Erkek arkadaşımla ayrıldık mi sizce

Bu aksam uyumuş olayım ben o yarın nasıl olsa yazacak belli oldu....ona dicem ki once bana bu kısa ayrılık bana ne hissettirdiği bilmek ister misin......şimdi adam Özür dilediği için şok olmasın diye diyim diyorum.

Düzgün bir şekilde çemkirmeden,kavga etmeden hislerini anlat. Bu seferlik tolere edebilirim ama çok kırgınım eğer tekrarlanırsa bu kadar alttan alamayabilirim falan de. Sen az daha süsle işte :)

Son düzenleme:

Ee msjları okuyorsun karşı taraf okuduğunu biliyor. Watsaapta öyle.

Görümceye çiçek göndermek mi? Biraz heyecanlı birisiniz sanırım. Biraz ağır azem olun. Çiçek size gelsin efenim.
Gereksiz yere gerilmişsiniz.

Bence bu kadar da degil. Kırıldıysanz kırıldınız, bunu da soyleyin.
Uyumus olayım görmemis olayim falan degil. Madem evlilik düşünüyorsunuz sorunalrinizi konusmaya alışın. Bu tarz hareketler biraz ergenlikte kaldı..
Konuşun iste anlatn kendinizi

Ya siz nasıl olağanüstü insanlarsiniz milyo

Tamam

Öyle oldu...

Siz şimdi diyorsunuz ki bunlar yarın barışır bizde rahat ederiz...diyorsunuz dimi..yarın sabah ola Hayrola.....Bu küçücük olay sadece onunla aramızda olan bi olaydı aramızda sevgi varolduğu icin allahın izniyle inşallah yoluna girecek gibi duruyo.....ya sonrası.....

Oda Allah Kerim rabbim seni ona yazmışsa 2 cihan bir araya gelse kopmazsniz ama nasibini değilse illa bozulur bu iş .dileyelim hakkınızda hayırlısı olsun .Ama bu adam dan emin olmadan evlenme ve bu cekincelerini tam söyleme zamani (şimdi değil baristiktan sonra )

Keske ablasina mesaj yollamasaydiniz
Ben olsam biraz burnunu surterdim nasil 4 gun beni aramaz diye
Ama iliskinizi en iyi siz bilirsiniz ona gore istediginizi yapin.
Umarim hakkinizda hayirlisi olur.

Sevgiline burnu sürtülsün gibi düşünüyorsun da ,asıl burnu sürtülen,kaç gündür aramadı diye kendini yiyip bitiren sen olmuşsun.Görünüşe göre haklı olarak ta barışacaksın ama kırgınlığını belirt.Çok ta naz yapma,ne demişler fazla naz aşık usandırır.

Tabi canım hemde ne sürtülme. ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…