Sürekli "Peki" diyen erkek??!

benim eski sevgilim öyleydi herşeye tamam peki insan bunları duyunca daha çok çileden çıkıyordum resmen hep tamam peki bigün atım ağzımı yumdum gözümü saydım saydım sonra tamam peki demeyi bıraktı benle kedi köpek gibi tartıştı sonunda da tartışmaktan sıkıldı ayrıldık bırak peki desin sonra kocasız kalıyor insan :27:

Senin durumunda çok kötü olmuş canım :( bazen korkuyorum bizim durumumuzda böyle olursa diye alttan almaya çalışıyorum ama işte.. :/

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yakında sizde peki peki demeye başlamayın :) işin şakası tabide alışkanlıksa zor bırakır bir arkadaş vardı oda yani yani diyordu her lafında bir ara banada geçmişti.

Alışkanlık olabilir sanırım bende böyle düşünmeye başladım çünkü sürekli herşeye peki demen beni üzüyor dedim sen niye üzülüyorsun ki dedi

Olur/ kabul anlamındaki pekilere uyuyor. Şöyle ki ona uzun uzun anlattığımda birşeyi tek verdiği cevap peki oluyor tamam artık bana peki diyebilirsin dedim peki dedi yine uzun cümle kurmaya üşeniyor gerçekten peki deme dediğimde tamam'a sardı bir kaç dakika sonra yine peki artık beni seviyormusun desem peki diyecek diye korkuyorum :D:D -,-

İşte orasını bende anlamadım sanki bildiği tek kelime peki. Trip mi atıyorsun dediğimde yoo diyor. Kimi zaman sözümü dinleyip peki diyor ama uzun şeyler söylediğimde diyor birgü. duygularımı ifade ettiğimde peki dedi şok oldum.

Bu anlattiklarinizin aynisi bende var...
Peki yerine tamam dedigi icin kulagimdaki tini bu kadar rahatsiz etmedi sanirim :))

Onu konusturmayi deneyin, soru cumleleri ile derdinizi anlatin (ben boyle yaptim,yapiyorum)
Sizle konusmaya alisinca ya bu durum hosuna gider, ya da yoruldugu icin uzaklasmak ister.
Boylece siz gicik olmadan takintisiz bicimde iliskiye yon vermis olursunuz;)

Bu anlattiklarinizin aynisi bende var...
Peki yerine tamam dedigi icin kulagimdaki tini bu kadar rahatsiz etmedi sanirim :))

Onu konusturmayi deneyin, soru cumleleri ile derdinizi anlatin (ben boyle yaptim,yapiyorum)
Sizle konusmaya alisinca ya bu durum hosuna gider, ya da yoruldugu icin uzaklasmak ister.
Boylece siz gicik olmadan takintisiz bicimde iliskiye yon vermis olursunuz;)

Bu süper bir düşünce gerçekten dün akşam böyle birşeyi yaptım birbirimizle öyle güzel konuştuk ki soru sormam sıkıyor mu dedim hayır tabikide istediğin kadar sorabilirsin dedi burçlardan açtım konuyu ilgilendiğini söyledi test yapayım mı burcun ile ilgili dedim sorular sordum tabi fırsattan istifade onu daha iyi tanıyabilmem için kendimde sorular ekliyorum :D ;) böyle çok güzel bir sohbet oldu ilk defa peki lafı geçmeden çok hoştu bitmemesini çok istedim fakat gitmesi gerekiyordu Ankara'ya gitti büyükleri ziyaret için bayrama kadar orada kalacak şimdiden çok özledim 😭 :(

Bu süper bir düşünce gerçekten dün akşam böyle birşeyi yaptım birbirimizle öyle güzel konuştuk ki soru sormam sıkıyor mu dedim hayır tabikide istediğin kadar sorabilirsin dedi burçlardan açtım konuyu ilgilendiğini söyledi test yapayım mı burcun ile ilgili dedim sorular sordum tabi fırsattan istifade onu daha iyi tanıyabilmem için kendimde sorular ekliyorum :D ;) böyle çok güzel bir sohbet oldu ilk defa peki lafı geçmeden çok hoştu bitmemesini çok istedim fakat gitmesi gerekiyordu Ankara'ya gitti büyükleri ziyaret için bayrama kadar orada kalacak şimdiden çok özledim 😭 :(

Ne guzel ;)
Ama siz daha flort asamasindaymissiniz. Yani konusmaya heveli olmak yerine peki diyip susmasi... belki heyecandan eline yuzune bulastirmak istemiyordur;))

Ben mesela gun icinde canimi sıkan birseyi anlatip rahatlamak istiyor ve yorum yapmasini dinleyecek dermanim yoksa duvara konusur gibi konusup peki/tamam i duyup veya kisa bi cumle ile "bosver uzulme/takma" yanitini alip isime devam ediyorum.

