erkek arkadasımıza yada esimize daha özgüvenli görünmek için ne yapmalıyız

selena19

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2012
1.115
0
0
İstanbul
canımlaaarr.. birsey soracagım bende kıskanclık problemi var buna baglantılı olarak özgüven eksikliğimde var sanırım..
peki bunu karsımızdaki insana aksi olarak nasıl yansıtabilirz?. cozüm bekliyorum davranıslarımda naasıl degişikllik yapmalıyım..??:14:

başlığa göre cevap veriyorum;

özguvenliymiş gibi görunmeyı bırakıp , özguvenli olacaksınız..

yapmanz gereken zor değil..

saygı ile yola çıkacaksınız..

*denetlemeyın..elimde değil yapamam dersenız; asla hıssettırmeyerek yapın..

*güven duyduğunuzu hısettırın..yani etraftaki kadınları rakıp olarak görmedığınızı empoze edeceksıınız..siz biriciksiniz..önce siz sonrada karşı taraf buna ınanmalı..

*karşı taraf sizi kıskandığında ,bunun bır limitı olduğunu,sizin kendı ölçülerinizin farkında bır yetişkin olduğunuzu kesın dılle belirtin..

*ılımlı olun; kıskandığınız zaman göstereceğinız sinirli tepkının size getıreceği zararı düşünun ve serınkanlı olun..

zamanla bu oturursa; karşı taraf sizdekı değişimi farkeder..

kendine güvenmiyorsan, kendine güveniyormuş gibi yap. uzun süre söylediğimiz yalanlara inanmaya başlarız. kendini kandır. özgüvenli taklidi yap. yeterince ikna edici olursan kendine karşı, zamanla istediğin hale gelirsin :)

cevap veriyorum: eğer kıskançsan ne kadar çabalasan da hayat boyu kıskanacaksın:)) taktikler sadece geçici dönemlerde işe yarıyor. neden? çünkü sadece bir süre dayanabiliyoruz rol yapmaya da ondan:9:

kıskanan insanların yani aşırı kıskananların gerçekten özgüven problemi varmış gibi duruyor dışarıdan bakınca.
bence ilk önce kendi dünyanızı oluşturun. merkezden çekin sevgilinizi. hobilerinizle meşgul olun. onu sevdiğinizi belli edin ama bağımlığı olduğunuz gibi algılanmasın.

kıskanan insanların yani aşırı kıskananların gerçekten özgüven problemi varmış gibi duruyor dışarıdan bakınca.
bence ilk önce kendi dünyanızı oluşturun. merkezden çekin sevgilinizi. hobilerinizle meşgul olun. onu sevdiğinizi belli edin ama bağımlığı olduğunuz gibi algılanmasın.

aynen ehlimanaya katılıyorum bu biraz bağmlı kisilik bozukluquyla da alakalı ayrıca tek merkezin o olunca hem hayattan tat alamıyosun hemde kendini yetersiz hissediyosn ;)

Back
X