- 28 Kasım 2014
- 2.849
- 4.258
- 168
- Konu Sahibi Sevdalumsun
-
Dedi ki biz evleneceğiz eşler arasında olur böyle şeyler aşırı tepki gösterdim tekrar Özür dilerim ama ikimizde de hata var...uyudum herhalde.....
TamamAşırı tepkisinin farkında ama biraz geri dur. Anlasın.
Bu aksam uyumuş olayım ben o yarın nasıl olsa yazacak belli oldu....ona dicem ki once bana bu kısa ayrılık bana ne hissettirdiği bilmek ister misin......şimdi adam Özür dilediği için şok olmasın diye diyim diyorum.
Düzgün bir şekilde çemkirmeden,kavga etmeden hislerini anlat. Bu seferlik tolere edebilirim ama çok kırgınım eğer tekrarlanırsa bu kadar alttan alamayabilirim falan de. Sen az daha süsle işte :)
Yazımı tekrar yonttum biraz sivri yanlarını .....dediğini yazdim....süsledim biraz yarın ki ilk mesaja hazır. Şimdi uyudum ya o yuzden
Bir arkadaşım vardı sevgilisine yollayacağı mesajları bana sorardı. Onu getirdin aklıma
Ya siz olağanüstü insanlarsiniz milyon dolar versem sizin gibi dost edinemem. ...
TamamBence bu kadar da degil. Kırıldıysanz kırıldınız, bunu da soyleyin.
Uyumus olayım görmemis olayim falan degil. Madem evlilik düşünüyorsunuz sorunalrinizi konusmaya alışın. Bu tarz hareketler biraz ergenlikte kaldı..
Konuşun iste anlatn kendinizi
Öyle oldu...Ee msjları okuyorsun karşı taraf okuduğunu biliyor. Watsaapta öyle.
Görümceye çiçek göndermek mi? Biraz heyecanlı birisiniz sanırım. Biraz ağır azem olun. Çiçek size gelsin efenim.
Gereksiz yere gerilmişsiniz.
Tabi canım hemde ne sürtülme. ...Sevgiline burnu sürtülsün gibi düşünüyorsun da ,asıl burnu sürtülen,kaç gündür aramadı diye kendini yiyip bitiren sen olmuşsun.Görünüşe göre haklı olarak ta barışacaksın ama kırgınlığını belirt.Çok ta naz yapma,ne demişler fazla naz aşık usandırır.
Allah ikinizin sevgisini de daim etsinTabi canım hemde ne sürtülme. ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?