- Konu Sahibi ACM4EVER74
Evlendikten sonra her şeye peki diyen adamı mumla ararsın haberin olsun.![]()
hahahaha çooookk güldüm bunaaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evlendikten sonra her şeye peki diyen adamı mumla ararsın haberin olsun.![]()
hahahaha çooookk güldüm bunaaaa![]()
Güleriz ağlanacak halimize![]()
Al benden de o kadar!Bizim ki sürekli tamam der.
Sinir oluyorum yaaa.
Al benden de o kadar!
Tamam deme dedim, pekiye sardi.
Konu sahibi, olur/kabul anlamindaki pekileri lafta mi birakiyor yoksa uyuyor mu?
Eger uygun davraniyorsa kizmayin sevinin bu duruma bence![]()
Bir de takinti yapmadan onun kabul etmeyecegi seyleri teklif edin veya yapin ust uste, daha sonra yine peki dediginde icinizi mutluluk kaplamaya baslar)
Ayrica bol bol kitap okusun ki kelimeler icinde dolup dolup patlasin, kisa cevaplarla kestirip atmasin fikrini sunsun diyecegim
fakaaat bizimki gece gunduz okur yine ayni, adam cumle kurmaya useniyor ben napayim![]()
Aynen. Bizimki de kavgadan hic hoslanmaz :)Ne kadar sinir bozu birşey varya.
Tarrisamiyorsun bir kere doya doya.
Kiziyorum bagiroyorum sadece "tamam"
Deli ediyor beni.
Öyleolunca da dDoluyorumayriliyorum en sonunda![]()
ShahahaAynen. Bizimki de kavgadan hic hoslanmaz :)
Tamam der kabul anlaminda ama bazen uyar bazen uymaz.
Birsey rica ettiysem o tamami duyarim fakat ortada is yok :)) gec de olsa yapar ama yaptirana kadar ettigim dirdir beni bile yoruyor.
Arada tamam dedigi seylere ben hala bik bik konusuyor ve artik senin ornekteki gibi tartismaya basladiysam bazen cildiracak gibi oluyor fakat yine kavga yok, en son "Tamam athe tamaaaammm" diye bagirinca sesimi kesiyorum, yoksa ikimizden biri timarhanelik olacak :))
Aslinda dirdirci biri degildim de... bizi bu hale getirenler utansin :))
Al benden de o kadar!
Tamam deme dedim, pekiye sardi.
Konu sahibi, olur/kabul anlamindaki pekileri lafta mi birakiyor yoksa uyuyor mu?
Eger uygun davraniyorsa kizmayin sevinin bu duruma bence![]()
Bir de takinti yapmadan onun kabul etmeyecegi seyleri teklif edin veya yapin ust uste, daha sonra yine peki dediginde icinizi mutluluk kaplamaya baslar)
Ayrica bol bol kitap okusun ki kelimeler icinde dolup dolup patlasin, kisa cevaplarla kestirip atmasin fikrini sunsun diyecegim
fakaaat bizimki gece gunduz okur yine ayni, adam cumle kurmaya useniyor ben napayim![]()
kizlar birde bunun hayir diyen versiyonlari var yaneeeebenim kocamda ne dersem diyeyim daha ne diyecegimi bilmeden hayir der aradan 2 dk gecmeden geri gelir yavrim ne diyecekdin bana der eeee beeee adam madem geri gelip soracaksin basdan neden dinlemiyorsun deyip insanin girtlakyasi geliyor
ama intikamimi aldim birgun evde yemek yok pizza yaptiralimmi demeye kalkmadan hayir dedi aradan 10 dk gecmeden acim pizza yaptirsakmi der demez hemen siparis verdim 9 koca kutuuuuu onun kredi kartina gecirdim
sok gecirdi
hesap sormayada kalkinca birdaha hayir demezsin bende 2 kutuyla yetinirim dedim o oldu adam pur dikkat dinleyip sonra cevap veriyor simdilik unuttu hayir kelimesini
![]()
tam anlamadım aslında tripmi atıyo naapıyo...
yoksa hayatından memnun senin yönlendirmene izin vermek içinmi peki diyo...