Ama sohbet edesim varsa anlatip aralara da sorular sıkıstiriyorum. Bazen sevgili bazen abi bazen baba hatta bazen anne veya kanka kizlar gibi yanit aliyorum. Ohhrahatlayip tekrar isime donuyorum :)

Pekiyi duymak sandigin kadar kotu degil.
Bi tek yonlendirecek gucun yokken gicik oluyorsun veya ondan birsey talep edip tamam tamam diye gecistirildigini hissedersen kotu oluyor :))

Cok peki dediginde araya tam tersi birsey soyleyip bi de stest ediyorum onu:)))
Neye ugradigni sasiriyor.

Yani takinti yapmak yerine istedigin gibi yonlendirir hatta gicik oldugun seyleri komikliklerle eglenceli hale getirirsen cok daha farkli bi iliski oluyor...
Tabi istiyorsan..

Ne guzel ;)
Ama siz daha flort asamasindaymissiniz. Yani konusmaya heveli olmak yerine peki diyip susmasi... belki heyecandan eline yuzune bulastirmak istemiyordur;))

Ben mesela gun icinde canimi sıkan birseyi anlatip rahatlamak istiyor ve yorum yapmasini dinleyecek dermanim yoksa duvara konusur gibi konusup peki/tamam i duyup veya kisa bi cumle ile "bosver uzulme/takma" yanitini alip isime devam ediyorum.

Ama sohbet edesim varsa anlatip aralara da sorular sıkıstiriyorum. Bazen sevgili bazen abi bazen baba hatta bazen anne veya kanka kizlar gibi yanit aliyorum. Ohhrahatlayip tekrar isime donuyorum :)

Pekiyi duymak sandigin kadar kotu degil.
Bi tek yonlendirecek gucun yokken gicik oluyorsun veya ondan birsey talep edip tamam tamam diye gecistirildigini hissedersen kotu oluyor :))

Cok peki dediginde araya tam tersi birsey soyleyip bi de stest ediyorum onu:)))
Neye ugradigni sasiriyor.

Yani takinti yapmak yerine istedigin gibi yonlendirir hatta gicik oldugun seyleri komikliklerle eglenceli hale getirirsen cok daha farkli bi iliski oluyor...
Tabi istiyorsan..

Kesinlikle dediğin gibi yapacağım çok teşekkür ederim :) Bu arada burcunu öğrenebilirmiyim? Çevrende aslan burcu var mı? Onlara nasıl davranmak gerekir niye böyle sordum bilmiyorum çok soru sorduysam özür dilerim

Kesinlikle dediğin gibi yapacağım çok teşekkür ederim :) Bu arada burcunu öğrenebilirmiyim? Çevrende aslan burcu var mı? Onlara nasıl davranmak gerekir niye böyle sordum bilmiyorum çok soru sorduysam özür dilerim

Rica ederim. Ayrica ne ozru? Kendi istegimle konuna gelip yazdim :))

Koc :)
Aslan var ama hic iliski yasamadim. Onlarla benzer yanlarim olsa da sık sık kavga ederim, inatciliktan sanirim :))

Nedense insanlara cocuk gibi deme/yapma/bakma dedikce daha cazip geliyor...
buna dikkat etsek sorunlari daha kolay aşiyoruz aslinda ;)

Rica ederim. Ayrica ne ozru? Kendi istegimle konuna gelip yazdim :))

Koc :)
Aslan var ama hic iliski yasamadim. Onlarla benzer yanlarim olsa da sık sık kavga ederim, inatciliktan sanirim :))

Nedense insanlara cocuk gibi deme/yapma/bakma dedikce daha cazip geliyor...
buna dikkat etsek sorunlari daha kolay aşiyoruz aslinda ;)

Gerçekten çok teşekkür ederim bu arada günaydın canım, gününün mutlu ve huzurlu geçmesi dileğimle :) <3

Gerçekten çok teşekkür ederim bu arada günaydın canım, gününün mutlu ve huzurlu geçmesi dileğimle :) <3

Ne guzel bir dilek oldu bu boyle :)
Tam da eften puften seyleri kafama takmisken... cok iyi geldi! Tesekkur ederim :)
Senin de gununun huzuru nesesi bol olsun!

Son düzenleme:
Back
X