor.siz ayrilali ne kadar oldu onu bile tam soylemiyor bana diyor.ayrica telefonum hala rehberinde kayitliymis neden silmiyorsun dedigimde kalmis farkedemedim demis. Son gunlerde mesajlarina gec cevap aliyormus bir mutlu bir mutsuzmus.bu davranisi normal miymis sizden umudu mu var tamamiyla kesti mi diyor yok artik ya yok artik