• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımın zayıflık problemi

Denizim25

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2014
15
0
6
35
İstanbul
Merhaba arkadaşlar ben kilo vermeye erkek arkadaşım kilo almaya çalışıyo :)
Erkek arkadaşım 28 yaşında 1.80 boyunda 59 kilo :((
Aşırı zayıf doğduğundan şimdiye kadar hep zayıfmış.
KıZlar görseniz pantolanlar olmuyo yazın ortasında pantolunun altına içlik giyiyo sırf pantolun dursun diye e ben ona kilo aldırmak istiyorum ne yapmalıyımne yedirmeliyim ne içirmeliyim. Doktorada gitmiş ilaç falan işe yaramamış ne yapmalı ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba :) yaz günü pantolonun altına içlik giymenin ne kadar kötü olduğunu iyi bilirim :ssz: bir yıl öncesine kadar bende çok zayıftım..

7 kilo alabilmiş biri olarak erkek arkadaşınız için şu tavsiyeleri verebilirim.

öncelikle benim kilo almamı sağlayan en büyük etken bu sitede gördüğüm bir tarif bebe büskivisi tarifidir

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=439382 :40: detaylarına buradan bakabilirsin...

bunun dışında bol bol kuruyemiş yesin (fındık, fıstık, ceviz, badem, çekirdek... vs) :56::56::56:
tahin pekmez kilo aldırıyor yiyebilirse kesinlikle öneririm..
ve bunların yanında tabi günlük öğünlerinide aksatmasın.. işe yarayacaktır :34:

merhaba :) yaz günü pantolonun altına içlik giymenin ne kadar kötü olduğunu iyi bilirim :ssz: bir yıl öncesine kadar bende çok zayıftım..

7 kilo alabilmiş biri olarak erkek arkadaşınız için şu tavsiyeleri verebilirim.

öncelikle benim kilo almamı sağlayan en büyük etken bu sitede gördüğüm bir tarif bebe büskivisi tarifidir

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=439382 :40: detaylarına buradan bakabilirsin...

bunun dışında bol bol kuruyemiş yesin (fındık, fıstık, ceviz, badem, çekirdek... vs) :56::56::56:
tahin pekmez kilo aldırıyor yiyebilirse kesinlikle öneririm..
ve bunların yanında tabi günlük öğünlerinide aksatmasın.. işe yarayacaktır :34:

2 günde 1 öğün yemek yiyor :((( ama bebe bisküvisini yediricem zorlada olsa :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X