erkek arkadaşımla aramda oluşan soğukluk :((

• Konu Sahibi Konu Sahibi wish_1710
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
W

wish_1710

Ziyaretçi
Henüz 4 aylık bir ilişkimiz var.Her şey bir anda oldu sanki dün gibi ve sanırım temelleri tam sağlam otutturamadık...Son bir aydır her şey çok kötü gidiyor her gün kavga ve ayrılık lafınıda çok sık kullanmaya başladık Ortada gerçekten çok büyük bi sevgi var ama o bana karşı biraz ilgisiz cümlelerini çok kısa tutuyo mesela bende çok hassas ve duygusalımdır hemen alınıyorum.Şuan konuşmuyoruz sizce ne yapmalıyım bu durumu düzeltmek için ?Bir akıl verin lütfen

eger gerçekten ilgi göstermiyorsa gitmek için bahane arıyordur sen arıza çıkart oda bahane bulsun ceksin gitsin böyledir bnce düşüncesi ama sen eger paranoyaksan yani gerçekten ilgi gösteriyor ama sen bnm gibi yetinemiyorsan bilemicem ozaman sevgilin haklıdır ki bu durumda biraz özür dilemen gerek​

Ya ben sunu gerçekten de gördüm; çok kısa ılgısız davranıyorsa bılmıyorum ama ayrılığın tıkırtı seslerı gelmeye başlamış gıbi geliyor bana.
Bence oluruna bırak..Sende onun gıbı davran,belkı sen onun üzerine çok düşüyorsundur o kaçıyordur.Bu ilişkıde olan bırsey gerçekten..Kaçan kovalanır..Gizemli olmak lazım ..

Eger fazla sıkıyorsan bundan bunalmis olabilir. Biraz daha rahat davranmani ve ona bu soguklugundan bahsedip, ona bu davranislarinin sebebini sorabilirsin. Ve ona kendi yaptigin rahatsiz oldugu davranislar neler diye sorarak aldigin cevap uzerine o davranislardan sakinabilirsin

Benim sevgilim bana çok ilgisiz günde bir kere arıyor bunu kendisine söylüyorum saçmalama diyor bugün yine aynı davrandı bende ayrılık msji attım ve bitirdim ben kendisini çok sevmeme rağmen bunu yaptım çünkü ilgisiz sevgi olmaz bu saatten sonra o da aramaz

Hic taviz vermeyin, uzerine de dusmeyin. Gitmek istiyorsa gitsin. Sanki bulunmaz Hint kumasi mubarek!

Birakin kendi haline.Ararsa arar aramazsa aramaz. Umursamayin .Siz umursadikca tepenize cikar.Sonucunda siz uzulmeyin. Kendinizi sevin,kendinize deger verin..

Akisina biraak
Gitmek istiyosa belli edicektir

Bence erkeklerin yapısı böyle.. Bizler kadar detaylı düşünmüyorlar sevseler bile. Biraz üzerine düşme ve durumu izle derim ben. Belki kötü bir dönemden geçiyordur ve erkekler bunları pek anlatma taraftarı olmayabiliyorlar. Ama arkadaşların dediklerini de göz ardı etmemek lazım gerçekten bitme sinyalleri de olabilir.

Canım bence akışına bırak herşeyi. Dört dörtlük bir ilişki olmuyor malesef. Herşey zamanla düzelir. Sadece üstüne gitme bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…