Bakın çekim olarak nitelendirdiginiz unsurlar ileride problem olur net. İdeoloji insanın yaşam biçimidir siz saygı duyuyosunuz şimdi o da saygı duyuyo ama evlenince o işler öyle olmuyor . İdeoloj hayata bakış açısı temel unsurdur evlilikte diğer her şey diğer şeylerdir . Yani sen sinema serversin o tiyatro diye tartismazsin en kötü ihtimalle sen arkadaşlarınla o arkadaşlarıyla izler. Sen kamp yapmayı seversin o deniz kum güneş sever bunlar basit farklılıklar . Ama sizin bahsettiğiniz direkt yaşam tarzınızı hayata bakisinızı etkileyecek farklılıklar . Gelecek adına iyi düşünün benceMerhabalar, benim yeni bir ilişkim oldu. Oldukça zıt karakterleriz bu da bi çekim oluşturuyo diye düşünüyorum çünkü iki ayrı insanın keşfedeceği şeyler çok olur birbirinde tabiki bazı zevklerin ortak olması da önemli. Arkadaş ortamında tanıştık ve çok güzel bi grubumuz oluştu, güzel vakit geçiriyoruz, o bana çok bağlandı ben hep bi adım gerideyim ama ben de ona alıştım ve duygularımız zaman geçtikçe daha da artıyor. Fakat farklılıklarımız beni bazen tereddüte düşürüyor mesela o daha tabiri caizse modern kıro davranışları olan biri ben yanında daha entelektüel kalıyorum. Bunun da benim için sorun yaratan tarafı olmadı aslında ama hayat görüşlerimizde de bir farklılık olduğunu farkettim dün ki konuşmalarımızdan sonra... Mesela o sağ görüşlü aynı zamanda kafası çok karışık gibi geldi bana ben sol görüşlüyüm saygı duymam gerekiyo belki ama düşünüyorum ilerisi için neler bizi bekliyor diye.. Sizin de fikirlerinizi almak isterim çünkü bazen insan önünü göremiyor..
Her zaman zıt kutuplar birbirlerini çeker. Çekime kapılmadan önce dikkatli olup ii analiz etmenizi öneririmMerhabalar, benim yeni bir ilişkim oldu. Oldukça zıt karakterleriz bu da bi çekim oluşturuyo diye düşünüyorum çünkü iki ayrı insanın keşfedeceği şeyler çok olur birbirinde tabiki bazı zevklerin ortak olması da önemli. Arkadaş ortamında tanıştık ve çok güzel bi grubumuz oluştu, güzel vakit geçiriyoruz, o bana çok bağlandı ben hep bi adım gerideyim ama ben de ona alıştım ve duygularımız zaman geçtikçe daha da artıyor. Fakat farklılıklarımız beni bazen tereddüte düşürüyor mesela o daha tabiri caizse modern kıro davranışları olan biri ben yanında daha entelektüel kalıyorum. Bunun da benim için sorun yaratan tarafı olmadı aslında ama hayat görüşlerimizde de bir farklılık olduğunu farkettim dün ki konuşmalarımızdan sonra... Mesela o sağ görüşlü aynı zamanda kafası çok karışık gibi geldi bana ben sol görüşlüyüm saygı duymam gerekiyo belki ama düşünüyorum ilerisi için neler bizi bekliyor diye.. Sizin de fikirlerinizi almak isterim çünkü bazen insan önünü göremiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?